UZ in spol (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lelaval -> UZ in spol (26.1.2005 14:37:46)

:):):):)
Pozdravček vsem na forumu.:)

Včeraj sem imela UZ pa me je kar razganjalo od radovednosti in sem hotela izvedeti ali bom dobila punčko ali fantka. Pa mi je G dejal, da tako tišči nogice skupaj, da ne more nič videt. :(
Sem bila kar razočarana, saj sem želela vedeti kaj bomo dobili. :( (na izbiro imam le 2 možnosti. In obe že imam :bravo:9nebesa:bravo:).

Do 34T, ko imam zopet UZ pa je predolgo za čakat, pa tudi G je ugotovil, da je pikica po velikosti stara 18T in ne 20tednov, kot je najprej izračunal, tako, da bomo verjetno morali počakati na srečni dogodek do julija (sedaj sem imela PDP 20/6-05). Samo, da bo vse vredu z njim.:metulj:

ANJA5 -> UZ in spol (26.1.2005 14:53:18)

Pejt na kakšen samoplačniški UZ in upaj, da bo takrat pokazal kaj ima.:)-:bravo:. Jaz bi šla!
Anja

beba76 -> UZ in spol (26.1.2005 15:18:59)

Nisi edina, te pa razumem.
Jaz sem :nosecka: 32 3/7, pa naš :duda: tudi skriva, najhuje pa je to, da več ne bom imela UZ-ja, tak da se bomo mogli pustiti presenetiti.
Saj doma mamo že tudi vse, kar je možno, nas pa zanima...najhuje je, ker ne vem, v kakšni barvi naj kaj kupim in moj je že prišel do spoznanja, da bo naš malček prva dva meseca zmerom rumen ali pa bež.:)-:)-

beba76 -> UZ in spol (26.1.2005 15:19:46)

Ups, sem zlagala - 30 3/7

lelaval -> UZ in spol (26.1.2005 15:20:23)

Saj z G sem zelo zadovoljna in se mi resnično posveča, pa tudi že v prejšnjih nosečnostih me je kar sam spraševal, če želim izvedeti za spol, ampak očitno se je :duda: odločil, da se še ne pokaže, jaz pa bi že nakupovala rada.

daisy -> UZ in spol (27.1.2005 13:55:37)

Moalo za šalo: Pravjo, da smo punčke bolj sramežljive - se bolj skrivamo, fantki ga pa baje hitreje in raje pokažejo:)-. Ampak v vsaki šali je pol resnice, zdej pa zbiraj....:);)

Stran: [1]