|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
12.3.2008 11:33:34   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

tims, punca draga, pa ti nisi niti pikice kriva resno! to, da si načela debato, pa res ni nič narobe, hvala bogu, da se pogovorajmo o različnih stavreh, sploh o takšnih in razglabljamo o mnenjih.  tako, da kar se mene tiče, je blacky žalostna zaradi tistih, ki so jo potem napadle, ene dve, tri so ble res prav nesramne... ti pa si pač začela debato in glej, zdaj smo vsaj razčistile, da se da tudi normalno izrazit mnenje in da se nobena ne počuti potem, da je napadena, če se z njo ne strinjamo. tako, da prosim ne razmišljaj, da bi kam šla, ker niti pod razno vsaj kar se mojega mnenja tiče nisi nič kriva. pa tudi blacky upam, da ni več huda in da pride nazaj.   

Se podpišem.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.3.2008 11:34:10   
tims
Lunica24 hvala za te besede. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 11:38:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 11:41:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.3.2008 11:47:02   
tincy82
mojcek 1 - a mi lahko prosim poveš, ob kateri uri si šla na morfologijo, če si se predhodno naročila in kako dolgo si potem tam čakala?! Tudi jaz bom šla namreč v Trbovlje na morfo ta teden - verjetno v petek. Aja, pa kako dolgo si bila notri. Hvala za info in LP!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.3.2008 11:52:57   
karamela6
glugluglu, tako kot je rekla lex, dobiš Aptamil v porodnišnici, če nimaš mleka ali otrok noče jest. Je med dražjimi, po tem moja pamet sklepa, da tudi med boljšimi. Jezilo me je to, glede prijateljice, ko ji je bilo težko dat nekaj več denarja za po mojem mnenju boljše nadomestno mleko, medtem ko ji 120€ in več na mesec ni težko dat za cigarete. Ne morem pa 100% trdit ali je sploh in v čem bistvena razlika med omenjenima znamkama mleka.

lex, zate vem, da si mamica kot se šika!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.3.2008 11:57:28   
Nasara88
Populis vse naj naj ob tvojem rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ina tebi pa iskrene čestitke ob opravljeni diplomi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 11:59:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:18:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.3.2008 12:20:27   
ilatic
Groza. Imate časa na pretek za svoja mnenja in razprave. Vsak naj pod svojim pragom pometa, ker dam roko v ogenj da nobena od vas ni idealna in vsaka ima svojo slabo tako kot dobro stran. In če ima katera slabo (kajenje, hranjenje,zapravljanje...) ter se vam zaupa -  ji skušajte pomagati in ne napadati!!!!

Lepo vas prosim, bodite življenske!

Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.3.2008 12:27:48   
neboglasnica
No, tako. debata o kajenju zaključena, vsaj upam? vsaka ima svoje napake in težave, forum pa naj bi bil namenjen izmenjavi kulturnih mnenj in predvsem pomoči druga drugi z nasveti ali pa samo s tiho podporo.

Vesela sem za moji dve pupi, ker sta včeraj zjutraj končno začutili brcike tega malčka palčka. Starejša je že komaj čakala, prav nadležna je že bila s tem, ko me je ves čas in povsod držala za trebuh. Tako, zdaj je zadovoljna in mirna.

Pri nas tako piha, da se drage user posted image močno primite za trebuščke, da vam jih ne odpihne. Saj ne vem kaj je, sodni vetrovni dan.

Populis, čestitke in hvala za vse sladko user posted image .

Vse tiste, ki greste aprila v LJ na MŠ, kdaj se pa začne? Prelena, da bi pogledala, raje vas vprašam, saj ste očitno dobro informirane.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:28:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.3.2008 12:31:23   
tincy82
mojcek 1 - full hvala za odgovor. Upam, da bom tudi jaz tako zadovoljna, kot si bila ti, čeprav bom imela verjetno drugega ginekologa ( če gledam kdo dela tisti dan v ambulanti, kot si mi svetovala, naj bi bil potem to Jurca.) Še enkrat hvala, bom poročala drugi teden, kako je bilo.
LP

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.3.2008 12:35:47   
ilatic
Mojcek1 sočustvujem s teboj. V 1 user posted image sem imela v porodnišnici v sobi punco, ki je zaradi bruhanja postala kost in koža. Res nam je bilo težko, ker je res čisto vsako stvar izbruhala. Ko to vidiš na lastne oči te preseneti, kaj lahko nosečnost naredi. Hvala bogu se ji je stanje izboljšalo tako ko tebi!! Sem vesela zate in ti želim čim lepšo nosečnost.

Jaz pa imam ta problem, da se ne morem upreti sladkarijam!! Groza vam povem. En teden preden bom šla k G. bom na zelenjavi da bom malo zgubila kguser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:37:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.3.2008 12:39:45   
nika9
blaky oprosti. 

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:41:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:45:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:47:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.3.2008 12:50:19   
ilatic
Ja prav imaš. Treba se je veselit drobnih stvari. Jaz se veselim sobote!!!  Moj dragi gre v  Avstrijo na tekmo, me punce si bomo pa vzele dan zase. Nič posebnega za nekoga, nam pa to full pomeni. Šle bomo v BTC mal zapravljat, pol gremo v Koloseja, pol v Mcdonaldsa itd. Ej kr neki ampak men ful pomeni, ker vem da bomo vse full zadovoljne, ker bomo skupaj, brez pospravljanja, kuhanja.... Čim dlje od doma!!! Se mi katera pridruži??? Vabljene...user posted image

Nanka kje si se ti zgubila????????????????'

Neposredna povezava do sporočila: 1545
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 12:59:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.3.2008 13:01:29   
Tinky
Jaz sem tudi gledala Plikota, tle je link
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167873

Me pa zanima, če je samo ta barva na razpolago oz. v akciji?

Jaz bom dobila lupinco in košaro, tko da mi pride zelo prav. Za to ceno, pa mislim, da niti v Italiji ga ne dobiš.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 12.3.2008 13:02:15 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.3.2008 13:05:02   
Juno
Populis - vse najboljše!!! Želim ti, da bi do julija uživala v nosečnosti, čim bolje prenašala nosečniške tegobe, julija pa spravila na svet čudovito bitje, ki vama bo polepšalo vsakdan.

Ravno danes, je rodila prijateljica, ki sem jo spoznala v bolnici. Kljub težavam ki jih je imela, je rodila zdravo deklico Rebeko. Kako se razveselim ob tako lepih novicah.

V debato o kajenju ne bom posegala, ker se mi mudi in nimam časa prebirati za nazaj, da bi presodila za kaj gre.
Rada bi napisala le to: potrudimo se biti odprte in spoštovati mnenja drugih. Vsak ima pravico napisati kaj misli. Več mnenj, več idej, več nasvetov. Od nas pa je odvisno, kaj od tega izberemo. Glede na to, da smo v pričakovanju, da bomo kmalu mamice, skušajmo biti čim bolj optimistične in pozitivne.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.3.2008 13:07:40   
karamela6
ilatic, upam, da boste uživale in da dobiš voljo za nabavljanje baby stvari.
Jsz sem pa ravnokar pometla in pospravila pred svojim pragom. user posted image ... in bom zdej tih ...

Drgač pa jst tud Nanko pogrešam. Kam si se skrila???

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.