lea23 -> RE: pomoč: jogi kokos - sonček ali lip400? (13.2.2008 15:15:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta lea23: 1) moje vprašanje se ne glasi: kokos da ali ne oz. nasploh kje kupit in kako poceni kupiti jogi 2) če nisi dobro prebrala gre za posteljo 140x70, ki naj bi jo otrok imel nekje do 5.leta starosti 3) morda ni vsem staršem vseeno (tako kot očitno tebi) na čem spi otrok, saj se otrokov hrbet intenzivno razvija ravno v otroštvu za obe (in za podobne pametnjakoviče) 4) oz. 3. sploh sem že odločena v nakup kokosa, ZANIMA ME MNENJE NEKOGA, KI IMA KAKŠNO BOLJ UTEMELJENO MNENJE O ENEM ALI DRUGEM JOGIJU, NE PA NEKE KVAZI TEORIJE O TEM, DA IZ LECLERCA JE ČISTO OK OZ. KOKOS MI NE DIŠI. Kdor nima nič pametnega za povedat, naj raje molči. prvo kot prvo, v tvojem postu nikjer ne piše da gre za jogi 140×70, linkov pa nisem šla gledat. sprašuješ za vrsto jogija, ne pa za velikost. drugo kot drugo: vprašala si za mnenje kateri jogi, in jaz sem ti samo odgovorila tretje kot tretje: ko sem jst 1 leto nazaj kupovala jogi, sem v materinski šoli vprašala kakšen jogi je primeren za novorojenčka. in sem dobila odgovor: jogi je samo važno da je jogi, ne sme pa bit tista pena iz npr. ikeje. je pa potem odvisno glede različnih alergij.. npr. dormeo jogi je med zelo kakovostnimi ravno zato ker je primeren za alergetike. če ne želiš komentarjev od različnih uporabnikov, potem niti ne sprašuj. in če si najbolj pametna, nevem kaj odpiraš temo. mi jogi uporabljamo 9 mesecev, in sem ti samo napisala svoje mnenje. če ne želiš mnenj, je to tvoja stvar. in prosim spoštuj ostale uporabnike, nisi niti 1% več vredna od nas ostalih.
|
|
|
|