|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
26.4.2008 9:09:54   
Srčekgirll
Jutro, najprej ena user posted image za vse!
Kako ste kaj danes? Jst sm ok, spala sm bl tko, tko. Moj user posted image je tud ok. Še vedno čakam, da bo kaj akcijeuser posted image , kr bi tud jst rada cartala svojga sončkauser posted image .
sinskaT, si še 2v1?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
26.4.2008 9:27:55   
Žaklin
Hojla, vsem, pri nas še tud čakamo...PDP 27.4., jutri grem v porodnišnico se malo pokazat, pa upam, da bom kar tam ostalauser posted image
Včeraj sem imela kar cel kup po moje lažnih popadkov pa malo izcedka na večer, user posted image pa se še kar veselo giblje, tako, da mislim, dokler mi orng ne odteče voda ali so popadki redni lahko tud doma bolj počivam.
Komaj čakam jutri, da vidim kaj bodo rekli....user posted image
Smo že vsi malo nestrpni..user posted image
No, pa lep dan vsem skupaj, mamicam veliko veselja z malimi sončki, tiste, ki pa smo še 2v1 pa, tako blizu kot smo sedaj, še celo nosečnost nismo bileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
26.4.2008 10:53:31   
Sandrin
Naš fant je tako priden, sploh ne vemo, da ga imamo. user posted image user posted image

nekaj pa me le zanima:
- Koliko so bili stari vaši sončki, ko ste jih prvič peljale ven?
- Ali jih povijate na široko, čeprav je bil UZ ok?
- Koliko časa so vaša prsa rabila, da niso bila tako občutljiva na dotik?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
26.4.2008 12:22:09   
Jelcy
Meni je patronazna rekla da mora bit doma 3 tedne, kar se mi zdi malo pretirano sploh za ta letni cas.
Mi smo imeli kolke ok, ampak ga vseeno previjam siroko, sem vprasala pedijatrinjo ko sem bila v bolnici in je rekla da sicer ni potrebno, bo pa meni lazje ga prijet ker je bolj fiksen..tako da ga bom se kak mesec..najbrz.
Moja prsa so ok, so me pa grozno bolela..bolje je odkar se mazem z lanolinom..full pomaga, pa fajn sem jim mogla spraznit...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
26.4.2008 12:33:16   
JABOLKO3
Živijo!

Hvala vam vsem za vzpodbudne besede, mi je bilo prav toplo, ko sem jih brala, res ste super punce. Sicer sem pa vsak dan bolje. Včeraj nas je obiskala patronažna, ko sem ji povedala, kako je bilo, se je kar za glavo prijemala in me hotela kar v posteljo poležat. Sem morala obljubit, da bom bolj mirovala in da bom več v leže. Za Jureta je pa rekla, da če ne bi vedela, kdaj je rojen, bi mu prisodila kakšna dva meseca, tako, da je že dobil dovoljenje za izhod, na žalost ga pa jaz še nimam. Včeraj je potem popoldne deževalo, tako da imajo fantje za danes v planu, da ga malo peljejo okrog hiše (jaz bom pa lahko na terasi sedela - kot mi je dovolil moj štiriletnik).
Prej je bila tašča na obisku in mi je pripeljala domačo kuro za juho od neke daljne moževe tete, ki je ugotovila, da po takem porodu nujno potrebujem kurjo juho in je nemudoma zgrabila eno od dvoriščnih lepotic. Tako da bo jutri kurja juha, ker za danes že kuham govejo.

Lepa posadka - ko sem brala, kako je tvoj mali nastopal zate, so se mi ulile solze, sem si tako živo predstavljala (je moj ta veliki tudi takšen sramežljivček).

Joan - še sreča, da se sama ne spomnim ničesar do takrat, ko je bilo okrog mene polno ljudi, ki so mi povedali, da moram še enkrat v operacijsko in potem vožnje dol, pa da sem se sama prestavila s postelje na operacijsko mizo, potem pa spet tema do jutra. Jure je pa res jedec in sem kar ponosna, da nama je uspelo z dojenjem, ker prve tri dni ga sploh nisem mogla pristaviti in je bilo potem treba veliko nadoknadit.
Tudi jaz želim tebi hitro okrevanje, potem se pa kaj dobimo.

