|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščemenje v trebuhu
13.2.2008 14:47:18   
VITA79
zivjo punce,

ali je katera imela po ovulaciji občutek neprestanega ščemenja v trebuhu,
drugih znakov nosečnosti sicer nimam, ne vem pa, ali to kaj pomeni, ali
pa gre za slučaj?
Hvala za odgovore.

Vsem februarskim nosečkam pa user posted image in držim pesti za vse v naslednjih dneh, da zagledajo user posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščemenje v trebuhu
13.2.2008 15:13:03   
loveforever
mene je v trebuhu skoznekaj oreganjalo kot da bi mi krulilo po želodcu, pa zvečer me je tudi trebuh bolel. jutri delam test, sam po moje nič ne bo, ker imam neki bel izcedek in ta se ponavadi pojavi malo preduser posted image , tako da sem 100% da mi ta mesec ni ratalo. upam pa da uspe vsem drugim ki so na seznamu za teste na valentinovo!! mogoče pa pri tebi bo kaj! držim pesti

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 16:10:31   
jabi babi
ojla,upanje vama ostaja,kajti mene je tako ščemelo,sploh prvi mesecuser posted image .VELIK SREČE

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 16:14:23   
mmanca
Vita79- jaz imam pa od ovulacije stalno napet trebu in vsake toliko časa me malo špokne, enkrat na desni strani, drugič na levi. Bradavice imam tako občutljive in boleče, da je groza. Ampak vse bomo potrpeli za pikico.
Mogoče je to ščemenje, ki ga opisuješ pozitiven znak in si user posted image . Kdaj delaš test?
Bom držala pesti zate in tudi za vse druge,
ki februarja pričakujejo/mouser posted image .

Loveforever- pusti se presenetiti. user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2008 20:43:17   
ŽANŽA
ojla, kolegica ki bo kmalu rodila, je takoj po spolnem odnosu čutila hecno ščemenje v trebuhu-nikoli prej ga še ni čutla-in je bila noseča. tako da je lahko tudi pri tebi to prvi znak za nosečnost. ni p'a seveda nujno. počakaj da ti izostane user posted image nato naredi test. user posted image je še najbolj zanesljiv znak nosečnostiuser posted image sporoči kako bo. kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2010 12:49:22   
balky
Pred 2 dnevoma sem imela s fantom (s katerim sva skupaj že skoraj 7 let in pol) PRVIČ nezaščiten spolni odnos ...

Tudi mene je takoj po spolnem odnosu začelo čudno ščemeti in me še vedno ...

Kaj to pomeni ... test bom delala šele po 7.3 zato me zanima ali je lahko to kakšen znak, da sem noseča ...

(odgovor članu ŽANŽA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2010 11:19:51   
Shilou
balky  imaš skoraj isto zgodbo kot jaz. Sama sem tudi mislila, jupi noseča, ker je blo ogrono znakov, ki so kazali na to. Od špikanja v trebuhu, do bolečih prsi, slabost ipd. Pa je potem prišla tista grda teta user posted image .  Tako, da če planirata bebo, kar pogumno. Pa veliko sreče

(odgovor članu balky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2010 11:42:42   
thevenus
ojla, kolegica ki bo kmalu rodila, je takoj po spolnem odnosu čutila hecno ščemenje v trebuhu-nikoli prej ga še ni čutla-in je bila noseča. tako da je lahko tudi pri tebi to prvi znak za nosečnost. ni p'a seveda nujno. počakaj da ti izostane user posted image nato naredi test. user posted image je še najbolj zanesljiv znak nosečnostiuser posted image sporoči kako bo. kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

Takoj po spolnem odnosu nosečnosti ni mogla čutiti, ker še ni bila noseča; do vgnezditve oplojenega jajčeca pride nekje v 4 dneh. Tudi prvi znaki nosečnosti se ne pojavijo takoj, ker pa se mnoge z njimi zelo ukvarjajo, se jim zdi, da so to nosečniški znaki. Balky, lahko da je uspelo, a prvi znaki še to ne morejo biti.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2010 13:03:10   
balky
Najprej hvala za odgovore ... user posted image

Žal se prejšnji teden pojavila teta user posted image in sem tako user posted image na wc-ju kot dež ...

Že naslednji trenutek sem skoraj že obupala (pa je v bistvu bil to najin prvi "tazaresni" poizkus) ... tako, da tudi testa nisem delala ...

