Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za vse, ki ste iskale leseno stajico ... 14.2.2008 9:41:50
|
|
|
|
ajtak
|
Tudi rutar ima leseno stajico v svojem katalogu. Je pa pravokotna.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2008 10:42:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za vse, ki ste iskale leseno stajico ... 14.2.2008 11:25:35
|
|
|
|
frutka_
|
Meni so tudi lepše kot tiste z mrežo. Najbrž se malček lažje dvigne ob njej, če ima trdno oporo, da se prime.
|
|
|
|
RE: Za vse, ki ste iskale leseno stajico ... 14.2.2008 14:33:47
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Meni so tudi lepše kot tiste z mrežo. Najbrž se malček lažje dvigne ob njej, če ima trdno oporo, da se prime. Ja, naš že poskuša . Pa tudi drugače mu je les ful zanimiv, rad tolče po njem z igračkami.
|
|
|
|
RE: Za vse, ki ste iskale leseno stajico ... 14.2.2008 14:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj, si ne predstavljam, kolikokrat bi se moj butnil z glavo ob isiti les, ko bi na tla treščil. No, saj najbrž se tako potem utrdi ali kako.
|
|
|
|
RE: Za vse, ki ste iskale leseno stajico ... 14.2.2008 18:54:21
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Joooj, si ne predstavljam, kolikokrat bi se moj butnil z glavo ob isiti les, ko bi na tla treščil. No, saj najbrž se tako potem utrdi ali kako. mene je bilo tud tega strah, pa mislim da v 2 mesecih uporabe se ni ornk butnila vanjo. morda kdaj oplazila, ko se je spustila dol ali ji je spodrsnilo, ampak da bi se prav udarila, pa ne. definitivno pa je velika prednost lesenih, da imajo trdo oporo za dvigovanje, hojo ob opori,... nššnasa ima se vrata, tko da ima po potrebi odprto/zaprto in prav uziva not.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?