|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: beljakovinska dieta
25.2.2008 20:27:58   
Anonimen
Sem zdej full lepa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.2.2008 20:29:41   
LEA27
urskaj iskrene čestitke!!!mi poveš kak dolgo si hujšala,da si toliko shujšala?in po kolkem času  grejo kile dol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.2.2008 21:12:21   
Maratonka
uau, čestitam!user posted image
tudi mene zanima v koliko času, pa če lahko še kaj pokomentiraš - si se ves čas dobro počutila, si bila kaj lačna, si telovadila......?

Master your fears and believe in your powers!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.2.2008 22:57:04   
Anonimen
Oj.

Z dieto sem začela 9.julija 2oo7, do nekje 15. decembra sem prišla na -36kg. Ves čas diete sem se počutila odlično. Nič mozoljčkov, polna energije, zelo malo dni, ko sem bila tečna, nič več nejevoljnosti... skratka super.

(odgovor članu Maratonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.2.2008 22:59:55   
Anonimen
Aha...
Od začetka sem bila malo lačna - kakšen teden, potem pa se navadiš in ko vidiš rezultat, dobiš voljo. Rezultati so vidni takoj, kile grejo fajn dol. Malo pa je odvisno tudi od tega, koliko kg imaš za izgubit, js sem imela veliko in je šlo hitreje dol. Hodila sem na aerobiko,  vendar v času hujšanja vse skupaj cca. 1 mesec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.2.2008 7:34:06   
Anonimen
Jaz ribe v konzervi jem. Olje pa zlijem stran kolikor se ga da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
26.2.2008 8:55:23   
melani99
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27

če jo kira tudi dela daj se javi da bomo skup stradali-hehe!
lp

evo, še ena ki lovi beljakovineuser posted image  in kako napreduje pri tebi LEA27?

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.2.2008 9:38:34   
LEA27
ojla evo zdaj sem se glih vagala in je ena kilca manj,pa komaj delam dieto 3 dni!no jaz še kar mam malo krize sploh zvečer sem ful lalna,ampak jaz mislim po enen tednu bo boljše!za zgubit pa mam dosti okrog 20kg,upam,da mi rata!
kako pa kaj ve?

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.2.2008 11:30:56   
melani99
tudi mene ponavadi prime lakota zvečer, še tolko huje je, ker takrat pride moj iz službe in ima obilno kosilo - večerjo in se včasih komaj premagam, zato imam vedno na zalogi sadje, da se v takih krizah z njim zamotim ali pa pojem žlico- dve skute in me malo mine lakota.
sicer je pa do sedaj šlo 3 kile dol, bi verjetno šlo več, če nebi vmes kaj grešila

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.2.2008 11:35:57   
Rožica I
Zanima me, če lahko pri beljakovinski dieti zjutraj, namesto (oz. zraven) sadja uživaš še ostale dovoljene jedi?

Ali jemljete  (ob tej dieti) kakšne vitamine?

ROŽICA

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.2.2008 11:44:08   
melani99
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Zanima me, če lahko pri beljakovinski dieti zjutraj, namesto (oz. zraven) sadja uživaš še ostale dovoljene jedi?

Ali jemljete  (ob tej dieti) kakšne vitamine?

to pa ne vem, bodo tiste bolj izkušene znale povedat, meni zjutraj itak ne paše kaj drugo kot sadje, ker prej sploh nisem imela navade jesti zjutraj

vitaminov še nobenih ne jemljem, razmišljam pa, da bi kaj, ampak se še moram pozanimat, katere oz. kajuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.2.2008 12:46:42   
lira22
urskaj, čestitam! To pa je veliko! V kolkem času pa si shujšala za 36 kg? pa si velik grešila al nč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.2.2008 22:26:53   
Anonimen
Lira22, hvala za čestitke.
Ne, nič nisem grešila. Z dieto sem začela julija in zaključila decembra. Sedaj vzdržujem težo, je kar težko.

Lp in srečnouser posted image

(odgovor članu lira22)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
27.2.2008 22:27:59   
Anonimen
Tudi jaz zjutraj vedno jem sadje, čez dan pa je priporočljivo spiti kakšno multivitaminsko tableto ali kalcij ali magnezij.

Papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.4.2008 11:04:17   
lea23
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

BELJAKOVINSKA DIETA

PREPOVEDANE JEDI: kruh, riž, krompir,sladkarije, ocvrte jedi

Zajtrk: sadje- katerokoli

Dop.malica- jogurt, ali skutka, ali sir- vse manj masno

Kosila: vse vrste mesa-kuhanega ali pečenega, vse vrste zelenjave in solat

Pop.malica- isto kot dopoldanska, lahko tudi sadje

Večerja: hrenovka,salama+solata, ali zrezek+solata, ali kaj mlečnega

Iz dovoljenih živil si sestavite jedilnike.Po 18 uri ne jejte več.Popijte dosti tekočine.
Če vas zagrabi lakota pojejte sadje.Jesti morate 5x na dan.
Priporočljivo je kislo zelje in repa, ker sta dobra za prebavo.Jogurte, skutke in sire jejte lahke z manj maščobe.Pa kakšna telovadba ne bo odveč.

imam eno vprašanje..
sem prebrala da za kosilo se lahko je meso ( kuhano ali pečeno ), pa mi ni jasno kaj potem jeste zraven mesa? ker krompir, riž in kruh so prepovedana živila?
pa za večerjo zraven salame in recimo zrezka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?