pika78 -> ENO VPRAŠANJE (26.1.2005 13:44:33)
|
Saba! Sem v 22t in imam probleme z mehurjem že skoraj od začetka nosečnosti. Če ne pijem dovolj, me takoj začne pečt in bolet - ko grem na wc in še potem - občutek je res grozen in se ga ne da opisat. Jaz sem na začetku še več pila, vodo pa čaje za mehur itd. ... pa ni pomagalo kaj dosti (kakšen dan je bilo bolje, potem pa spet isto, kar me je spravljalo že v obup). Potem pa sem šla do G (pojdi tudi ti!) in mi je dal urin pregledat na bakterije (Sanford test se temu reče) in se potem vidi, katere bakterije imaš in kakšen antibiotik rabiš. Jaz sem imela Eschericio coli in sem jemala Amoksiklav. Sicer mi ga G ni takoj predpisal, je rekel naj še več pijem in da bomo malo počakali, če bo bolje in tudi, da bo plod večji. Potem pa naslednjič ni bilo bolje in sem Amoksiklav začela jemati, ki je po parih dneh prijel. Me je sicer malo skrbelo, da ne bo kaj narobe za :duda:, samo če ne zdraviš, pa verjetno tudi za plodek ni najbolje. Si pa prej preberi, kaj piše na antibiotiku. Jih je pa kar nekaj antibiotikov, ki naj na plod ne bi vplivali. Pri meni se je sedaj sicer uredilo, samo, kot sem napisala - čim več ur ne pijem, se spet pojavi tisti zoprni občutek in potem - se hitim nacejat. Čimprej se pozdravi in lp, Pika
|
|
|
|