Komaj čakam, da mine ta user posted image in lahko ponovno poizkusiva do takrat bova pač veliko trenirala ... user posted image

Zanima me tudi nekaj ... ko sem bila pri ginekologinji mi je rekla, da po prvem nezaščitenem spolnem odnosu in do 1 leta je vse normalno da če ne uspem zanositi ... a mene je bilo že prvič tako strah neuspeha ... upam, da nama kmalu uspe in, da bom tudi jaz lahko delila user posted image z vami ...

Lp, Balky user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2010 13:59:34   
Shilou
balky  a sva midvi isti osebi- pri meni isto. Ja tako pravijo, da v bistvu v enem letu bi naj zanosil. Potem pa če ne rata, se pač posvetuješ z ginekologom in pač opraviš neke preiskava, zdravljenje. Mene je tudi blazno strah, ker moja mami je imela težave pri zanositvi- sta se z očijem dolgo matrala ( nekje 10let ). Imela je ogromno SS, in na koncu so ji rekli, da verjetno ne bosta z očijem nikoli imela user posted image . Ampak učitno, ko najmanj pričakuješ potem rata. No sedaj ima dva otroka. Mene in sestro.   user posted image

No nama tudi ni ratalo v prvem krogu, čeprav sva dosti user posted image user posted image . Sem se pa pobrala in zdej komaj čakam. Sicer sva mlada in verjetno na zanositev veliko vpliva stres in velika želja po otroku.

Zato pa čim bolj sproščeno in čim manj misliti na to pa bo ratalo. Sam kaj ko je težko odmisliti misli na user posted image user posted image user posted image in se čimbolj sprostiti.

veliko sreče.

(odgovor članu balky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2010 19:12:55   
jasmina_86
Pozdravljene!

Ne bom odpirala nove teme, vas bom kar tukaj vprašala.

Z fantom delama na user posted image že nekaj mesecev,a do sedaj žal neuspešno.
V soboto bi morala dobiti user posted image (imam zelo redne) a je do danes še ni.
Iz firbca sem danes naredila test a je bil negativen user posted image . Zanima me ali je morda še prezgodaj
da bi kaj pokazal?
ah mgoče je pa to samo psiha,ker si ga toliko želima...

Lep preostanek večera...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2010 11:44:06   
katjal
Pozdravljene!
Ne bom odpirala nove teme, ker se mi zdi da moje vprašanje spada pod to..
Dobra 2 meseca imava s fantom nezaščitene spolne odnose (seveda si želiva user posted image ). Prejšnji mesec me je na sredini ciklusa začelo čudno bolet v trebuhu-pravzaprav tam okoli jajčnikov (tako kot bi bil začetek menstruacije). Tako me je bolelo ene 14 dni. Seveda sem naredila 2 testa, negativna in potem seveda menstruacija in razočaranje. Bila sem prepričana da se je prijelo, ker je zamujala 8 dni (toliko še nikoli ni). In sedaj sem spet na sredini ciklusa in me je ponoči spet začelo tako boleti.
Je to ovulacija, neuspešna ovulacija ali kaj tretjega?

Rada vem kaj se dogaja z mano in ta boleč občutek ne vem kaj pomeni, zato se obračam na vas.

Hvala vnaprej,
K

(odgovor članu jasmina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2010 12:32:56   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

ojla, kolegica ki bo kmalu rodila, je takoj po spolnem odnosu čutila hecno ščemenje v trebuhu-nikoli prej ga še ni čutla-in je bila noseča. tako da je lahko tudi pri tebi to prvi znak za nosečnost. ni p'a seveda nujno. počakaj da ti izostane user posted image nato naredi test. user posted image je še najbolj zanesljiv znak nosečnostiuser posted image sporoči kako bo. kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

Takoj po spolnem odnosu nosečnosti ni mogla čutiti, ker še ni bila noseča; do vgnezditve oplojenega jajčeca pride nekje v 4 dneh. Tudi prvi znaki nosečnosti se ne pojavijo takoj, ker pa se mnoge z njimi zelo ukvarjajo, se jim zdi, da so to nosečniški znaki. Balky, lahko da je uspelo, a prvi znaki še to ne morejo biti.

Se kr podpišem...
Nekatere to že tako opisujete, kot da čutite premikanje otroka oz. da nedirektno sprašujete če je ščemenje lahko čutenje otroka...user posted image

Meni tudi odkar sem rodila včasih po črevesju dela tako, kot da bi čutila otrokove gibe, pa nisem noseča in vem kaki so to občutki.

To ko pa ene pišejo, da so takoj po seksu vedele da so noseče...to je šele ena bedarija. Pač obstajajo ženske, ki zanosijo tisti mesec, ko se za to odločijo. Seveda je potem lahko rečt, da je čutila, kako se jajčece oplojuje, če pa je tisti mesec test res pokazal plus...če bi bil minus, seveda tega ne bi mogla rečt...

