|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar pozabiti?
12.2.2008 15:55:19   
Anonimen
saj ne vem,če sem slučajno forum falila.Ampak moram se spovedat.Stvar je sledeča.Dopoldan smo bili doma,nakar partnerju zazvoni gsm,dvigne,se pogovarja,malo tu,malo med vrat...Nič posebnega.Po pogovoru meni ves čas ne da miru nekaj,pa ga vprašam,zakaj se je tako uradno oglasil z prosim.on pa meni da vedno tak reče(niti malo res).Nato za par uric pozabim,nakar mi spet nekaj ne da miru,kot mi mi nek notranji glas govoril,pa me opozarjal.Ker me je pač še dalje žrlo,sem vzela gsm in pač sama sebe hotela prepričat,da se mi že meša.Ampak med vsemi prejetimi klici,te osebe,karero je navedo,ni bilo.Ni bilo niti kaj druga.Nakar sem si jaz pač po svoje razlagala,da kdorkoli ga je klical,je moral cifro zbrisat.Ker pa jaz kot jaz jeze ne morem skrit,sem mu pač povedala kaj me žere.Rekla sem,da če ima čisto vest,kot sam pravi,da mi naj gsm pač pokaže,pa da vidima skupaj,če ga je ta oseba,za katero trdi res klicala,pa je reko da mi ne bo kazal,ker če mu ne zaupam,pa bla ,bla,da on meni tud ne gleda številk,itd.Seda je odšel,Nevem kaj storit.Vem da laže,čeprav on trdi obratno.zveza med nama je vredu,lepo se razumeva,imava otroka,skratka štima prav vse.Sam ne vem,zakaj potem take laži,in kaj storit.Če enostavno prespim pa pozabim,me bo pa dalje žrlo.
hvala da ste me brale in lep danuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kar pozabiti?
12.2.2008 16:51:22   
soncece24
In to pol strani dolgo štorijo si ti naredila iz tega, na kak način se je on nekomu javil na gsm user posted image user posted image dobra si. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2008 16:54:18   
vvns
Lahko da ti pripravlja  presenečenje za valentinovouser posted image - pa zato ni hotel nič povedat.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2008 17:12:57   
Anonimen
stvar predčasno zaključena.Res je šlo za valentinovo presenečenje,za oba.,hha.Več o tem pa drugičuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2008 17:16:44   
TIA22
Sončece, štorijo je naredila zato, ker ji je bilo nekaj sumljivo in če bi potem v telefonu našla na spisku osebo, ki bi ga naj klicala bi bilo vse ok, ne? In ker te osebe na spisku ni bilo, ga je torej dobila na laži. In to jo je vrglo iz tira! Razumljivo, da se zdaj sekira, saj je ziher pomislila, na najslabše... Jaz vem, da bi podobno reagirala...

(odgovor članu vvns)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2008 17:25:12   
soncece24
No vidiš, drugič pa ne reagiraj tak panično otročje za take bedarije user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2008 21:03:57   
Kepica83
soncece24 nič panično ni reaqgirala mislim da bi vsaka ki partnerja ljubi bila malo v skrbeh in se vprašala kaj se dogaja in kaj skriva. Jaz bi čisto isto reagirala kot ona. Zaupanje je dobro kontrola pa še boljša.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2008 21:10:28   
Pikec
Zaupanje je dobro kontrola pa še boljša.

In kje je tu ljubezen in spoštovanje, ter medsebojno zaupanje kot temeljni kamen zveze?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2008 21:33:26   
Kepica83
spoštovanja, ljubezni in zaupanja je veliko ampak kontrola tu pa tam ne škodi. Tega načela se tudi moj dragi drži. Slepo zaupat ni najbolj pametno ker kar hitro člove najebe-govorim iz izkušenj.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 22:07:28   
taja27
Men pa na misel ne pride, da bi mojga kontrolirala. Sicer pa tisti, ki ve, da je doma na kontrolni točki itak zna skrivat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 14:37:49   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

soncece24 nič panično ni reaqgirala mislim da bi vsaka ki partnerja ljubi bila malo v skrbeh in se vprašala kaj se dogaja in kaj skriva. Jaz bi čisto isto reagirala kot ona. Zaupanje je dobro kontrola pa še boljša.

ah daj no. ker jaz svojega ne teroriziram zaradi vsakega klica, mu ne štoram po telefonu in ne zganjam panike ga pa ne ljubim al kaj? Posesivna ljubosumnost ni ljubezen!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 14:53:32   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

In kje je tu ljubezen in spoštovanje, ter medsebojno zaupanje kot temeljni kamen zveze?

