Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 12.2.2008 9:00:21
|
|
|
|
lea23
|
ah ne kompliciraj za tisto leto in pol bo dober čisto vsak jogi. mi imamo enega najcenejšega v leclercu, sem takrat dala se mi zdi da nekje 25€ pa je čisto ok.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 12.2.2008 13:51:15
|
|
|
|
ajdaN
|
Meni kokos na splošno "ne potegne". Imamo enega za v prenosno posteljico (ravno tega s sončka), pa mi je tak trd, pa še čisto nizek. Ampak za občasno uporabo je OK, za doma ga pa ne bi kupila. Če pa hočeš ravno kokos je pa po mojem čisto vseeno katerega od teh dveh vzameš. IZVIRNO SPOROČILO: lea23 za tisto leto in pol bo dober čisto vsak jogi. Ja no, če sem prav dojela, gre za posteljico 70x140 tako da bo v uporabi verjetno kaj več kot leto in pol. Naš pri 2l še brez problema leži v njej (velik je skoraj meter) pa še kakšni 2 leti bo. Za 4 leta se pa že splača kupit dober jogi. No jaz bi ga tudi za 1 leto, ker če sklepam po sebi, na "švoh" jogiju ne moreš kvalitetno spat.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 12.2.2008 16:53:11
|
|
|
|
sirenetta
|
lea23: 1) moje vprašanje se ne glasi: kokos da ali ne oz. nasploh kje kupit in kako poceni kupiti jogi 2) če nisi dobro prebrala gre za posteljo 140x70, ki naj bi jo otrok imel nekje do 5.leta starosti 3) morda ni vsem staršem vseeno (tako kot očitno tebi) na čem spi otrok, saj se otrokov hrbet intenzivno razvija ravno v otroštvu ajdaN: 1. beri zgoraj pod točko 1) 2. za optimalen razvoj hrbtenice otrok potebuje od rojstva do 6.leta starosti trdo in ravno ležišče in to, da je nizek jogi tudi ne vem kakšno vlogo ima oz. v čem naj bi bila to pomanjkljivost za obe (in za podobne pametnjakoviče) 4) oz. 3. sploh sem že odločena v nakup kokosa, ZANIMA ME MNENJE NEKOGA, KI IMA KAKŠNO BOLJ UTEMELJENO MNENJE O ENEM ALI DRUGEM JOGIJU, NE PA NEKE KVAZI TEORIJE O TEM, DA IZ LECLERCA JE ČISTO OK OZ. KOKOS MI NE DIŠI. Kdor nima nič pametnega za povedat, naj raje molči.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 12.2.2008 20:51:30
|
|
|
|
emina83
|
živjo! moje mnenje: naj ti cena jogija ne bo pomembna, sploh ker imaš veliko posteljico. jst pravim tako: kupim enkrat in to tak kot je treba! sama pa imam za mojo podoben jogi kot je ta, ki si ga ti ogleduješ, razlika je le v tem da je pri nas še vzmet v sredini. uporabljamo ga komaj 9 mesecev, pa sem opazila da se ta kokos nekako *sesede*, tak da ga moram skos neki obračat, da mi tamala ne spi v luknji. tak da tudi jaz imam že nov nakup v mislih in takrat se bom odločala za kakšno drugo varijanto in ne kokos+vzmet! lp in srečen nakup!
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 7:53:10
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta za obe (in za podobne pametnjakoviče) 4) oz. 3. sploh sem že odločena v nakup kokosa, ZANIMA ME MNENJE NEKOGA, KI IMA KAKŠNO BOLJ UTEMELJENO MNENJE O ENEM ALI DRUGEM JOGIJU, NE PA NEKE KVAZI TEORIJE O TEM, DA IZ LECLERCA JE ČISTO OK OZ. KOKOS MI NE DIŠI. Kdor nima nič pametnega za povedat, naj raje molči. Mislm glede na tole pa sori, da sem sploh odgovarjala ! Če si ti tko oh in sploh pametna, ne vem kaj sploh sprašuješ tukajle gor o tem kakšen jogi kupit. Lepo sem napisala da ga imamo in da mi je mimo. Ravno tako smo ga imeli v zibki (originalnega od LIP-a za zibko), pa se je malo posedel, kot ti je tudi ena napisala. PA v zibki otrok leži minimalno mesecev. Aja pa še nekako "šumi" če pritisneš nanj. Meni je moteče. Nikjer nisem napisala, da kupi poceni jogi! Pa stresej svoje frustracije kje drugje, ne pa tukajle, kjer se ljudje vsaj potrudij(m)o ti odgovarjat.. Pa kupi tisto za kar boš sama naštudirala da je prva liga. Ali pa vprašaj direkt proizvajalca oz. prodajalca pa bo. Itak si kot si napisala že odločena za kokos, ravno treh kokosovih jogijev pa nobena verjetno nima doma, da bi lahko primerjala. Če nočeš slišat, da ni OK, pa ne vem kaj sploh sprašuješ.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 11:01:33
|
|
|
|
3T
|
Mi prodamo kokosov jogi od taiste firme velikost 60X120, če kdo kupi?
