Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 9:16:38
|
|
|
|
smigli
|
Aja na tvojem mestu bi ji svetovala, da prime bikca za roge! Naj izbere pravi trenutek in načne temo. Sam ne v smislu kakega izsiljevanja ipd., ampak odkritega pogovora o željah enega in drugega. Spoštujem ljudi, ki se zavestno odločijo, da ne bodo imeli otrok, sam to je potrebno partnerju odkrito povedati. Mogoče je res samo iden izmed mnogih, ki ga je samo strah, mogoče pa si res tega ne želi, zato pa imamo dar govora! Seveda je potem na njej, da se odloči kaj in kako naprej, vsekakor, pa ne sme zanosit brez njegove privolitve. lp
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 9:40:15
|
|
|
|
taja27
|
vsekakor, pa ne sme zanosit brez njegove privolitve. lahko, sam ne z njim
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 10:06:06
|
|
|
|
jagoda77
|
človeka pač v nekaj, kar noče, ne moreš prisiliti. Zdaj ali se pač sprijazne s tem, da on trenutno noče še delati na otroku, ali pa se odloči za svojo pot. Edino še nek pogovor med njima, kdaj in kako si je on zamislil. Samo verjetno sta se tudi o tem že prej kaj pogovarjala, pa tudi njej ni to prišlo kar iznenada, ali pač?
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 10:11:55
|
|
|
|
sneguljčica
|
Tej tvoji prijteljici je težko sploh kaj svetovati. Precej dolgo je vztrajala v zvezi, verjetno je že prej vedela, da njen partner ni ravno naklonjen otrokom. Drugače bi bilo, da sta stara 25 let... Verjetno si ne želi, da ji rečeš, naj ga pusti. Očitno je sama že pretehtala to možnost in če bi se upala, bi ga že pustila. Kot si napisala, očitno do njega že čuti jezo, vseeno pa se ga ne upa zapustiti. Verjetno je tudi že poskušala s pogovori, ki niso obrodili sadov. Ti ji lahko le stojiš ob strani in jo razumeš. Mogoče jo lahko tudi opgumljaš, naj stori to, kar bi rada, pa si ne upa. Ne smeš pa govoriti čez njenega ali njej dajati občutek, da je neumna, ker ga ne pusti. Problema vsekakor ne boš rešila namesto nje. Mislim, da tudi pri 37 letih lahko najdeš samskega moškega, ki je pripravljen takoj imeti otroka. Pri teh letih niti ne potrebuješ toliko časa, da ugotoviš, ali je moški resen in v redu ali ne. Sicer pa res drži to, da se nekateri moški bojijo spremembe, ki jo prinese otrok. Mislijo, da se bojo mogli odpovedati vsej zabavi in kar so počeli doslej in samo še špilati vzornega očka, skratka konec sveta...
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 10:33:30
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 vsekakor, pa ne sme zanosit brez njegove privolitve. lahko, sam ne z njim ja, itak
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 12:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor si boš postlal, tako boš pa spal. Nimam kakšnih vzpodbudnih besed za tvojo prijateljico. Naj še nekaj časa premišljuje in tebe sprašuje, kaj naj naredi.
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 13.2.2008 22:15:49
|
|
|
|
natalia
|
karte na mizo, ker roko na srce, ji biološka ura že pošteno tiktaka, če nimata skupnih ciljev (vsaj približnih), bi iskala nekoga, ki si želi in hrepeni po istem - po otroku. ne vem, zakaj se ženska ne izjasni in mu točno pove, kaj hoče od njega. komunikacija, komunikacija...
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 14.2.2008 12:57:08
|
|
|
|
NADJA 7
|
SORRI
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 14.2.2008 15:29:55
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA js bi mu rekla tkole...pogej moj dragi mož/fant...stara sem 37 in nimam več časa prov veliko, želim si otroka. imaš 1 mesec časa da se odločiš al boš imel otroka z mano ali ne, ker če ne potem nimava več skupne poti. in nimam časa več afen guncat in te čakat! ja točno tako!!! Naj se malo zamisli nad svojim obnašanjem!!!!!
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 15.2.2008 13:37:39
|
|
|
|
VERONICA
|
Jaz sem sama bila v podobni situaciji pa vem kako se počuti tvoja prijatelica. Teško je pri 37 ostati sam. Še težje je pri teh letih najti novega partnerja. Ampak meni je uspelo. Upam da bo tudi njej.
|
|
|
|
RE: Kaj naj ji svetujem,ker me non-stop spraš... 15.2.2008 20:50:01
|
|
|
|
Nenya
|
Ne svetuj ji ničesar, le podpiraj jo. Breme odločitve bo itak sama nosila. Se strinjam, da je partner egoist in strahopetec, a ona to verjetno ve tudi sama. Ultimata ji ne bi svetovala, iz njih se redko kaj dobrega izcimi, ker grejo moški v defenzivo in se uprejo. Verjetno je res, da je v zvezi nekaj narobe, poznam primer, ko dec dolgoletno punco pustil se v enem letu poročil z drugo in zaplodil prvega otroka Žal mi je le, da je tako dolgo čakala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?