Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 18:37:48
|
|
|
|
pike
|
Jaz sem tudi danes mislila, da bo mi pokazalo zato, ker sem v četrtek in petek imela rjav izcedek in sem mislila mogoče je pa bila vgnezditvena, ker tete pehte ni in nimam niti nobenih znakov, da bi prišla. A je bil test negativen. Delala pa sem z BC mini in mi je eden še ostal. Če ne bo bom drug teden v četrtek še enkrat probala.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 18:58:57
|
|
|
|
YULIAH
|
Pridruži se nam na temi "JAVITE SEVSE, ki čakate na IUI"...se zbiramo tiste, ki bomo delale test na valentinovo...pridi nas bo več !
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 6:44:40
|
|
|
|
pikipu
|
Leonida in vse ostale - držim pesti!!!! Se vam pa pridružujem punce, ker tiste hudičke ne pričakujem nekje med 17. in 20.2. UF, še moram(o) čakat! Srečno vsem!!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 9:41:48
|
|
|
|
neyka7
|
Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 12:08:55
|
|
|
|
leonida
|
Meni sta se pojavila dva nova znaka. Prsa me nenormalno bolijo. Ponavadi so me bolela tam pri strani preden je prišla tardeča. Zsaj pa me boli v notranjosti dojk tam okrog bradavic,če se jih dotaknem. Full me nervira če ležim po trebuhu. Pojavi se mi je izcedek,ki je podoben belemu toku. Do tečke še dva dni. Mogoče pa bo kaj.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 14:58:20
|
|
|
|
snežinka7
|
leonida držim pesti, da zagledaš
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 15:51:05
|
|
|
|
LunaLuna
|
Moja tekča rdečka je danes prišla. Tako da so testi vse prav pokazali. No, pa naslednjič.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 17:59:07
|
|
|
|
YULIAH
|
Lunaluna, tako mi je žal... !Mislim nate! Leonida, jaz imam tudi boleče prsi, predvsem bradavice, in pa beli tok...ne vem no, ??!! Bomo videle.Snežinka, drži se!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 18:00:07
|
|
|
|
mmanca
|
Lunaluna- z vso paro v nov boj. Boš videla, da bo uspelo! Leonida- ti znaki so lahko lepa napoved . Znaki nosečnosti in tisti, ki jih čutimo pred so si lahko zelo podobni. Držim pesti, močno, močno.
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 10.2.2008 18:17:17
|
|
|
|
leonida
|
do tečke še 2 dni. Šla sem na blato in ko sem se obrisala na papirčku opazila malo roza sluzi.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 11.2.2008 17:39:48
|
|
|
|
YULIAH
|
Leonida, kako si? Upam da je vse ok... ...
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 11.2.2008 18:47:33
|
|
|
|
leonida
|
Danes sem spet opazila ko sem šla na blato malo roza izcedka. Mislim da bom verjetno dobila tečko.:-( Pa glava me full boli. REs da me pa v trebuhu nič ne boli.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 11.2.2008 19:05:02
|
|
|
|
YULIAH
|
Saj bo še vse dobro! Jaz sem imela že težave s pretrdim blatom, ko sem (mislim da) premalo pila, pa je bilo mal krvi na papirčku, tako da mogoče je to krivo...
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 11.2.2008 19:57:49
|
|
|
|
leonida
|
ne vem. Jaz kar mislim da bom jutri dobila tečko. Občutek je že takšen. Glavobol, pritisk v spodnjem delu trebuha, roza izcedek ko grem na blato. Pa bomo opet ponovno . Bo že bejbika ko bo bog zato, očitno pa ni še čas.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 11.2.2008 22:26:57
|
|
|
|
leonida
|
mislim,da teta s krvavca prihaja. Namreč se mi je pokazal neki čuden izcedek,rjavkaste barve. Jutri bo verjetno tetica tu.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 8:57:17
|
|
|
|
lejla007
|
Leonida, kakšno je stanje? Jaz še vedno navijam!!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 9:35:26
|
|
|
|
mmanca
|
LEONIDA, KAKO SI? PIŠI KAJ, MISLIMO NATE.
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 12:01:44
|
|
|
|
leonida
|
oj. Za enkrat tete še ni. Imam pa malo rozastega izcedka. Bolečin ni kod pred menstro. kaj pa vem....
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 15:25:34
|
|
|
|
YULIAH
|
Leonida, jaz imam tega roza izcedka že toliko da potrebujem vložek, tako da mislim da je tukaj... . Punce, vse ki boste test delale vam želim vso srečo!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 18:05:48
|
|
|
|
leonida
|
jojoj škoda. Saj jaz jo bom verjetno tudi dobila to tečko. Čutim! Zdaj se pa mi je pojavil temno rjav izcedek ko ga imam ponavadi ob koncu menze. Se pravi da se pripravlja na tečko.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 18:13:32
|
|
|
|
pikipu
|
Leonida, da te malo potolažim. Ni nujno, da te obišče tista hudičevka. Lahko imaš rjavkast izcedek tudi zato, ker si noseča. To se je meni zgodilo pri prvi nosečnosti, enih par dni prej je bila tak izcedek, da sem bila 100%, da zdaj bo pa prišla , pa sem jo še kar čakala in na koncu je ni bilo. In je cb pokazal velik plus. Tolažim pa malo tudi sebe, ker je ne pričakujem od 17. do 20.2 in se mi je tudi pojavil tak izcedek, samo nekam preveč me bolijo prsi, pa glava me boli, vrti se mi, raztresena sem nenormalno. Bomo videli. Držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 12.2.2008 19:32:37
|
|
|
|
leonida
|
Pri meni je full zanimivo včeraj so me nenormalno bolela prsa, danes pa nič samo napihnjene so. No glava me pa boli že od včeraj podobno je migrenskemu glavobolu. Kaj naj ? Kar bo pa bo....Pikipu....in koliko si imela rjavega izcedka ? Jaz ga imam malo. Pa malo čutim neki pritisk v spodnjem delu trebuha. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 13.2.2008 9:59:05
|
|
|
|
leonida
|
sporočam vam, da je moja gospa tečka prišla danes zjutraj. Ne bomo objokovali ampak šli veselo v nove boje naprej. In komaj čakali da ta tečka mine.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 13.2.2008 12:02:24
|
|
|
|
pike
|
Pozdravljene, Jaz sem tudi rjav icedek dva dni imela. Pol sem čez dva dni test delala in bil je negativen. Prsi niso nič boleče, nobenih znakov, da bi bila lahko . Vendar danes je 43 dan od mojih dolgih ciklusov. Včasih jo dobim 50. dan. Vendar ta mesec bi naj začela z K in zdaj ne vem do katerega dne naj počakam preden grem še po tablete, da mi M sproži. Naj počakam do 50. dne in nato grem?
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 13.2.2008 15:47:07
|
|
|
|
YULIAH
|
Jaz bi ma tvojem mestu kar šla do G, sploh če čakaš na M zaradi kakšnega od postopkov. Mogoče pa le ne bo treba iti, saj veš kaj mislim.... . Ti res želim vso srečo. Leonida tebi pa se pridružujem v vrsti za drugi krog, tudi jaz sem danes dobila to , se je ulula kot za stavo. Včeraj sem bila tako v bedu, danes pa mi ni več tako hudo...zgleda, da sem malo potlačila vse skupaj.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?