Simvir - jaz sem bila takrat kar dolgo pred sprejemno, ker sem čakala Blejčevo, mislim, da so me poslali gor ogrog pol enajstih, sem pa bila v kavbojkah in rdeči majici, pa prav grdo sem gledala, ker sem tako dolgo čakala.

Krista - tudi jaz nosim spodnjice istega modnega oblikovalca.

Sedaj me pa moj mali kliče, je lakota že huda.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
26.4.2008 13:07:12   
barby78
Ojla!
Mene pa zanim,če ste ve že začele dajat AD3 kapljice,pa če vaše user posted image  fejst zvija? kako dolgo jih pa mislite dajat? A mislite.da lahk vseen uporabim tud kapljice proti krčem,če bi jo fejst matralo user posted image

Midve sva že bile zunaj,pa tud v šopingu.zdaj sva se najedla,mami skuha in pospravi,pol pa spet šibama ven.Dokler bo še vreme zdržalo.

Lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
26.4.2008 13:09:38   
barby78
no,sem vedela,da bom nekaj pozabla-a ima od katere user posted image  tud priraščen jeziček?Naša Lia ga ima in baje zato ni zagrabla bradavice.ni pa to baje nič takeg,ker se tako rodi veliko otrok.včasih se to samo popravi,lahko pa greš v bolnico in tam tisto kožico pod jezičkom malo prerežejo.

LP,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
26.4.2008 13:28:31   
modrookica
Živjo!

Kako ste kaj? Vidim, da smo v večini že mamice, ostale boste pa prav gotovo tudi kmalu to postale :).
Takooooo dolgo že nisem bila tu gor, da ne bom uspela vsega prebrati.

Imam pa eno vprašanje - tiste, ki ste že približno 6 tednov po porodu, mi lahko poveste koliko časa je pri vas trajala čišča? Jst bom drug teden 6 tednov pa se mi če vedno v izcedku pojavlja kri. Sem bila po dobrih treh tednih pri moji G (sem mela neke krče - izkazalo se je, da je prebava), pa mi je naredila še kar poporodni pregled in tako zdaj ne grem več k njej (čeprav mi je žal, da je tako), je pa takrat rekla, da gre čišča h koncu, ker je ravno tiste dni res že skoraj ponehavala. Potem pa se mi je čez par dni spet vlilo (ne ful ful močno, ampak vseeno kar nekaj) in zdaj že več kot teden vsak dan po malem in seveda krči - taki bolj blagi - v trebuhu. Mi lahko katera svetuje? Ali je to normalno ali ima katera podobne izkušnje?? Najlepša hvalauser posted image .

Kar se tiče AD3 kapljic, sem jih jst začela mojemu sončku dajati ko je dopolnil 1 mesec - mi jih je predpisala zdravnica, nič pa mi ni rekla kako dolgo jih moramo dajati. Zaenkrat sem mu dala pet kapljic (v lekarni je svetovala, da postopoma dodajamo kapljice, da pridemo do 7) in mi bilo kakih hudih težav - mislim, vedno se malo napenja in se potem pokaka, tako da upam, da ne bo huje.

Ven sem ga prvič peljala, ko je bil star 14 dni - samo v naročju, zavit v odejico, za 5 min. Potem tako vsak dan po malem in malo več. Ko je bil star tri tedne, in se je vreme izboljšalo,  pa smo začeli hoditi z vozičkom na sprehode - najprej po 15 min, potem pol ure, zdaj pa smo zunaj tudi uro in več, ker ful rad spi na svežem zraku.

