|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: menstruacije ne pričakujem 12.2.
9.2.2008 18:37:48   
pike
Jaz sem tudi danes mislila, da bo mi pokazalo user posted image zato, ker sem v četrtek in petek imela rjav izcedek in sem mislila mogoče je pa bila vgnezditvena, ker tete pehte ni in nimam niti nobenih znakov, da bi prišla. A  je bil test negativen. Delala pa sem z BC mini in mi je eden še ostal. Če user posted image ne bo bom drug teden v četrtek še enkrat probala.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2008 18:58:57   
YULIAH
Pridruži se nam na temi "JAVITE SEVSE, ki čakate na IUI"...se zbiramo tiste, ki bomo delale test na valentinovo...pridi nas bo večuser posted image !

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.2.2008 6:44:40   
pikipu
Leonida in vse ostale - držim pesti!!!! user posted image user posted image  Se vam pa pridružujem punce, ker tiste hudičke ne pričakujem nekje med 17. in 20.2. UF, še moram(o) čakat!

Srečno vsem!!!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.2.2008 9:41:48   
neyka7
Držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.2.2008 12:08:55   
leonida
Meni sta se pojavila dva nova  znaka. Prsa me nenormalno bolijo. Ponavadi so me bolela tam pri strani preden je prišla tardeča. Zsaj pa me boli v notranjosti dojk tam okrog bradavic,če se jih dotaknem. Full me nervira če ležim po trebuhu. Pojavi se mi je izcedek,ki je podoben belemu toku. Do tečke še dva dni. Mogoče pa bo kaj.user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.2.2008 14:58:20   
snežinka7
leonida držim pesti, da zagledaš user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.2.2008 15:51:05   
LunaLuna
Moja tekča rdečka je danes prišla. Tako da so testi vse prav pokazali. No, pa naslednjič.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.2.2008 17:59:07   
YULIAH
Lunaluna, tako mi je žal...user posted image !Mislim nate!

Leonida, jaz imam tudi boleče prsi, predvsem bradavice, in pa beli tok...ne vem no,user posted image  ??!!
Bomo videle.Snežinka, drži se!

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.2.2008 18:00:07   
mmanca
Lunaluna- z vso paro v nov boj.  Boš videla, da bo uspelo!user posted image

Leonida-  ti znaki so lahko lepa napoved user posted image .
Znaki nosečnosti in tisti, ki jih čutimo pred user posted image so si lahko zelo podobni. Držim pesti, močno, močno.user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.2.2008 18:17:17   
leonida
do tečke še 2 dni. Šla sem na blato in ko sem se obrisala na papirčku opazila malo roza sluzi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.2.2008 17:39:48   
YULIAH
Leonida, kako si? Upam da je vse ok...user posted image ...

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.2.2008 18:47:33   
leonida
Danes sem spet opazila ko sem šla na blato malo roza izcedka. Mislim da bom verjetno dobila tečko.:-( Pa glava me full boli. REs da me pa v trebuhu nič ne boli.user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.2.2008 19:05:02   
YULIAH
Saj bo še vse dobro!user posted image
Jaz sem imela že težave s pretrdim blatom, ko sem (mislim da) premalo pila, pa je bilo mal krvi na papirčku, tako da mogoče je to krivo...

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.2.2008 19:57:49   
leonida
ne vem. Jaz kar mislim da bom jutri dobila tečko. Občutek je že takšen. Glavobol, pritisk v spodnjem delu trebuha, roza izcedek ko grem na blato. Pa bomo opet ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo že bejbika ko bo bog zato, očitno pa ni še čas.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.2.2008 22:26:57   
leonida
mislim,da teta s krvavca prihaja.user posted image  Namreč se mi je pokazal neki čuden izcedek,rjavkaste barve. Jutri bo verjetno tetica tu.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.2.2008 8:57:17   
lejla007
Leonida, kakšno je stanje?

Jaz še vedno navijam!!!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.2.2008 9:35:26   
mmanca
LEONIDA, KAKO SI?  PIŠI KAJ, MISLIMO NATE.user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.2.2008 12:01:44   
leonida
oj. Za enkrat tete še ni.user posted image user posted image   Imam pa malo rozastega izcedka. Bolečin ni kod pred menstro. kaj pa vem....user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.2.2008 15:25:34   
YULIAH
Leonida, jaz imam tega roza izcedka že toliko da potrebujem vložek, tako da mislim da je user posted image  tukaj...user posted image .
Punce, vse ki boste test delale vam želim vso srečo!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.2.2008 18:05:48   
leonida
jojoj škoda. Saj jaz jo bom verjetno tudi dobila to tečko.user posted image Čutim! Zdaj se pa mi je pojavil temno rjav izcedek ko ga imam ponavadi ob koncu menze.user posted image Se pravi da se pripravlja na tečko.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.2.2008 18:13:32   
pikipu
Leonida, da te malo potolažim. Ni nujno, da te obišče tista hudičevka. Lahko imaš rjavkast izcedek tudi zato, ker si noseča. To se je meni zgodilo pri prvi nosečnosti, enih par dni prej je bila tak izcedek, da sem bila 100%, da zdaj bo pa prišla user posted image , pa sem jo še kar čakala in na koncu je ni bilo. In je cb pokazal velik plus. Tolažim pa malo tudi sebe, ker je ne pričakujem od 17. do 20.2 in se mi je tudi pojavil tak izcedek, samo nekam preveč me bolijo prsi, pa glava me boli, vrti se mi, raztresena sem nenormalno. Bomo videli.

Držim pesti!!!! user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.2.2008 19:32:37   
leonida
Pri meni je full zanimivo včeraj so me nenormalno bolela prsa, danes pa nič samo napihnjene so. No glava me pa boli že od včeraj podobno je migrenskemu glavobolu. Kaj naj ? Kar bo pa bo....Pikipu....in koliko si imela rjavega izcedka ? Jaz ga imam malo. Pa malo čutim neki pritisk v spodnjem delu trebuha. Držim pesti zate!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.2.2008 9:59:05   
leonida
sporočam vam, da je moja gospa tečka prišla danes zjutraj. Ne bomo objokovali ampak šli veselo v nove boje naprej. In komaj čakali da ta tečka mine.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.2.2008 12:02:24   
pike
Pozdravljene,
Jaz sem tudi rjav icedek dva dni imela. Pol sem čez dva dni test delala in bil je negativen. Prsi niso nič boleče, nobenih znakov, da bi bila lahkouser posted image . Vendar danes je 43 dan od mojih dolgih ciklusov. Včasih jo dobim 50. dan. Vendar ta mesec bi naj začela z K in zdaj ne vem do katerega dne naj počakam preden grem še po tablete, da mi M sproži. Naj počakam do 50. dne in nato grem?user posted image user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.2.2008 15:47:07   
YULIAH
Jaz bi ma tvojem mestu kar šla do G, sploh če čakaš na M zaradi kakšnega od postopkov. Mogoče pa le ne bo treba iti, saj veš kaj mislim....user posted image . Ti res želim vso srečo.
Leonida tebi pa se pridružujem v vrsti za drugi krog, tudi jaz sem danes dobila to user posted image , se je ulula kot za stavo. Včeraj sem bila tako v bedu, danes pa mi ni več tako hudo...zgleda, da sem malo potlačila vse skupaj.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?