|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali ste preizkusili trojčka?
13.2.2008 9:08:31   
Maxica
Nisem in ne bi.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.2.2008 9:53:30   
Anonimen
Ločena, prakticiram. Če bi bla vezana, definitivno ne. Ženske me že itak ne zanimajo, moški pa odpadejo, ker ne bi hotela svojemu prizadeti nič hudega. S s čustvi se ne gre igrati.

Bila sem že v raznih kombinacijah po večkrat, govorila z množico ljudi o tem, na tem področju je ogromno žrtvovanja za dobro drugega, ljubosumnja, razpadlih zvez, veliko jih je čist zblojenih, veliko jih kljub parčkanju še vara,...ni da ni.

Torej se strinjam, da je to nekaj za samske. Zelo zelo malo parov je, ki jih tako vsaj na prvi pogled to ne prizadene, v večini starejših. V vseh teh parih so ženske bi, najbrž zato, najbrž se potem ne čutijo ponižane, da moški pride do ženske ona pa ne do moškega, pa še mož ni ljubosumen, ker ona ni seksala z moškim.

Tiste, ki bi FFM, prepričajte se, da je ona lezbijka, če ne se vam bo mešalo od ljubosumja, ko si jo boste omislile, da bi zadovoljila vas, nora pa bo na vašega partnerja, se z njim poljubljala, muckala...nobena namreč ne da, če ni prej in po muckanja, držanja za roke..

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.2.2008 10:08:15   
entip
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA

Kljub temu, da tiste, katere smo in prakticiramo trojčka,  v manjšini, me vsen zanima katera kombinacija vam leže (mislim predvsem tiste z izkušnjo), al FFM al MMF. Men osebn FFM!!!

Meni definitivno MMF. Rad gledam svojo z drugim... Pa ne mislit, da je zaradi tega nimam rad!

(odgovor članu JAHICA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.2.2008 10:11:46   
jagoda77
v trojčkih takih in drugačnih in swinganju ni čustev. Če že zdaj razmišljanje o tem, kako bo kdo ljubosumen, potem svetujem, da se v to sploh ne spuščate niti ne razmišljate.

Take vrste seksa so samo za zadovoljevanje in uživanje. Tudi midva prakticirava to in moram rečt, da je super. Najino vezo je še poglobilo in to da lahko oba uživava, mi je super. Sicer pa prakticirava trojček ŽŽM, ker je meni dobro imeti še eno žensko poleg, mojmu pa to tudi zelo paše, tako da sva oba zadovoljena user posted image

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.2.2008 10:23:07   
Anonimen
Da eksplicitno napišem, kar prej nisem: vsi tisti, ki so imeli partnerke poleg, so me kasneje še osvajali in klicali.

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.2.2008 10:32:32   
entip
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da eksplicitno napišem, kar prej nisem: vsi tisti, ki so imeli partnerke poleg, so me kasneje še osvajali in klicali.

Ja, to pa je še dodatni razlog, da mi stvar ne diši. Moral bi biti prepričan, da gre samo za seks, meseno poželenje, zabavo in sprostitev in ne za neka iskanja čustev, poznanstev itn.

Me pa zanima kako ste tisti, ki imate tretjega tega tudi dobili? Po naključju, je morda znanec, prijatelj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.2.2008 10:43:15   
Anonimen
Garancij ni. Jaz imam pravila, a se mi je kljub vsemu enkrat zgodilo, da sem se zaljubila v vezanega. Povedal mi je šele po seksu, pa še to, da ima kao neko zvezo brez obveznosti. Kljub temu sem bila zaradi strašne kemije še kr en čas obsedena z njim, ga prepričevala, da ne more imeti obeh...na koncu, ko je popustil in se poslovil od prve, sem bila pa jaz od razočaranja že tako daleč ohlajena, da sem ga odslovila.