Kar se tiče občutljivosti dojk (sem videla, da je ena spraševala), moram reči, da imam jst še sedaj ko je malo več mleka bolj občutljive in me kar peče koža, bradavice pa tudi odvisno kako mali vleče. Mislim pa, da se je po kakih treh tednih stvar toliko normalizirala, da je bilo znosno.

Toliko od mene zaenkrat, prosim vas za kak nasvet in vam želim prijeten dan. Pa veliko sončka.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
26.4.2008 19:10:01   
simvir
Jabolko potem sva bili pa nekaj časa res skupaj pred sprejemno, se spomnim, da je bila ena v rdeči majici. Ti se boš morda bolj spomnila mojega moža, ki je sam čakal tam ko sem bila v "pripravi" zgoraj. So pozabili naj in sem ga morala iz porodne po mobitelu poklicat naj že enkrat pride, da bomo lahko začeliuser posted image user posted image user posted image .
Škoda, da se nisva prej spoznali, pa bi lahko kakšno rekli. No pa ob kakšni drugi priložnosti.
Aja pa kurjo juho sem tudi jaz jedla nekaj dni, je moja stara mama hitro eno oskubila, ko je izvedela da sem rodilauser posted image .

Barby nam so pri prvem svetovali naj tudi začnemo postopoma s kapljicami, a ker so našega kar zvijale, sem za nekaj časa prekinila z njimi in kasneje spet nadaljevala.

Mi še nismo šli ven, morda jutri če bo lepo, malo na balkon. Mene že tako danes malo glava boliuser posted image , pa ne vem čisto točno zakaj. Raje ne bom izzivala usode.

Prsa tudi mene še bolijo, ampak je kar znosno.

Lp

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.4.2008 22:20:46   
resnično srečna
Zdravo ženskice...

tole na hitro, ker sem zmatrana...dans smo bili na morju in je bilo super...soline in sprehod čez njih mi je prav pasal Izi p tudi...

SinskaT sporoča, da ima premalo plodovnice, včeraj je morala na ctg v porodnišnico in če ne o ok, bodo kar pospešili...do sedaj pa še nič novega od nje...

u04111976 je sporočila včeraj: Rodila se nem je Tia ob 18.20. Že pridno je. Težka je 4060 in velika 53 cm.

Čestitke Urška...

Sprehod...z otrokom lahko takoj...važne ste ve...če se dobro počuite greste lahko tud takoj...mi2 z Izo sva bili zunaj, ko sva bili 5 dni po porodu...danes je imela 11 dni pa sva bili že na morju...tako da ni panike..je a res, da jaz nisem bila šivana in se super počutim...

Boleče dojke...prvih sedem dni grozljivo, sedaj me pa bolijo samo še bradavice...

AD3...jaz jih pri prvem nisem dajala zaradi krčev in alergije...pa ni rahitičen sedaj...poskusi v Avstriji dobiti Olevit kapljice...po njih otrok ne zvija...

Lepa posadka...prav za ta čaj iz limonine trave (res je osvežilen) je gospa rekla, da tudi pomirja krčke pri otrocih...če ga piješ ti...za otroke imajo pa prav posebno mešanico...

eto...dovolj od mene...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
27.4.2008 8:59:35   
Jo@n
Jutro,
naj vam postrežem user posted image , pa naj vsaka izbere, kar ji paše...

Naš Jakob je bil včeraj celo popoldne lačen, tako da sva se s kratkimi presledki dojila od 15-20h. Kot kaže mi mleka ravno ne manjka, saj sva vsakič natehtala več. Se pa že drugi dan dojiva brez nastavka, ja res malo boli, ampak lovljenje pravega kota z nastavki, je bila pa tudi prava muka...

Danes ponoči smo spali z dvema prekinitvama (po navadi je bila le ena), samo je potem omagal že na eni dojki...

Čakam da mi zavre voda za kofetek, pa da se segreje tista v centralni, da grem pod tuš. Potem pa, če bo direktor dal, me čaka pred jutranjim previjanjem še zajtrk. Očka in Jakob trenutno še pridno spita.

