Anonimen -> kar pozabiti? (12.2.2008 15:55:19)
|
saj ne vem,če sem slučajno forum falila.Ampak moram se spovedat.Stvar je sledeča.Dopoldan smo bili doma,nakar partnerju zazvoni gsm,dvigne,se pogovarja,malo tu,malo med vrat...Nič posebnega.Po pogovoru meni ves čas ne da miru nekaj,pa ga vprašam,zakaj se je tako uradno oglasil z prosim.on pa meni da vedno tak reče(niti malo res).Nato za par uric pozabim,nakar mi spet nekaj ne da miru,kot mi mi nek notranji glas govoril,pa me opozarjal.Ker me je pač še dalje žrlo,sem vzela gsm in pač sama sebe hotela prepričat,da se mi že meša.Ampak med vsemi prejetimi klici,te osebe,karero je navedo,ni bilo.Ni bilo niti kaj druga.Nakar sem si jaz pač po svoje razlagala,da kdorkoli ga je klical,je moral cifro zbrisat.Ker pa jaz kot jaz jeze ne morem skrit,sem mu pač povedala kaj me žere.Rekla sem,da če ima čisto vest,kot sam pravi,da mi naj gsm pač pokaže,pa da vidima skupaj,če ga je ta oseba,za katero trdi res klicala,pa je reko da mi ne bo kazal,ker če mu ne zaupam,pa bla ,bla,da on meni tud ne gleda številk,itd.Seda je odšel,Nevem kaj storit.Vem da laže,čeprav on trdi obratno.zveza med nama je vredu,lepo se razumeva,imava otroka,skratka štima prav vse.Sam ne vem,zakaj potem take laži,in kaj storit.Če enostavno prespim pa pozabim,me bo pa dalje žrlo. hvala da ste me brale in lep dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|