Jo@n
|
Pozdravljene, se oglašam šee ob tej uri, saj čez dan včasih skočim gor in vas malo počekiram, za pisanje pa po navadi ni časa, ker mali princ diktira svoj tempo... Spali smo kot po navadi od 00-6, se podojili na eni strani in padli v komo do 9.30 Se pa danes že ves dan dojiva po obrokih, ne nacmoka na eni strani, zaspi za kakšno urico, potem je lakota, greva na drugo stran... Ja, saj čez dan je bil zelo priden, pa se je korenjak kot kaže kar preveč naspal, ker je potem zvečer vso budnost in jok noter prinesel... Res pa je, da danes nismo šli na sprehod, pri nas je bilo cel dan čudno vreme, mali pa tudi nekaj gode, piska in po malem hrope, tako da ga malo zalivam s fiziološko, upam, da bo bolje, ker mi ne izgleda ravno, da bi bil ornk prehlajen... Jutri se bomo pa prvič kopali, se je vse skupaj malo zamaknilo zaradi praznikov... Me prav zanima, ali bo goedl od ugodja (tako pravi očka), ali pa bo druga pesmica na plošči (pravim jaz). Da vidimo, kdo od staršev bolje pozna otroka Sadje in zelenjava... jaz ju jem že od P, saj so mi tudi tam postregli 2x z jabolkom, enkrat s pomarančo in 1x z zeleno solato. Tako da je zelena solata pridno na jedilniku, zmažem pa tudi nekaj banan, jabolko in pomarančo na dan. Pa ni videt, da bi imel kakšne krče ali težave. Kakšnih extra začimb ne uporabljam, sol, poper, papriko ipd..kar sem že prej pa, pa ni problema. Je pa patronažna, ki je bila pri nas povedala, da je podiranje kupčka ključnega pomena, ker po navadi krči niso krči, ampak pride do ratezanja črevesja zaradi plinov, in to boli, ne pa prebavljaje mleka od mamice, ki je jedla nekaj "prepovedanega". Pri nas je v tem času za podiranje kupčkov zadolžen kar očka, polagava ga an ramo, dovolj visoko, da ga rama pritisne na trebušček, ga pa dvignemo cca 4x, vmes pa ga spustiva do nivoja rok v popolnoma vodoraven položaj, zato da se lahko zrak, ki je v žepku v želodcu premakne ven. Stvar deluje... IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Sedaj pa hitim, ker mi že piskata pomivalni stroj in sušilni...še dobro, da nima te funkcije tudi pralni stroj, pa sesalec...ker drugače bi se mi sfuzlalo, hihi. He, he, s temle si me pa prav nasmejala, kaj naj rečem, velkom tu d klab, sam pr nas piskajo pomivalc, pralni, sušilni, mikrovele, tako da je kakšno soboto, ko imam vse v pogonu, kar pestro in bi po parih piskih najraje kaj čez okno zabrisala.... Sedaj piska še nekdo, samo je frekvenca bolj prepoznavna Šibam (beri prejšnji stavek), lepe sanje vsem!
|