SinskaT,  če greš v Rim, SREČNO!!!

Pa seveda srečno tudi ostalim.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
27.4.2008 9:53:34   
resnično srečna
SinskaT sporoča:

Še pred polnočjo sem en-dva-tri prišla k mamici in atiju v naročje...HANA 3260g, 51cm

Čestitam...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
27.4.2008 10:01:45   
resnično srečna
SinskaT je sporočila,
da še pred polnočjo punčko je rodila,
princeski Hana je ime
v naročju mamičinem že pestuje se.

Mala Hana ubogljiva,
pridno v trebuščku je čakala
da mamica in očka s selitvijo sta končala.

Potem veselo je oznanila,
da vso plodovnico je spila,
in da zdaj že res je čas,
da pride v ta svet pogledat nas.

Hana dobro si se odločila,
skrbno in lepo mamico si dobila,
topel, nov domak čaka te,
zdaj v življenu fino imej se...

Pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.4.2008 10:08:57   
malamalinca
Evo mene na brzino...
Porod exypress in by the book, samo dvakrat pritisnila in je priletela naša Kaja

Za seznam: rojena je 19.4. in ne 20.4. kot je zabeleženo

Hvala vsem za čestitke, še posebej tebi resnično srečna za pesmico!
Ketrin, hvala da si sporočila naprej moje sms-je

Sicer je vse ok, mogoče je malce zlatenčna in posledično bolj slabo vleče, ampak sicer vse ok.

Ja, res, po 9 mesecih bolezni sem bila nagrajena s hitrim in zelo malo bolečim porodom, brez šivov.

Ko utegnem napišem kaj več, sedaj me že detece kliče....

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.4.2008 10:14:11   
resnično srečna
u04111976 se nam je oglasila,
da njihovi družini pridružila se je Tia.

Bratec in sestrica zdaj sta vesela,
mala Tia jima družbo dela.
Urška pa spet je hči dobila,
da ne bo pozabila,
kako se lulice umiva.

Na novi lokaciji,
v novi hišici,
zdaj naj družinska sreča cveti,
aprilčice vse pa upamo še,
da internet hišica kmalu dobi.

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.4.2008 10:20:26   
scorpiogirl
vas na hitrco pozdravim user posted image

čestitke, Urška in Sinska ... pa ostale, k ste dočakale svoje sončke user posted image user posted image

Našega user posted image so že v porodnišnici nekaj krči matrali, zdaj je pa še huje ... pa nobene kapljice kaj prida ne pomagajo. je popoldne kar kriza, pa ponoči smo od 4-6h kar pokonci user posted image se revež grozno napenja, tud joka ... ko se pokaka, je pa za nekaj časa ok ... pa sploh ne vem, kaj naj jem, da bo bolje ... kakšen nasvet user posted image mi je user posted image prinesel tale rooibos čaj (vanilija in divja češnja), pa upam, da bo po tem kaj bolje ...

ven smo šli mi v četrtek prvič, ker pri takem lepem sončku nisem več zdržala noter user posted image je pediatrinja v P rekla, da lahko gre mali že takoj za par minut ven, tako da sem bolj na pol poslušala patronažno ... bi mi šele drug teden dovolila, da gremo ven user posted image pa se jaz super počutim, malemu pa zrak tud super dene .... tako lepo spi v vozičku user posted image gremo danes do naših na piknik user posted image

od user posted image prvorojenec je pa bratca tako super sprejel, da sva bila oba presenečena user posted image najprej ga sicer sploh ni hotel pogledat, se je delal, da ga ni ... potem je pa kar začel hodit okol njega in ga gledat, pa tako nežno ga je božal user posted image k sreči je tolk uvideven, da ni kašljal v malega, ker je babnica poslala prehlajenega otroka sem, pa sploh ni povedala prej, da je prehlajen user posted image user posted image upam samo, da ne začne še naš mali kašljat ...
Jabolko, super si, da tako dobro prenašaš vse skupaj user posted image upam, da boš kmalu ok, da boš lahko šla tudi ti z malimi ven user posted image

vsega žal ne uspem komentirat ... spet mali kliče user posted image
imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.4.2008 10:25:21   
resnično srečna
Ufff za danes naloge sem izpolnila,
sedaj me čaka moja družina.
Ker vemo kakšen je človeški mladič,
gremo v živalski vrt firbca past,
kako drugačen je živalski kot naš.

