glugluglu
|
Dolžina mojega MV pa je 35 mm, kritično naj bi bilo od 25 mm navzdol, flower, moja dva sta bila pri nama do pribl. 1 leta, kljub možnosti, da sta v svoji sobi. Tudi zdaj bo mali vsaj nekaj mesecev pri nama. Meni je to bilo lažje, prve mesece pa sploh. Danes se nisem mogla upreti svoji sladkosnednosti: kupila sem 5 kozarcev nutell po 400 g , v Mullerju, kjer so trenutno v akciji (1,19 EUR). Sej bi več, pa glede na to, da so bili zraven še neki sokovi in čokolade, je bilo vse že malo težko. Jaz se temu pač ne morem upreti, sploh nutelli na žlico. No sej bi jo kupila tudi, če ne bi bila v akciji. Če sem kje v bližini, se vedno ustavim še v Muellerju. Ja pa še nekaj, da se pohvalim: glede na slabo spanje v v zadnjem času in uporabi vseh blazin, ki jih imamo doma, sem si danes kupila materinsko blazino za nosečnice, za dojenje in za oporo dojenčku, tisto, ki je v Baby centru v akciji. Pa bomo videli, če kaj pomaga. Sem slišala same poz. stvari o tej blazini in se odločila, da jo kupim. Manj prostora bo že zavzela kot vse tiste blazine, ki si jih sedaj dajem dodatno okoli nog, pa med noge,pa še kam...Pa mali je dobil prva 2 body-ja in žabice .
|