|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spalnica zanj in zanjo
15.2.2008 19:37:51   
*tajda*
Jst si tud ne predstavljam da ne bi skupaj spala ker se zvečer pocrkljava,pa noge si grejem pri njem user posted image  pa še zjutraj ko se zbudiva se je luštno pocrkljat.

O ločenih spalnicah pa razmišljata moja starša,mogoče ko bom jst v njihovih letih bom tudi imelaaa tako mišljenje user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.2.2008 19:52:42   
Rubin.
st sem neki časa prakticirala tako ureditev (ločene postle) in moram rečt da sploh ni slaba. Je pa res da je bilo malo več sprehajanja ponoči in zjutri ampak spala sva pa oba fenomenalno. Zvečer sva bila v moji postelji, ko sem zaspala se je gospod preselil v svojo, jutro sva pa začela v njegovi, ker sem jest emigrirala k njemu.

Pa  se ni glih dobro odneslo a ne? user posted image

Ne pri meni ni šans, da spala vsak v svoji postelji, kamoli svoji sobi. Ko se je mala mis zbujala ponoči za dojenje, sem mojmu predlagala naj spi v dnevni, da bo zjutraj spočit šel delat, pa se ni strinjal. Je rekel, da se na Dormeu najbolše naspi, ja pa jade, to je bil razlog user posted image .

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.2.2008 20:11:15   
Nenya
Bi bila za to če bi kateri od naju imel moteče navade, npr smrčanje.

Spiva sicer v veliki postelji, a objemanja in tiščanja skupaj ne prakticirava, imava tudi vsak svoj kovter, ker mi ni do tega da bi se sred noči prezebla zbudila. Sva na začetku probavala objeto spanje pa nikakor nisva našla položaja, ki bi nama omogočal udobno spanje.

Za ločeni spalnici pa itaq nimava dovolj prostora.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.2.2008 20:18:30   
Anonimen
Aja, jaz tudi nisem za loceno spanje...dokler imam nekoga rada :).

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.2.2008 20:40:29   
Boni3
Jest sem bolj un stil starih zakoncev(pa ne tist,da narazen spijo),ko eden umre,gre drug kmalu za njim.Še tistih nekaj dni,kadar nisva skupaj spala mi je blo ful adijo. Kar zaspat ne morem ko ga ni. Tako,da jest nisem za ločene postelje,enim je pa super. Vsekakor pa ni preživeto!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.2.2008 21:18:17   
purple
če komu paše bit v ločenih spalnicah, zakaj ne. Jaz vsekakor nisem za to. Ni mi boljšega od tega, da se lahko stiskam k mojmu zvečer, čez noč in zjutraj.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.2.2008 21:27:39   
kaya2007
midva sva najprej spala skupaj v veliki postelji, potem je on nekaj časa spal na kavču, ker sem med nosečnostjo slabo spala in me je motilo smrčanje...in sem se navadila, da spim sama, tako da mož še vedno spi na kavču. po eni strani bi mi bilo lepo, če bi spet spal skupaj, po drugi pa ne vem kako bi šlo. opažam, da me moti, če zaspi pri meni, ga večinoma naženem in potem lahko zaspim user posted image
če bi me vprašala par let nazaj, bi se mi zdelo čudno, da par spi narazen. zdaj se mi zdi čisto ok, če jima tako paše.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.2.2008 21:42:11   
mehurčica
Midva spiva že 4 leta skoraj ves čas ločeno. Mene moti če smrči(sicer ne vedno), njega pa moti že če jaz glasno diham.user posted image In potem v strahu ne morem zaspat, ker ne vem če bom glasno dihala in ga bom motila.user posted image Jaz sem v mini spalnici s tamalo 4m, starejši v svoji veliki sobici, on pa na kavču v dnevni. Ima pa kavč z jogijem, tako da ni za nič prikrajšan. Pa se imava zelo rada, ne glede na to, da si ne grejeva stopal sredi noči.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.2.2008 22:58:08   
smrka
kaj pa vem, jest kej tazga nebi prakticirala zdej. Ko bom stara babi pol bom verjetno.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.2.2008 23:14:19   
rija
super stvar user posted image

jaz ko spim spim in se ne maram stiskat z nikomer, v bistvu, mi gre to že po eni minuti totalno na živce. no, izjema je zdaj moj mali, ki se mi privleče pod pazduho.....ampak to je že višja matematika.

...vox populi...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.2.2008 0:22:44   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Jst si pa ne zamišljam d ne bi zaspala v njegovem objemu. Še kadar zaspim pred tv, me on odnese v posteljo v naročju.

Čist normalno,
ko si Lepotica.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.2.2008 9:56:40   
Anonimen
Odkar sva skupaj, 10 let, še nisva šla spat narazen, tudi istočasno greva vedno v postleljo. Če on že pre zaspi na kavču ga zbudim in se prestavi v spalnico.
Mi pa zjutraj zelo paše sama bit v postelji, tako da sem prav vesela ko zjutraj odide v službo in me ob nedeljah kar živcira da je še vedno v posteljiuser posted image .