Sonček je zunaj in kliče nas vse,
da sprehodimo naše malo detece.
Ve pa pogumno v današnji dan,
naj vsak ta trenutek v spomin bo vklesan.

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.4.2008 11:40:05   
jazabel
Pozdravljene novopečene mamice in tiste, ki to še boste!
Samo na hitro vam sporočim da sem 15.4 rodila Enjo,pravo velikanko-54cm 4.10kg uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.4.2008 13:09:37   
Srčekgirll
sinskaT user posted image , za hčerkico Hano.
No, jst sm bla p
a na pregledu v P in so se na CTGju kazali popadki ( jst sm čutila sam ene 4 ), odprta sm pa za en prst. Rekli so, da lahko ostanem tam, če hočem, če ne pa naj pridem ko bom bolj čutila popadke. Rekla sm, da mogoče še danes pridem nazaj ( upam da res ), če bo kaj bolj akcije, če ne pa čez 2 dni pnovno pregled.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.4.2008 13:21:04   
bela vrtnica
Pozdravljene aprilčice!

Kot vidim se seznam mamic lepo daljša in še malo pa bo maj tukaj. Najprej bi se rada zahvalila vsem za čestitke in hkrati čestitala vsem novopečenim mamicam tistim, ki čakajo pa zaželela čim lažjni porod.

Moja porodna izkušnja je zelo pozitivna. Na kratko: v sredo sem opazila, da se mi je odluščil čep. V četrtek zvečer sem možu rekla, da zjutraj naj gre v službo potem pa lahko gremo rodit. In res. V petek je prišel prej iz službe( okro 8 zjutraj), ko sem jaz na stranišču opazila, da mi malo odteka voda. Potem sem se odločila, da bi bilo se pametno pokazati v P. Počasi sva se obleka in odpravila. V P so me takoj sprejeli in pregledali. CTG je kazal popadke vendar se še nisem odpirala. Bila sem na oddelku in za vsako, ko so se mi spopnjevali popadtki sem imela ctg. Vmes so bili še vaginalni pregledi, ki kot veste kar bolijo. Ampak vse se pretrpi. Potem pa sem ob pol treh ponoči odšla v porodno (dobila klistir) in ob pol štirih je mož že bil z menoj in skupaj sva predihavala popadke. To je trajalo nekaj časa vendar odprta sem bila samo 3cm. Nakar so ugotovili,da mehur ni čisto spraznjen in mi ga predrli. V istem trenutku sem se začela odpirati in kmalu je začel iztis. Par popadkov in naša lepotica je bila ob 7.20 zunaj. NAJLEPŠI občutek. Tudi jaz sem dobila injekcijo po kateri sem bila čisto omamljena, vendar se mi zdi, da sem lažje predihavala popadke. Čisto nič nisem razpokana in šivana. Babica je bila prečudovita.

Tako, da vse, ki čakate naj vam povem, da porod ni tako grozen kot nekatere pravijo. Res pa moraš sodelovati in gre. To je edina bolečina, ki jo pozabiš še isti trenutek.

Naša Zara je pravi zaspanček. Zaradi zlatenice se mi zdi, da toliko več spi. Prav strah me je, ker se mi ponoči skoraj nič ne prebuja, zato jo prebudim okoli 3, 4 zjutraj in jo podojim. In tako potem na približno tri ure jemo. Vprašanje za mamice: ali zadostuje približno tak način dojenja: ob 7, 10,13, 16, 19, 21, 23, 3 in tako naprej. Mleka imam zelo veliko tako da mi že teče in jo moram buditi. Kaj pravite? Jo je potrebno buditi ponoči ali ne? Upam, da je mleko ok in da pridobivamo na teži.In ali dojite en obrok iz ene dojke ali obeh. Jaz kar vsak obrok iz ene. Če pa vidim, da je druga zelo polna ji dam še malo (če seveda hoče). Ker ko zgrabi zizo je ne spusti. Aja pozabila sem povedati, da jo dojim z nastavkom, ker imamo premale bradavice.  Prosim za vaše mnenje.

