Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: beljakovinska dieta 25.2.2008 20:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zdej full lepa.... mal heca
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 25.2.2008 20:29:41
|
|
|
|
LEA27
|
urskaj iskrene čestitke!!!mi poveš kak dolgo si hujšala,da si toliko shujšala?in po kolkem času grejo kile dol?
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 25.2.2008 21:12:21
|
|
|
|
Maratonka
|
uau, čestitam! tudi mene zanima v koliko času, pa če lahko še kaj pokomentiraš - si se ves čas dobro počutila, si bila kaj lačna, si telovadila......?
|
|
RE: beljakovinska dieta 25.2.2008 22:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj. Z dieto sem začela 9.julija 2oo7, do nekje 15. decembra sem prišla na -36kg. Ves čas diete sem se počutila odlično. Nič mozoljčkov, polna energije, zelo malo dni, ko sem bila tečna, nič več nejevoljnosti... skratka super.
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 25.2.2008 22:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha... Od začetka sem bila malo lačna - kakšen teden, potem pa se navadiš in ko vidiš rezultat, dobiš voljo. Rezultati so vidni takoj, kile grejo fajn dol. Malo pa je odvisno tudi od tega, koliko kg imaš za izgubit, js sem imela veliko in je šlo hitreje dol. Hodila sem na aerobiko, vendar v času hujšanja vse skupaj cca. 1 mesec.
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 7:34:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ribe v konzervi jem. Olje pa zlijem stran kolikor se ga da.
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 8:55:23
|
|
|
|
melani99
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27 če jo kira tudi dela daj se javi da bomo skup stradali-hehe! lp evo, še ena ki lovi beljakovine in kako napreduje pri tebi LEA27?
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 9:38:34
|
|
|
|
LEA27
|
ojla evo zdaj sem se glih vagala in je ena kilca manj,pa komaj delam dieto 3 dni!no jaz še kar mam malo krize sploh zvečer sem ful lalna,ampak jaz mislim po enen tednu bo boljše!za zgubit pa mam dosti okrog 20kg,upam,da mi rata! kako pa kaj ve?
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 11:30:56
|
|
|
|
melani99
|
tudi mene ponavadi prime lakota zvečer, še tolko huje je, ker takrat pride moj iz službe in ima obilno kosilo - večerjo in se včasih komaj premagam, zato imam vedno na zalogi sadje, da se v takih krizah z njim zamotim ali pa pojem žlico- dve skute in me malo mine lakota. sicer je pa do sedaj šlo 3 kile dol, bi verjetno šlo več, če nebi vmes kaj grešila
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 11:35:57
|
|
|
|
Rožica I
|
Zanima me, če lahko pri beljakovinski dieti zjutraj, namesto (oz. zraven) sadja uživaš še ostale dovoljene jedi? Ali jemljete (ob tej dieti) kakšne vitamine?
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 11:44:08
|
|
|
|
melani99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Zanima me, če lahko pri beljakovinski dieti zjutraj, namesto (oz. zraven) sadja uživaš še ostale dovoljene jedi? Ali jemljete (ob tej dieti) kakšne vitamine? to pa ne vem, bodo tiste bolj izkušene znale povedat, meni zjutraj itak ne paše kaj drugo kot sadje, ker prej sploh nisem imela navade jesti zjutraj vitaminov še nobenih ne jemljem, razmišljam pa, da bi kaj, ampak se še moram pozanimat, katere oz. kaj
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.2.2008 12:46:42
|
|
|
|
lira22
|
urskaj, čestitam! To pa je veliko! V kolkem času pa si shujšala za 36 kg? pa si velik grešila al nč?
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 27.2.2008 22:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Lira22, hvala za čestitke. Ne, nič nisem grešila. Z dieto sem začela julija in zaključila decembra. Sedaj vzdržujem težo, je kar težko. Lp in srečno
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 27.2.2008 22:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz zjutraj vedno jem sadje, čez dan pa je priporočljivo spiti kakšno multivitaminsko tableto ali kalcij ali magnezij. Papa
|
|
|
|
RE: beljakovinska dieta 26.4.2008 11:04:17
|
|
|
|
lea23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady BELJAKOVINSKA DIETA PREPOVEDANE JEDI: kruh, riž, krompir,sladkarije, ocvrte jedi Zajtrk: sadje- katerokoli Dop.malica- jogurt, ali skutka, ali sir- vse manj masno Kosila: vse vrste mesa-kuhanega ali pečenega, vse vrste zelenjave in solat Pop.malica- isto kot dopoldanska, lahko tudi sadje Večerja: hrenovka,salama+solata, ali zrezek+solata, ali kaj mlečnega Iz dovoljenih živil si sestavite jedilnike.Po 18 uri ne jejte več.Popijte dosti tekočine. Če vas zagrabi lakota pojejte sadje.Jesti morate 5x na dan. Priporočljivo je kislo zelje in repa, ker sta dobra za prebavo.Jogurte, skutke in sire jejte lahke z manj maščobe.Pa kakšna telovadba ne bo odveč. imam eno vprašanje.. sem prebrala da za kosilo se lahko je meso ( kuhano ali pečeno ), pa mi ni jasno kaj potem jeste zraven mesa? ker krompir, riž in kruh so prepovedana živila? pa za večerjo zraven salame in recimo zrezka?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?