|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalnica zanj in zanjo
15.2.2008 12:29:11   
Pikec
... nekoč je bil to standard pri ''višjem sloju'' predvsem meščani.
Da sta imela zakonca ločene spalnice in ponavadi med njima skupno kopalnico pa garderobo. Pri malo manj premožnih sta bili dve postelji v isti sobi.

Kakšna se vam zdi ideja.
Jst sem neki časa prakticirala tako ureditev (ločene postle) in moram rečt da sploh ni slaba. Je pa res da je bilo malo več sprehajanja ponoči in zjutri ampak spala sva pa oba fenomenalno. Zvečer sva bila v moji postelji, ko sem zaspala se je gospod preselil v svojo, jutro sva pa začela v njegovi, ker sem jest emigrirala k njemu.

A mislite da je to preživeto? Ker opažam, da nekje spet to prakticirajo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spalnica zanj in zanjo
15.2.2008 12:42:02   
kjava
Zakaj pa ne bi mogla v skupni postelji fenomenalno spat user posted image  Men se že ne bi dalo selit.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2008 12:51:53   
Anonimen
Midva sedaj po sili razmer, dokler ne zgradimo hiše, spiva na pogradih. On zgoraj, jaz spodaj. Se sicer naspim, ampak sem se tudi prej, ker sva imela veliko posteljo in oba dovolj prostora. Sedaj pogrešam, da bi se po potrebi stisnila k svojemu možku user posted image . Tako da se včasih stisneva na eni postelji in obujava spomine na začetke najine ljubezni, ko sva se velikokrat stiskala na 90-ih cm. Jaz bi si rajši izbrala zakonsko posteljo.

Se mi pa to načeloma ne zdi preživeta ideja, sploh če sta oba partnerja zelo aktivna in z nestalnim urnikom, tako eden drugemu omogočata tistih nekaj ur miru, ki ga vsak potrebuje za regeneracijo. Kakor komu paše torej.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2008 12:51:55   
Lepotica
Jst si pa ne zamišljam d ne bi zaspala v njegovem objemu. Še kadar zaspim pred tv, me on odnese v posteljo v naročju.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2008 12:56:20   
nuala
Midva imava že skoz ločene spalnice.
Na začetku sem sicer sama sebi prisegla, da bova spala v skupni postelji,( nikoli nisem mogla spati drugače kot sama, niti s prijateljico, sestro, fantom )
ampak sem po nekaj neuspešnih tednih ušla.

Mož sicer ni navdušen nad rešitvijo, to moram rečt, me pa ima vseeno raje podnevi spočito in dobre volje, kot pa sitno ponoči ker ne morem zaspat in sitno podnevi, ker se nisem naspala.

Seks pa, ne vem, nekako nikoli nisem povezovala seksa s spanjem v isti postelji. Čeprav se morda tisti, ki spijo skupaj, ponoči večkrat zbujajo ali tako kot jaz ne morejo zaspati, pa potem več oz. pogosteje seksajo...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2008 13:11:18   
cukerček
vsak par si uredi kakor mu najbolj paše, pa če je to ena velika postelja ali ločena spalnica...

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2008 13:33:52   
mateyka
če en ful smrči, potem ločene spalnice niso ravno slaba ideja user posted image

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2008 13:46:46   
Naja30
Nikoli nisem pomisla na to. Se mi zdi kar logično, da skupaj spiva, pa ne zarad seksa.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2008 13:54:55   
BaNeLa
Midva imava raje veliko posteljo (2x2), pa se lahko vsak na svojo stran zavlečeva, če nama paše:)) Pa tudi otroci se lahko pocrklajo....

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2008 15:02:56   
Hans
Težko si predstavljam, da bi z možem spala vsak v svoji postelji. Zame je najlepše, ko se zvečer stisnem k njemu in zaspim.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2008 15:34:11   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Težko si predstavljam, da bi z možem spala vsak v svoji postelji. Zame je najlepše, ko se zvečer stisnem k njemu in zaspim.