V ponedeljek imamo spet obisk patronažne in nas tehta. Končno tako da vidim, da je pridobila na teži in bom takoj pomirjena.

Še nekaj me zanima. Prvi sprehod. Mi bomo najbrž konec tedna lahko šli ven. Ali se mora vozičke pokriti s tetra pleničko in kako toplo obačite otroke?

Hvala za odgovore in ob priliki preberem za nazaj.

Lep dan!

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.4.2008 16:38:49   
simvir
Samo na hitro, da čestitam novopečenim mamicam:

Urški za Tio

SinskiT za Hano

in Jazabel za Enjo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.4.2008 16:49:11   
Srčekgirll
user posted image ČESTITKE Jazabel za Enejo
user posted image ČESTITKE Urški za TIO

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.4.2008 17:41:50   
Ketrin
Samo na hitrco čestitam novim mladim mamicam....

Urški za Tio

SinskiT za Hano

in Jazabel za Enjo

Bravo mamice, zdaj pa okrevanje in uživanje.... Pa da vidimo seznam, ker smo dobili kar 3 princese na enkrat....user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.4.2008 18:00:16   
novopecena
ja kaj naj rečem drugega kot user posted image user posted image user posted image user posted image za vse male princeske-lovijo naše prince user posted image user posted image user posted image user posted image

bela vrtnica meni je babca rekla da otrok ne sme bit brez podoja več kot 3-4 urce, sam se mi zdi da če mi ponoči spi malo več da ni panike in ga tudi ne zbujam. se pa isto dojiva na cca 3h kot vidve.
jest mojega malega dojim za vsak obrok na drugi dojki, mi pa skor zmeraj zaspi zraven pa ga kar mal budim, da mi čim več sprazni in sprosti pritisk.

me pa zanima nekaj: Rene je star 17 dni in se mi doji samo 5-10 min a je to dovoljuser posted image včasih se mi pol po 20-30 min zbudi in spet išče bradavico in tako nekako sploh ne moram uvesti nekega urnika (kaj sem pa pričakovala saj imam ovna user posted image )itak da mu vsakič ponudim ko hoče, sam se mi pa zdi da bi bilo bolje da bi mi pojedel več v kosu in se ne bi skoz pristavljala pa kupček podirala. a ga ve zmeraj podrete-meni ga zelo redko podre in pol kolca in leže polivauser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.4.2008 18:09:57   
Jo@n
Čestitke:

Urški za Tio

Jazabel za Enjo

in SinskiT za Hano

Sinska, sedaj pa imaš tvoj kinder surptise. In bo vsakič, ko bosta previjala user posted image .

Veliko veselja in crkljanja z vašimi srćki!

Dojenje: naš Jakob je bolj med zaspančki, in vedno spi do zadnjega, do hude lakote. Je pa patronažna rekla, da ga ni treba zbujat, in da če pridobiva na teži, da tudi ni nič narobe, če je čez dan presledek več kot 3 ure... Ponoči je pa tako ali tako, saj mi prespi (že skoraj) celo noč.

Je pa naš user posted image  dobil sesalni žulj na zgornji ustnici. Se je še kateremu srčku to zgodilo, koliko časa je trajalo, mislim da Jakoba nič ne ovira pri sesanju.

Danes smo bili pa prvič zunaj user posted image  za 10 min. malo na terasi na sončku. Je kar gledal okoli  se crkljal in užival. Če bo tudi jutri tako vreme, bomo izlet še malo podaljšali user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?