|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ in spol
26.1.2005 14:37:46   
lelaval
:):):):)
Pozdravček vsem na forumu.:)

Včeraj sem imela UZ pa me je kar razganjalo od radovednosti in sem hotela izvedeti ali bom dobila punčko ali fantka. Pa mi je G dejal, da tako tišči nogice skupaj, da ne more nič videt. :(
Sem bila kar razočarana, saj sem želela vedeti kaj bomo dobili. :( (na izbiro imam le 2 možnosti. In obe že imam :bravo:9nebesa:bravo:).

Do 34T, ko imam zopet UZ pa je predolgo za čakat, pa tudi G je ugotovil, da je pikica po velikosti stara 18T in ne 20tednov, kot je najprej izračunal, tako, da bomo verjetno morali počakati na srečni dogodek do julija (sedaj sem imela PDP 20/6-05). Samo, da bo vse vredu z njim.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ in spol
26.1.2005 14:53:18   
ANJA5
Pejt na kakšen samoplačniški UZ in upaj, da bo takrat pokazal kaj ima.:)-:bravo:. Jaz bi šla!
Anja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ in spol
26.1.2005 15:18:59   
beba76
Nisi edina, te pa razumem.
Jaz sem :nosecka: 32 3/7, pa naš :duda: tudi skriva, najhuje pa je to, da več ne bom imela UZ-ja, tak da se bomo mogli pustiti presenetiti.
Saj doma mamo že tudi vse, kar je možno, nas pa zanima...najhuje je, ker ne vem, v kakšni barvi naj kaj kupim in moj je že prišel do spoznanja, da bo naš malček prva dva meseca zmerom rumen ali pa bež.:)-:)-

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ in spol
26.1.2005 15:19:46   
beba76

Ups, sem zlagala - 30 3/7

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ in spol
26.1.2005 15:20:23   
lelaval

Saj z G sem zelo zadovoljna in se mi resnično posveča, pa tudi že v prejšnjih nosečnostih me je kar sam spraševal, če želim izvedeti za spol, ampak očitno se je :duda: odločil, da se še ne pokaže, jaz pa bi že nakupovala rada.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ in spol
27.1.2005 13:55:37   
daisy
Moalo za šalo: Pravjo, da smo punčke bolj sramežljive - se bolj skrivamo, fantki ga pa baje hitreje in raje pokažejo:)-. Ampak v vsaki šali je pol resnice, zdej pa zbiraj....:);)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?