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2010 18:59:16   
mladika
Ja to pa je res bedarija,da ene mislijo da čutijo že takoj po odnosu otročka,če se pa oplojeno jajčece vgnezdi šele 7 dan po oploditviuser posted image jej jej...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2010 19:25:34   
thevenus
mladika,
me imamo to vse naštudirano, nekatere pa se ne ukvarjajo veliko s tem user posted image Meni je moja znanka rekla, da je v prvem poskusu zanosila in da ji je bilo naslednji dan že slabo user posted image  

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2010 21:39:23   
mladika
user posted image  za kolegicouser posted image da je ratalo u prvo,sam da ji je blo že nasledni dan slabo...mogoč zato ker je kej takega pojedla!!

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2010 19:41:47   
Taddy78
Meni se je tudi znanka pohvalila, da je v drugi nosečnosti že v 9.tednu čutila gibe otroka, potem pa je za tretjo nosečnost zvedla komaj v 20.tednu, ko je G najprej rekel, da ima neko bulo, potem pa ugotovil, da je ta bula mala beba.

Je ene so pač cvetke. Že uro po sexu čutijo da so zanosile, ko pa so noseče in nimajo nosečniških znakov, pa že sprašujejo, če več niso noseče.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2010 21:07:11   
Shilou
moja svakinja je rekla, da pošteno že čuti v 14. tednu. Zdaj je  v 26. pa skore več hoditi ne more,...

nevem no, meni je smešno. Bomo vidli, kak bo z nami,..

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2010 21:09:17   
Taddy78
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2010 21:27:23   
Shilou
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

user posted image user posted image user posted image user posted image

no nisem edina ,..

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.3.2010 8:20:10   
balky
Prebrala sem vse vaše odgovore in sedaj nečesa ne razumem ...

Moje vprašanje je bilo, kaj pomeni ščemenje v trebuhu po nezaščitenem spolnem odnosu ... to nikakor ne pomeni, da sem imela v mislih, da se v meni že premika user posted image .

Bila sem zaskrbljena, ker še nikoli nisem imela takšnega občutka in me je zanimalo, če mi katera zna svetovati kaj to pomeni.

Drugače pa midva pridno vadiva naprej in upam, da se bo kmalu kaj poznalo ... user posted image

Imam pa še 2 vprašanji in je najbolje, da ju napišem kar tule ...

1. Kdaj začeti z jemanjem folne kisline?
2. Ali pitje kave resnično škoduje plodu?

Hvala za odgovore in želim vam veliko veselja z vašimi user posted image .

Lp, Balky

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.3.2010 13:40:48   
Shilou
balky  kaj če si bila v ovulaciji?

jaz folno kislino jemljem sedaj 2. mesec, ker delava na user posted image . Jemljem Tifol. Priporočljivo je jemati 3 mesece pred zanositvijo.

Glede kave sem brala, da lahko eno na dan spiješ. Moja svakinja in kolegica sta noseči in jo normalno pijeta. Ena celo normalno dalje kadi. Kar se pa meni čisto neodgovorno zdi.

lep pozdrav, pa veliko sreče pri zanositvi

(odgovor članu balky)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.3.2010 13:47:20   
Sunny77
Drži, folno moraš jemati vsaj 3 mesece prej (priporočljivo), kava pa baje lahko povzroča splav...

Jaz je ne bi pila oz. bom prenehala s pitjem ko bom vedela da sem noseča...zihr je zihr...

SREČNO!user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2010 16:26:04   
Shilou
  Sunny77 a še boš na kaj druzga pazla? Midva tudi delava na otročičku. Moj redno kadi in me to zelo moti pa mu učitno ne morem razložiti, da kajenje tudi zmanjša plodnost.  Že imaš kaj otrok?

Hvala za odgovor, pa oprosti, če motim.

Lep preostanek dneva.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.3.2010 17:29:17   
Taddy78
Kava sploh ne škodi tako da ne vem od kod vam to...

Sicer pa če načnem seznam , kaj vse je v nosečnosti škodljivo, ne vem, če bom do jutri končala in je najboljše da se kar vsaka zapre za 9.mesecev v eno sobo in nič ne je...
Kaj vse lahko povzroči splav? kava že ne, sploh pa ne v normalnih količinah. Za čaj tudi pravijo,da lahko povzroči prehitri porod, pa si že katero videla, da bi se mu pozimi odrekla?

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.