dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: *erika* zakaj je staromdno,meni je to nekaj naravnega,kaj a nj pusti otroka lacnega,sj tut mi jemo vzunj ce smo lacni. Ampak verjetno ne v vrsti pred blagajno. Ah, dej no Splišni, ma skor, da ni otroka (pa btw tudi veliko odraslih to počne), ki v trgovini ne bi česa jedu, še preden je sploh plačal (kruh, pa čokoladice, pa nevemkajše), pa se ob to noben ne obregne oz. ne gleda pol trgovine v otroka, ki malica svoj krof v nakupovalnem vozičku. Mene doječe mamice niti malo ne motijo, sploh pa ne buljim vanje, kar žal veliko mimoidočih počne. No, ravno to zadnje je razlog, da mi dojenje v javnosti ni najbolj povšeči, čeprav to počnem - mislim, dojim v javnosti. No, če se le da, izberem kak bolj odmaknjen in zaseben kotiček oz. ne počnem tega zanalašč v družbi, za katero vem, da tega ne odobrava. Večinoma se tudi jaz prilagajam otrokom in gremo od doma siti in previti, pa tudi ta mamica verjetno ni šla v trgovino z namenom, da bo tam sredi dojila. Sploh pa je verjetno vsaki mamici nekoliko nerodno, če se ji otrok (pa bilokolk je star) dere sredi trgovine) - no, vsaj meni ni vseeno, če se moji derejo. Če gre za izsiljevanje, se seveda ne pustim, raje grem iz trgovine skupaj z njimi, ampak,.. No ja, vsak po svoje. Bognedej pa, da bi se pri meni doma umikala bilo komu, če komu ne paše, naj se stran obrne ali naj se sam odmakne na varno razdaljo .