Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem še ne ampak,če bi pod vprašajem bi mogla dobro poznat tega ta tretjega ali njo.Drugače odpade.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:08:01
|
|
|
|
TIA22
|
nisem, ampak bi. Bi pa mogla biti prepričana v zdravstveno stanje tiste tretje osebe!!!
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem pod obe
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:21:24
|
|
|
|
Katey
|
Poskusila sem ampak sem bila za kaj takega še mal premlada pa to ni bilo to, bi pa še kdaj, mogoče takrat ko si bova želela popestritve, definitivno sem pa za.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:23:17
|
|
|
|
puncica
|
Bi, ampak verjetno nikoli ne bom
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:48:55
|
|
|
|
Skratek46
|
Nisem...pogosto sanjarim o temu, vendar najbrž nikoli ne bom,ker sem preveč ljubosumna, da bi delila partnerja z drugo žensko.2 moška,pa definitivno odpadeta.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 15:54:34
|
|
|
|
JAHICA
|
Definitivno ja, ga prakticiram, vsekakor pa moraš zaupati v partnerja (VSE TRI).
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 16:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem...pogosto sanjarim o temu, vendar najbrž nikoli ne bom,ker sem preveč ljubosumna, da bi delila partnerja z drugo žensko.2 moška,pa definitivno odpadeta. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 16:55:09
|
|
|
|
soncece24
|
Za moje pojme so trojčki nekaj za samske. Recimo dve kolegici si zahaklata enga tipsona in se imajo eno noč lepo. Super, sem takoj za, če kemija štima in če bi bila samska. Za partnerstvo pa to ni. Tam pa sem egoist, posesivnež in staromodna. Partnerja ne delim z nikomor in pika.
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 17:01:52
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Bi, ampak verjetno nikoli ne bom In zakaj ne???? Ker nimaš jajc, da bi se spustila v kaj takega?
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 17:02:32
|
|
|
|
cukerček
|
Sem že in ni mi žal
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 17:28:36
|
|
|
|
nasmejani
|
Enkrat sem in ni slabo blo. Grupnjak je še boljši, tam pa lahko zabušavaš.
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 17:47:29
|
|
|
|
Hans
|
Nisem in tudi nebi.
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 18:21:11
|
|
|
|
*alja*
|
Nisem in si ne predstavljam da bi moj partner polek mene seksal z drugo jas pa bi zraven gledala kako ona vzdihuje in kako jo moj poljublja,.... vglavnem NE. Mi je že misel na to ogabna. Ampak smo si različni!
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 18:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, si želim probat v troje. V kaj takega se verjetno ne bi upala spustit s partnerjem. Si pa želim tudi poiskusit samo z žensko. Bi pa mi mogla definitivno bit ona zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 18:31:42
|
|
|
|
Katey
|
O ja poskusit z žensko brez partneja so tudi moje sanje .
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 19:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne in me ne mika.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 20:11:04
|
|
|
|
katjes
|
Ja, jaz bi se pa šla takle trojček: neki šarmanten in zdrav dečko, jaz in moj mož. Moža pa ne delim z nobeno. Sem pač egoist, itak pa nimam jajc.
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 20:11:30
|
|
|
|
maja24
|
Jest tut nebi ker sm preveč lubosumna in nebi prenesla kako moj dragi poriva in poljublja drugo.Pomojem bi se mi zmešal.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 20:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ljubosumn odpadejo tukaj.
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 22:51:23
|
|
|
|
JAHICA
|
Kljub temu, da tiste, katere smo in prakticiramo trojčka, v manjšini, me vsen zanima katera kombinacija vam leže (mislim predvsem tiste z izkušnjo), al FFM al MMF. Men osebn FFM!!!
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 12.2.2008 23:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem,pa mislim da niti ne bom.Če pa se že v mislih igramo,pa priznam da bi probala jaz,plus dva moška
|
|
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 13.2.2008 9:01:22
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 IZVIRNO SPOROČILO: puncica Bi, ampak verjetno nikoli ne bom In zakaj ne???? Ker nimaš jajc, da bi se spustila v kaj takega? Zarad tega ker partnerja nočem delit s še eno žensko, o trojčku s še enim tipom pa moj noče niti slišat. Tako da bo ostalo le pri željah.
|
|
RE: Ali ste preizkusili trojčka? 13.2.2008 9:04:03
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA Men osebn FFM!!! zakaj že?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?