Najlažje je najt na netu, maš še Salamon...prijateljev se ne prakticira, kodeks swingerjev. Priporočeno pravilo, ki je pravilo zato, ker res pomaga. Kjer je seks, tam so čustva, tam so hrepenenja, slaba vest, veselje ob nečem novem, ob sprejetosti...seksa brez čustev oz. samo seksa ni. Verjamem, da se pri FFM ženska ne zaljubi v žensko, moški pa se po mojih izkušnjah vedno oz. najprej vidi v njej potencialno ****frendico za takrat, ko ženi ne bo, nato se pa zaplete. Mogoče preveč po sebi sodim, a pri meni ni kemije, če ni perspektive. Oz. kemija je le prvič, nato pa ... no go.

(odgovor članu entip)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.2.2008 11:04:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

O ja poskusit z žensko brez partneja so tudi moje sanjeuser posted image
Sladke sanje-to meuser posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.2.2008 11:36:44   
puncica
in kako pogosto tole prakticirate 1× na teden, na mesec, na pol leta?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.2.2008 12:22:57   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

in kako pogosto tole prakticirate 1× na teden, na mesec, na pol leta?

ko je čas, sigurno preteče kakšen mesec ali več vmes

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.2.2008 19:05:25   
Čupka
Sem - sva. Mojemu je bolj všeč MMF, ker mu je najbolj noro mene gledat kako uživam z drugim in FFMM. Meni pa je bolj všeč FFM, ker...am, pač ker mi je fino, da se najprej ženskice poigramo med seboj in potem navalimo na mojegauser posted image
Nisva prav velikokrat pozkusila tega, nekajkrat pa le. Bi večkrat, če ne bi bilo tako velikega zdravstvenega rizikauser posted image

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.2.2008 20:32:40   
sončnica24
Nisem in ne bi, moj je samo za mene in za nobeno drugo oz. nobenega drugega.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.2.2008 23:50:02   
emalina
Prakticirava dokaj pogosto. rizik? vsak ve, da je več partnerjev večji rizik. midva imava zadnje čase stalnega fanta (huh nebi o njemuser posted image user posted image user posted image ...), sva pa imela z možem precej težav glede uskladitve najinih želja ker meni bolj odgovarja žžm, njemu pa mmž user posted image ampak starejši in izkušenejši moški, meni pa mlajši moški, če že mora biti... pa sva našla kompromis in iz festivalne potegnila študentauser posted image . Ja, običajno iz žurke zavijemo še na pijačko domov, več pa nebi hihi

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.2.2008 23:56:43   
lelčy
nisem in tudi nikoli ne bi.......kaj bi to moj skakal po drugi ženskiuser posted image

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.2.2008 10:55:18   
Detece
Nisem. Bi. Nebom.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.2.2008 13:03:03   
Anonimen
Še nisem, bi pa, ampak ne z mojim, ker ga nočem deliti.user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
14.2.2008 13:43:13   
Anonimen
nisem in verjetno ne bom. sem bolj zadržana, kar se tega tiče. je pa del fantazije... ampak definitivno MMF ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
14.2.2008 13:47:49   
gregstrx
Sem in je bilo zelo zanimivo user posted image . Seveda pa MMF varinato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.2.2008 13:59:54   
Anonimen
MMF

Kaj je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gregstrx)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.2.2008 14:02:55   
taja27
MMF = male male female = moški moški ženska

FFM je pa kontra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.2.2008 14:05:52   
triša
IZVIRNO SPOROČILO: nia*

Še nisem, bi pa, ampak ne z mojim, ker ga nočem deliti.user posted image

jaz isto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.2.2008 16:58:42   
pijja
Ne

Bi pa probala,zakaj neuser posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.2.2008 19:10:05   
nasmejani
Sem in več nebih.
Zakaj da švicam za drugega.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.2.2008 22:35:41   
vvns
Ne, in tudi nebi. Jaz in moj partner čist zadost uživama sama, ne rabiva tretje oz. tretjega!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.2.2008 23:15:38   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

v trojčkih takih in drugačnih in swinganju ni čustev.

Take vrste seksa so samo za zadovoljevanje in uživanje.

Najino vezo je še poglobilo in to da lahko oba uživava, mi je super.

nisem, če pa bi, bi razmišljala točno tako user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?