Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 13.2.2008 16:03:05
|
|
|
|
mmanca
|
Pike- držim pesti, da zagledaš . Yuliah in Leonida- vem, kako je, ko opride nezaželena . Naj vama ta cikel uspe!!!
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 13.2.2008 16:38:31
|
|
|
|
YULIAH
|
Mmanca, upam da naslednji krog pa res bo, naj bo tudi pri tebi. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 14.2.2008 12:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Toliko se lahko človek nauči na teh forumih.Meni zamuja že 12 dni.bolečine v trebuhu in boleče prsi,da groza.Danes sem delala test in je ,zdaj pa se mi je pokazal rjav izcedek-malo,a panika je tu.Kaj ve mislite o tem? Tako me je strah,da ne vem kje se me glava drži.-Pomagajte!!! Tukaj vse veste.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 14.2.2008 13:33:55
|
|
|
|
pike
|
Hvala punce, Ne vem a naj jutri, ko bo 45. dan ciklusa pokličem G in grem tja v ponedeljek, ker test je bil v nedeljo negativen - dva dni po rjavem izcedku. V novem ciklusu pa začnem z Klomifenom, tak da kaj predlagate. Pa če bi slučajno bila noseča še čist prva dva tedna bi mi to G lahko videl, ker UZ mi bo sigurno naredil preden bi mi M sprožil? Punce drugače pa vam lepo VALENTINOVO želim in naredite čimveč Valentin in Valentinčkov.....
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 14.2.2008 16:09:47
|
|
|
|
YULIAH
|
Pike, upam da se ti situacija dobro reši, želim ti vse dobro. Morda je bolje oditi do zdravnika! Pa ostalim lep valentinček. Zanima me če je katera delala danes test? Upam da je bilo veliko plusov!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 15.2.2008 18:47:39
|
|
|
|
pike
|
Zdravo punce Jaz pa jutri kličem svojega G, da mi bo lahko sprožil M in potem prvič Klomifen. Danes sem test ponovno delala a žal negativen .
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 15.2.2008 21:13:22
|
|
|
|
YULIAH
|
Joooooj, Pike.... , tako mi je žal... Upajmo skupaj, da bomo dovolj močne za naprej.... Pošiljam ti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?