|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:20:15   
saba
najprej dobro jutro vsem nosečkam, danes pa je mraz ko:hudicek:

vglavnem me zanima če je kakšna razlika med bolečino ko je mehur prehlajen in bolečino ko se ima kakšno bakterjo na vodi. Mene že 3 dni mantra mehur ko grem na vodo in me ne peče ampak prav boli in potem me še ene 10 min ne mine in se moram prav uleči in počivat in potem je mimo. Samo ker non stop hodim na vodo je to malo smotano. Zaenkrat pijem samo zeliščni čaj za mehur in ledvica, pa me zanima, ali je možno da me kaj drugega boli, kaj v zvezi z mojo pikico ali je mehur.

sploh ne vem kaj bi. To je že tretjič ki me mehur boli od moje abrazije septembra, nikoli prej nisem imela teh problemov.

kaj menite ve, naj raje kar splošnega zdravnika pokličem ali naj se naprej filam s temi čaji?

lp
saba
8t3d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:24:06   
Anonimen
Določene bakterije imaš v vodi, če je vnet mehur, verjetno pa tudi pri vnetju rodil. Vsako vnetje se pokaže na vodi, se mi zdi. Bolečina med vnetjem mehurja oz. vnetjem rodil pa je ta, da te pri vnetju mehurja zaboli na koncu lulanja (in še potem boli), pri ginekološkem pa na začetku, ko začneš lulati. Tako je meni enkrat pojasnil zdravnik.

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:25:00   
t_t_y
Mene je tudi na začetku vsakič bolel mehur, potem sem pa ugotovila, da takoj ko pridem z WC-ja moram popit ene 1/2 kozarca vode in je blo bolš. Baje je itak treba ful velik pit, pa najboljše vodo.

lp

27t3d

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:28:54   
pupika
Joj saba jaz bom zmrznila. Pa še v moji pisarni skozi okne kar piha. Jaz komaj čakam poletje.

Tudi mene kdaj pa kdaj boli ko grem na vodo, vendar jaz mislim, da je to povezano z nosečnostjo vsaj pri meni, ker me prej ni bolelo. Jaz bi ti kar priporočila, da pokličeš svojo G ali pa svojega osebnega zdravnika, tako boš vsaj vedela kaj je.

Hitro se pozdravi. Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:29:50   
saba
ja splišni hvala za razlago. Mene boli proti koncu lulanja in še potem. Veliko pijem vode, sam zgleda da sem se prehladila, saj imam vedno ledene noge. Pa boli ko presneto:((

no kot pravi t_t_y ko polulam se moram spet natankat:)-

upam da bo pomagalo, hvala punce

lp
saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:30:41   
saba
pupika a si ti šla do zdravnika?:zmeden2:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:33:06   
pupika
Saba ne jaz nisem šla do zdravnika, ker bolečine niso tako hude, pa sedaj me že nekaj dni ni bolelo. Če se mi bo pa poslabšalo pa bom šla k zdravniku.

Hitro se pozdravi.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:34:58   
saba
UFFA ja sej če ne bo boljše bom poklicala splošnega zdravnika.....

hvala

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:36:03   
kathy
Pozdravljea saba
Tudi mene peče, ko grem na WC in to proti koncu in potem še nekaj časa, ampak ne peče me pa vsakokrat ko grem lu lu;)
LP

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:39:15   
saba
UFFA ja sej če ne bo boljše bom poklicala splošnega zdravnika.....

hvala

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:39:17   
Anonimen
Saba, raje kar pojdi k zdravniku, verjetno bodo potrebni antibiotiki. Če se taka stvar ne zdravi, lahko preide v kronično vnetje.

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:39:55   
saba
ja:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: zdaj ko sem šla tudi mene ni nič bolelo:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

kako to, da enkrat boli enkrat ne?????

ponoči ko vstajam za it na vodo in zjutraj pa boli ko:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:40:58   
saba
ja splišni sam jaz nebi pila antibjotikov zaradi:duda:, ki je še tako mala pikica

:((:((:((

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 10:41:41   
Anonimen
Tega pa ne vem. Ko sem imela jaz vnetje mehurja (pa ne enkrat), me je vsakič bolelo hot hudič.

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 11:34:38   
b.j.n.
Saba,

Jaz sem imela pred nosecnostjo mocno vnet mehur in sem se pocala doma brez antibiotikov 14 dni in me je zdravnik opozoril, da se to lahko ponavlja v nosecnosti in da ni prijetno in zdravo;

Pred kaksnimi tremi tedni me je full bolelo, ko sem lulala in sem se ustrasila, da je to spet vnetje. Posebej me je bolelo, ko sem se obrisala. G mi je rekla, da je to obicajno in sem se pomirila. Zdej zacenjam 16 T in tega obcutka ni vec.

Cao
Barbara

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ENO VPRAŠANJE
26.1.2005 13:44:33   
pika78
Saba!
Sem v 22t in imam probleme z mehurjem že skoraj od začetka nosečnosti. Če ne pijem dovolj, me takoj začne pečt in bolet - ko grem na wc in še potem - občutek je res grozen in se ga ne da opisat. Jaz sem na začetku še več pila, vodo pa čaje za mehur itd. ... pa ni pomagalo kaj dosti (kakšen dan je bilo bolje, potem pa spet isto, kar me je spravljalo že v obup). Potem pa sem šla do G (pojdi tudi ti!) in mi je dal urin pregledat na bakterije (Sanford test se temu reče) in se potem vidi, katere bakterije imaš in kakšen antibiotik rabiš. Jaz sem imela Eschericio coli in sem jemala Amoksiklav. Sicer mi ga G ni takoj predpisal, je rekel naj še več pijem in da bomo malo počakali, če bo bolje in tudi, da bo plod večji. Potem pa naslednjič ni bilo bolje in sem Amoksiklav začela jemati, ki je po parih dneh prijel. Me je sicer malo skrbelo, da ne bo kaj narobe za :duda:, samo če ne zdraviš, pa verjetno tudi za plodek ni najbolje. Si pa prej preberi, kaj piše na antibiotiku. Jih je pa kar nekaj antibiotikov, ki naj na plod ne bi vplivali.
Pri meni se je sedaj sicer uredilo, samo, kot sem napisala - čim več ur ne pijem, se spet pojavi tisti zoprni občutek in potem - se hitim nacejat.
Čimprej se pozdravi in lp, Pika

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?