Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Shilou moja svakinja je rekla, da pošteno že čuti v 14. tednu. Zdaj je v 26. pa skore več hoditi ne more,... nevem no, meni je smešno. Bomo vidli, kak bo z nami,.. No, da se ne boste preveč režale in zgražale. Dokazano je, da otroka pri vsaki naslednji nosečnosti mamice začutijo prej. Jaz sem prvega začutila pri 19. tednu, drugega in tretjega pa nekje v 13. tednu. Prav tako nisem edina in če bi malce pobrskale po mamicah v pričakovanju, vam bo marsikatera povedala isto. Taddy, veš, obstajajo tudi mamice, ki niti vedo ne, da so noseča do samega poroda. In kaj je tu tako čudnega in vrednega posmehovanja Če se to ni zgodilo tebi, ne pomeni, da to ni mogoče. Se pa definitivno strinjam s tem, da ženska takoj po spolnem odnosu res ne more vedeti ali je zanosila ali ne in da so tisti znaki le psihološkega izvora oz. se pojavijo kot posledica velike želje po otročku. Vsem, ki se trudite za dve magični črtici pa želim veliko uspeha, čimprejšnjo veselje in zdravih 9 mesecev! Tista, ki do poroda ne ve da je noseča (če take res obstajajo v tem modernem svetu) je za moje pojme čist "preč" ženska, ali pa totalno pod nivojem, ker da svojega telesa ne poznaš dovolj, da ne bi opazila razlike-oprosti, to je zame bolano (mišljeno v sedanjem času). Res je, da imajo nekatere hudo mali trebuh, da se sploh ne vidi da so noseče, ampak da pa ne bi čutile otroka, to pa je nemogoče. Se je nekaj podobnega zgodilo moji mami, torej v dobi, ko je spolnost bila velik tabu in se niti o menstruaciji niso smeli pogovarjat, kaj šele o sexu in zanositvi, rodila je v 7.mesecu... In ja, tudi moje črevesje včasih zelo dobro oponaša rahle brcike otročka in če bi bila noseča, bi jih komot zamenjala. Čutenje otroka pa je predvsem odvisno od lege otročka, sama sem ga prvič čutila v 17. tednu in to ne, tako kot ene pravijo da čutijo metuljčke, ampak konkretne brce, da se je tudi trebuh zmigal... Nikoli ne sodim drugih po sebi, ampak včasih imajo nekatere, ki so v pričakovanju že take ideje, da ne veš ali piše otrok, ali se kdo dela norca...
|