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 15:15:46
|
|
|
|
lea23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta lea23: 1) moje vprašanje se ne glasi: kokos da ali ne oz. nasploh kje kupit in kako poceni kupiti jogi 2) če nisi dobro prebrala gre za posteljo 140x70, ki naj bi jo otrok imel nekje do 5.leta starosti 3) morda ni vsem staršem vseeno (tako kot očitno tebi) na čem spi otrok, saj se otrokov hrbet intenzivno razvija ravno v otroštvu za obe (in za podobne pametnjakoviče) 4) oz. 3. sploh sem že odločena v nakup kokosa, ZANIMA ME MNENJE NEKOGA, KI IMA KAKŠNO BOLJ UTEMELJENO MNENJE O ENEM ALI DRUGEM JOGIJU, NE PA NEKE KVAZI TEORIJE O TEM, DA IZ LECLERCA JE ČISTO OK OZ. KOKOS MI NE DIŠI. Kdor nima nič pametnega za povedat, naj raje molči. prvo kot prvo, v tvojem postu nikjer ne piše da gre za jogi 140×70, linkov pa nisem šla gledat. sprašuješ za vrsto jogija, ne pa za velikost. drugo kot drugo: vprašala si za mnenje kateri jogi, in jaz sem ti samo odgovorila tretje kot tretje: ko sem jst 1 leto nazaj kupovala jogi, sem v materinski šoli vprašala kakšen jogi je primeren za novorojenčka. in sem dobila odgovor: jogi je samo važno da je jogi, ne sme pa bit tista pena iz npr. ikeje. je pa potem odvisno glede različnih alergij.. npr. dormeo jogi je med zelo kakovostnimi ravno zato ker je primeren za alergetike. če ne želiš komentarjev od različnih uporabnikov, potem niti ne sprašuj. in če si najbolj pametna, nevem kaj odpiraš temo. mi jogi uporabljamo 9 mesecev, in sem ti samo napisala svoje mnenje. če ne želiš mnenj, je to tvoja stvar. in prosim spoštuj ostale uporabnike, nisi niti 1% več vredna od nas ostalih.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 15:19:13
|
|
|
|
lea23
|
res ne morem verjet kako bogi bodo nekateri otroci, ker ene ženske tukaj na forumu res nimate niti najmanj strpnosti.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 15:25:31
|
|
|
|
lea23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN No jaz bi ga tudi za 1 leto, ker če sklepam po sebi, na "švoh" jogiju ne moreš kvalitetno spat. no mi imamo posteljico 120×60, ker pač v spalnici nimava dovolj prostora za večjo posteljico. drugače bi pa tudi jaz kupila 140×70 jo bomo pa uporabljali še malo več kot kakšne pol leta, pol pa lepo tavelika 200×90 ( in na eni strani zaščitno ograjico ) in mimogrede.. moja hčerka nima nobenih problemov s hrbtenico. in še od drugega meseca mi prespi celo noč od 21ih do 6.00. toliko o tem če si mogoče kdaj brala še kakšne druge forume tukaj na ringaraji, si opazila da se malokatera mamica lahko pohvali s spečnostjo svojih dojenčkov. pa nima jogi čisto nič pri tem. toliko o splošni razgledanosti.
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 13.2.2008 16:57:57
|
|
|
|
Taula
|
Midva sva kupila kokosov jogi v BC...tam okoli 70 evrov je bil, ker je izvenserijski. Vzela sva ga, ker ima špranje..ko pregledaš prerez...da je bolj zračen+antialergijski je še. Pri nakupu sva tudi gledala debelino jogija. (ker bova uporabljala Angel Care)
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 14.2.2008 15:47:54
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Midva sva kupila kokosov jogi v BC...tam okoli 70 evrov je bil, ker je izvenserijski. Vzela sva ga, ker ima špranje..ko pregledaš prerez...da je bolj zračen+antialergijski je še. Pri nakupu sva tudi gledala debelino jogija. (ker bova uporabljala Angel Care) Taula, najlepša hvala za informacijo. Veš mogoče ime proizvajalca? V BC sem so mi povedali, da lahko dobijo kokosov jogi od firme Kosi iz ene druge poslovalnice (ker ga sami nimajo na zalogi), cena cca. 60 EUR. Je možno, da je to ta, ki si ga ti kupila v BC? Hvala ti za pomoč in lep valentinov dan&večer
|
|
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 15.2.2008 15:09:11
|
|
|
|
Taula
|
Sem pogledala....cena vem da je bila za navadno posteljo (da ni izvenserijska) okoli 60 evrov. Firma je pa Tus ko-si d.d. iz Slovenj Gradca..tako piše na garanciji. Torej bo to ta verjetno.
|
|
RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? 15.2.2008 19:14:47
|
|
|
|
Nyah*
|
MI imamo kokos od Lipa, pa smo ful zadovoljni, po dveh letih je tak, kot je bil nic se ni posedel ali kaj podobnega, tako da same pohvale. Drugih pa ne poznam, tako da ne morem soditi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.