Točno tako. user posted image  
Seveda pa nimam nič proti če komu paše drugače.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2008 16:14:24   
kai1
Kakor komu paše. 
Mi2 sva do otrokovega rojstva spala skupaj v tavelki postelji. Ker pa moj možek zelo smrči, se je kmalu preselil na kavč. Otrok je takrat spal v najini spalnici, Sedaj, ko pa ni več pri nama, sva se pa navadila, da spiva ločeno. Me moti smrčanje. On, pa zaspi pred tv-jem. Seksa zaradi tega  ni nič manj.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2008 16:38:36   
Čupka
Midva imava sicer eno veliiiko posteljo v najini sobi. Moram pa rečt, da imam dneve, ko si želim spati sama. Pa ne, da bi se kaj skregala ali zaradi kakega drugega čudnega vzroka, enostavno paše mi. Tako da se po tistem, ko se pocrkljava, prestavim na sedežno, malo berem, buljim TV in tam tudi zaspim. Mmmm prav paše od časa do časa.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2008 17:24:30   
lelaval
Če eden smrči, drug pa zato slabo spi, je bolje, da so spalnice ločene  - potem se oba naspita, za sex pa se itak najde čas in prostor.
Pri nama bi že bilo bolje, da bi imela vsak svojo sobo za spat, a zaenkrat nimava, ker ni dovolj prostorov.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2008 17:36:56   
bučkabb
za takšne želje že moraš imeti veliko stanovanje, da lahko imaš dve spalnice. jaz osebno ne bi imela ločenih spalnic, ker mi paše če kdo spi zraven mene, kr nekako ne morem spat če sem sama in je moj odsoten. mama pa dost veliko posteljo tak da se vsak na svojo stran zleknema, ker to mi pa tud ne paše, če se me kdo celo noč tišči.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2008 17:42:43   
Anonimen
Ne hvala, pol bi blo pa še več za pospravljatuser posted image

Mi vsi štirje spimo v istmu krevetuuser posted image

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2008 17:51:40   
Anonimen
A mislite da je to preživeto? Ker opažam, da nekje spet to prakticirajo.

Zakaj bi bilo preziveto? In kako opazis, da drugje tako spijo...?

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.2.2008 18:02:10   
Pikec
In kako opazis, da drugje tako spijo...?

Ko se riše... sam to je redko, pa to tud niso ljudje z omejenim badžetom...

Sej kukr sem rekla da je bil tak način v navadi pri ''premožnejših''.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.2.2008 18:05:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

In kako opazis, da drugje tako spijo...?

Ko se riše... sam to je redko, pa to tud niso ljudje z omejenim badžetom...

Aha.

Mogoce mislijo tudi vnaprej, na takrat, ko bodo otroci....pa na to, da ljubezen ne bo vecna....pa da nekdo smrci...ali pa na morebitne goste....user posted image .

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.2.2008 18:07:52   
taška30
Jaz bi bila kar za stvar. Že zdaj velikokrat spiva narazen, jaz v spalnici, mojga pa zmanjka v dnevni na kavču pred Tv ali kompjuterjem. Ponavadi sicer pride sredi noči, dostikrat pa tudi ne.
V bistvu bolje spim sama. Ko hodim v službo, grem vedno spat okoli 23-ih, kar je za mojega čist prekmalu in tako sem že od nekdaj navajena sama zaspat - v tišini in miru. Ob redkih prilikah ko greva skupaj v posteljo, ugotavljam, da me prav moti njegovo premikanja, dihanje oz. rahlo smrčanje, če zaspi prej. Pa tud objeta ne morem spat, sploh. Rabim svoj plac in mir.
Mi pa skupno spanje nima nobene povezave z ljubeznijo al pa dobrim spolnim življenjem. Ko spim, spim.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.2.2008 19:17:43   
mami_miki
ne...saj je kul ena velika...

da bi vsak v svoji sobi spala, neeeeeeeeee...user posted image bi mi pogebgnil..al pa jaz njemu...user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.2.2008 19:18:38   
mami_miki
razen, če bi se skregala: bi mogoče ločeni prav prišli..user posted image
včasih če se skregama, mi ni z njim za spat..

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.2.2008 19:23:33   
Kepica83
 Lepotica:
Jst si pa ne zamišljam d ne bi zaspala v njegovem objemu. Še kadar zaspim pred tv, me on odnese v posteljo v naročju.

user posted image user posted image Ja tudi jaz si ne predstavljam, da bi spala brez mojega dragega. Tudi ko nočno dela pa če pride ob 5 ali pa 6 zjutraj domov ga počakam, da pol skupaj zaspima. Ni lepšega spanca kot v njegovem objemu in zraven njegovega vročega telesa.user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.2.2008 19:27:19   
Suzy.
Kje si pa pol noge pogreješ? user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.2.2008 19:28:14   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Kje si pa pol noge pogreješ? user posted image

to mene sprašuješ?user posted image

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?