(odgovor članu nasmejani)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
16.2.2008 19:19:43   
Gina
Niti pod točko razno ne bi spala v ločenih posteljah in še manj v ločenih spalnicah. To bi pa bil pri meni razlog za ločitev. Sem eden od tistih ljudi, ki jim crkljanje pomeni daleč največ, je najvišja vrednota med vrednotami. Kaj pomeni vse ostalo, če se ne stisnem ponoči k mojemu? Ne, ne, obožujem stiskanje in spanje v objemu. Moj pa seveda tudi. To je bila prva stvar, ki sem jo iskala pri decu. Če ne bi imel te lastnosti, bi odpadel kot knof od gat. Celo če bi se moj hotel skregati na tak način, da bi tisti dan spal v drugi sobi, bi odletel kot knof od gat. Storjen bi bil najhujši greh.
Tko da...pikec....ti kar spi v ločenih spalnicah, mene pa do tega ne pripraviš. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.2.2008 22:47:21   
jakoLUlana
to se mi pazdi najvecja neumnost

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.2.2008 17:13:44   
African queen
Moji sorodniki tukaj dol imajo vsi ločene spalnice(vsak ima v svoji sobi tudi kopalnico in wc),meni je to malo mimo..

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.2.2008 21:07:26   
koala
Meni osebno to ne sede, sicer rabim svoj mir ponoči, pa vseeno ne bi nikoli pristala na spanje v ločenih posteljah, kaj šele v ločenih sobah. Meni bi enostavno manjkal tisti prijeten občutek da veš, da je nekdo z teboj.
Mije ful kriza ko gre na teren in ga nekaj noči ni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.2.2008 10:18:56   
jasna
Meni se zdi ločeno spanje čist kul, če obema tako paše. Midva imava eno posteljo, notri pa vsak svoj jogi. V nosečnosti sem pa na koncu tako slabo spala, da sem se tudi jaz preselila v dnevno na kavč.
LP

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.2.2008 14:35:54   
tincci
Ko sem bila noseča, je šel ven iz spalnice, ker sem tako slabo spala. Zdaj pa tudi če hočem spati z njim, ni šans, ker tako smrči, da sploh ne vem, kako sem zmogla včasihuser posted image Imava otroško sobo pa spalnico pa nekako kombinirava, vsi spimo v posteljah, noben na kavču. Če bi imela prostor, bi vsak od nas imel svojo sobo, ker sori, ljubezen gor ali pa dol, spanje je spanje. Ko me do enih s smrčanjem zbudi 20ič, sem pripravljena človeka zadavit, ma kakšne noge gret ob njem. Bi si pa želela, da ne bi tako smrčal in mene ne bi vsak drek zbudil in bi lahko spala skupajuser posted image  

www.alergije.net

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.2.2008 0:10:41   
piščanc
ni šans, najlepše zaspim stisnjena k user posted image . že tko smo cel dan v službi pa z malima, pa kakšne obveznosti. noč je pa najina

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.2.2008 8:13:44   
mateyka
ker sori, ljubezen gor ali pa dol, spanje je spanje. Ko me do enih s smrčanjem zbudi 20ič, sem pripravljena človeka zadavit, ma kakšne noge gret ob njem. Bi si pa želela, da ne bi tako smrčal in mene ne bi vsak drek zbudil in bi lahko spala skupajuser posted image

kot da bi sebe brala user posted image je pa res, da je men tud ful bed, da me vsak drek zbudi in da moj mož res naglas smrči.. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.2.2008 14:56:33   
spacika
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Nikoli nisem pomisla na to. Se mi zdi kar logično, da skupaj spiva, pa ne zarad seksa.

Se strinjam. No way, da bi sama spala. Že tako kadar ga ni, se zbudim ko ležim počezuser posted image zgleda da ponoč lezem po postli in ga iščemuser posted image user posted image user posted image še dobr da imava 220 x 220 postlo, če ne bi se na tleh na njegovi strani postle zbujalauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.2.2008 15:01:12   
Jančika_
Meni je super, da spiva v isti postelji (imava posteljo širine 140cm in je to za naju, ki sva iz palčkove dežele, čisto dovoljuser posted image ). Bi bilo pa romantike hitro konec, če bi mož smrčal. Tisto me pa ubije. V takem primeru bi pa spala v ločenih sobah, če bi le imela prostor (zdaj ga nimava in zato HB, da ne smrčiuser posted image ).

(odgovor članu spacika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.2.2008 18:40:16   
silvya
Nikakor ne. Sem se med nosečnostjo parkrat jaz umaknila v dnevno, ker nisem mogla spati. Drugače pa obvezno skupaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.2.2008 23:23:05   
eya
Pri nas spiva skupaj na 140 cm široko postelji, pa še malček zraven včasih. Ampak moj fuuul smrči in jaz grem kar dostikrat sredi noči spat v sosednjo sobo, kjer imamo eno posteljo viška. Samo to smrčanje mi res krade spanec, še posebej pozimi, ko je bolj suh zrak zaradi ogrevanja.

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ko me do enih s smrčanjem zbudi 20ič, sem pripravljena človeka zadavit, ma kakšne noge gret ob njem.

Te čisto razumemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.2.2008 21:42:07   
Kaliope
midva sva navajena spat na 90cm, tak da nama je zdaj 140 že skoraj preveč user posted image čeprav zaspima objeta, pa se ponoči uspema tako namestiti, da imava vsak svoj prostor in se zato tudi naspima ... moj proti jutru malo smrči, ko me zbudi, ga lopnem po nosu ali pa med rebra - če takoj ne zašteka, naredim to večkrat - ko mu "potegne" se obrne in je mir user posted image res pa je, da nimam problemov s spanjem - ko se vležem, zaspim ... user posted image zaenkrat sma odločena, da večje postelje od 140 ne boma imela ... tak da - ločene postelje ali celo spalnice? No go ...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?