-----------------------
O, baby, baby, it's a real (original:wild) world...user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2008 15:43:22   
entip
Vse ženske ste enake!!! user posted image  Malo nazaj sem sedel v družbi poleg neke znanke (moja je bila na desni, ona na levi) in tisti večer mi je moja uprizorila točno tak teater kot ti tvojemu ob mobilcu. Znanka je bila zame znanka, na kraj pameti mi ni prišlo, da bi zgolj pomislil kaj ima pod obleko kaj šele kaj drugega. Pa nenavsezadnje sva z mojo tudi že debatirala o trojčkih, imava urejen odnos, primerno ljubosumnost in stvar nama klapa.

Da, to so povsem normalni občasni ženski izpadi, ki nam moškim krajšajo življensko dobo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2008 15:49:30   
Katey
user posted image  user posted image user posted image , tole si pa dobr napisal, tudi jaz včasih odreagiram čist preveč eksplozivno, kar na lepem me zagrabi in mi odnese pokrov, kasira jih pa moj dragi, do sedaj vedno za stvari ki so se ustvarile v moji glavi, ampak zato nas imate še rajeuser posted image user posted image . Take pač smo- občasno.

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2008 17:45:11   
Taula

Posesivnost.

Tudi kontrola ne bo preprečila da te zapusti. Prej bo to pospešila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2008 17:56:14   
sončnica24
Joj joj, komplicirate res no. Tako ne, če ti oz. če ti bo kdaj karkoli skrival oz. te varal bo slej ko prej prišlo vse skupaj ven ker v nedogled to ne mora trajat sploh ne če že živita skupaj pa ste nekega tempa življenja vajeni. Jaz mojega niti približno ne sprašujem kdo vse ga je klical pa s kom vse se pogovarja ker tudi on mene ne. Drugače ša sem jaz pač ena tistih oseb ki sem mnenja da varanja na dolgi rok ne moraš skrivat ker slej ko prej pride čas ko bi rad z njo preživel vikend ali pa prespal ponoči tam, kar pa je malo težko izvedljivo če si drugače s svojo osebo takrat skupaj

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2008 18:35:44   
Anonimen
Jaz mojemu niti ne dvigujem telefona in ne on meni.Niti ne prisluškujem s kom se pogovarja pa včasih odide tudi ven ali pa na balkon.Da bi se zaradi tega žrla hvala lepa.Pa mu včasih rečem,ko je zvonil moj fon zakaj ni dvignil pa zamahne z roko kaj bom jaz dvigoval.Še domačega ne dvigne vedno čaka mene in pravi :saj mene nihče ne zove nikoli.user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2008 19:48:58   
Kepica83
ja nismo vsi isti. midva z mojim sma glede tega oba ista. Je pa res da je pomanjkanje zaupanja in je zato tako kot je. Ko sem pri mojem dam tel. na mizo in ga 3 dni ne pogledam dokler spet ne grem domov. Vem pa da ga on tu pa tam prečekira kar pa me niti malo ne moti in ima vso pravico. Da bi pa zraven njega šla ven telefonirat to pa zihr ne in obratno isto. Nimam kaj skrivat pred njim tako da lahko komot zraven njega vodim pogovor. Sem pa to delala v prejšnji zvezi takrat ko sem kaj skrivala. Tako da dobro vem kaj pomeni ven hodit telefonirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
14.2.2008 11:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2008 12:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Jaz mojemu niti ne dvigujem telefona in ne on meni.Niti ne prisluškujem s kom se pogovarja pa včasih odide tudi ven ali pa na balkon.Da bi se zaradi tega žrla hvala lepa.Pa mu včasih rečem,ko je zvonil moj fon zakaj ni dvignil pa zamahne z roko kaj bom jaz dvigoval.Še domačega ne dvigne vedno čaka mene in pravi :saj mene nihče ne zove nikoli.user posted image user posted image

Se strinjam. Tudi jaz ne dvigujem njegovega telefona in ravnotako se včasih umakne med pogovorom. Na kraj pameti mi ne pride, da bi si v glavi pletla zgodbice o tem kdo ga kliče in zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.2.2008 13:03:22   
NADJA 7
NE SE SEKIRAT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.2.2008 19:27:12   
nasmejani
Anonimna da vidiš  gdo kliče tvojega en nasvet ti dam.
En dan zamenjaj znjim sim kartico.
Verjetno te bo gdo poklical.
Problem je edino ko neveš gdo lahko njega pokliče, na tvojo sim kartico.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu NADJA 7)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!