Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oj 7.2.2008 18:16:56
|
|
|
|
Hans
|
Jaz tudi nisem imela nobenih tipičnih znakov, pa sem bila srečka . Držim pesti!
|
|
RE: oj 7.2.2008 18:24:06
|
|
|
|
leonida
|
ne veš kaj je zanimivo ? Da sem se zdaj full umirila, verjetno zato nimam namišljenih zanakov. Pavim kar bo pa bo. Tudi ovulacije nisem imela tako boleče kot ponavadi, ker nisem imela zamar. Res se ne bom sekirala, nima smisla bomo že zibali, ko bomo pripravljeni nato. In tudi s seksom se ne obremenjujem kod ponavadi, da sva mogla vsak drugi dan. Takrat ko nama zapaše,akcija.
|
|
|
|
RE: oj 7.2.2008 19:38:47
|
|
|
|
leonida
|
Še katera ne pričakuje tam okrog 12.2 ?
|
|
|
|
RE: oj 8.2.2008 17:57:14
|
|
|
|
Efi
|
Se ti pridružujem. 11.2. bo 14 dni od IUI.
|
|
|
|
RE: oj 8.2.2008 18:21:35
|
|
|
|
mmanca
|
Leonida, držim pesti, da še vseh 9 mesecev ne bo. Pa kar tako pozitivno razmišljaj še naprej. Verjamem, da boš kmalu srečka . Jaz delam test 20. 2. Računam na . Lep konec tedna ti želim.
|
|
RE: oj 8.2.2008 19:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz delam test 14.2. (je tako lep datum), M pa ne pričakujem 15.2. Držim pestke.
|
|
|
|
RE: oj 8.2.2008 19:57:56
|
|
|
|
leonida
|
ja bomo vidli kaj nas čaka. Se je prijelo al se ni. jaz sem bila že tolikokrat razočarana, da kar mislim da ne bom nikoli srečka nosečka. Kakor bo Bog dal tako pa bo. A ne?
|
|
|
|
RE: oj 8.2.2008 21:27:53
|
|
|
|
leonida
|
Ampak zanimivo. Vedno pred so me bolele joške in križ.Res da sem pa full napihnjena in imam topo ne hudo bolečino v spod.delu trebuha
|
|
|
|
RE: oj 8.2.2008 21:37:44
|
|
|
|
stunfek
|
leonida slej kot prej bos seveda nosecka zelim ti, da cim prej! jaz sem pa ene 5 dni za teboj v necakanju.
|
|
RE: oj 8.2.2008 22:02:15
|
|
|
|
YULIAH
|
Tudi jaz neeee pričakujem , nekje 14.2.(takrat je 14 dan od IUI). Me je danes bolelo malo v spodnjem delu trebuha, pa jajčniki malo, tako da ne vem kako bo... Stiskam pesti tudi za vse vas, da bomo imele debeli plusek!!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 8:59:22
|
|
|
|
LunaLuna
|
Jaz je pa nisem pričakovala 7. 2. in je res še ni. Test sem naredila in je bil negativen. Znakov nimam nobenih. Čisto nič! Res ne vem, kaj naj naredim. Verjetno gre samo za zamujanje in nič drugega. Srečno vsem.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 9:37:53
|
|
|
|
YULIAH
|
Luna luna, morda je še prehitro, da bi ti test pokazal realno. Počakaj še kakšen dan in ga ponovi. Tudi tebi srečno, punca!Navijam zate
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 10:36:05
|
|
|
|
sonček75
|
LunaLuna tudi meni 2 dni po predvideni ,test ni pokazal,čez 3 dni pa zelo lep
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 10:50:14
|
|
|
|
LunaLuna
|
Hvala za spodbune besede. Sam rajši nične upam več misliti, da bi res lahko bilo kaj. Sem bila ravno v trgovini in si kupila cel kup vložkov. Sem prepričana, da jih bom potrewbovala.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 11:15:54
|
|
|
|
leonida
|
Po mojem bom tudi jaz dobila tečko. Kajti boli me v spodnjem delu trebuha, kod pred .
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 11:23:22
|
|
|
|
mmanca
|
LUNALUNA- upanje umre zadje. Držim pesti! LEONIDA- jaz v prvo sploh nisem vedela, da sem noseča. Ravno tako me je vse bolelo, kot pred . Pa se m bila . Držim pesti!!!
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 11:43:10
|
|
|
|
leonida
|
mmanca.....a res te je tako bolelo kod pričakovana menstruacijo ? Veš jaz si kar mislim, da more biti vse brez bolečin. . Hvala ti, za vzpodbudne besed.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 16:36:39
|
|
|
|
YULIAH
|
Tudi jaz imam bolečine v spodnjem delu trebuha, pa v jajčnikih...kot da bo ! Pa se ne dam! .
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 16:41:06
|
|
|
|
leonida
|
Koliko časa ti že zamuja ? Jaz jo moram dobiti čez tri dni...pa vem da bo...
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 16:44:30
|
|
|
|
YULIAH
|
Leonida! Meni ne zamuja , sem od 1.postopka IUI, tako da v kolikor je še kak teden ne dobim sem verjetno .... Bomo videli...vso srečo tebi, pa drugim!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 17:02:07
|
|
|
|
leonida
|
Saj bo držim pesti zate. .Zase pa ne vem in nočem verjeti ker bodo spet .
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 17:09:02
|
|
|
|
YULIAH
|
Draga Leonida! Tudi mene skrbi kako in kaj, saj je človek po tolikem času neuspehov že malo skeptičen, vendar vseeno raje misli pozitivno. To bo pomagalo tebi, ker boš bolj sproščena! Držim pesti zate!!!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 17:52:13
|
|
|
|
leonida
|
Zdaj sem malo brskala po netu, tudi po drugih forumih in zasledila, da veliko deklet ko so zanosile so imele podobne bolečine da bodo dobile menstruacijo. In so potem zagledale magični plusek.
|
|
|
|
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 18:03:37
|
|
|
|
YULIAH
|
Jeeee Držim pesti za obe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?