|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
12.3.2008 8:24:24   
ilatic
Rahelca vidim, da boš rodila v LJ. Super! Če nama bo uspelo na PDP roditi, se srečava.

POPULIS VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.3.2008 9:15:33   
Balonchy
user posted image

VSE NAJBOLJŠE POPULIS!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.3.2008 9:16:52 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.3.2008 9:16:34   
Tinky
Bi pa Blacky podprla, pa ne glede kajenja v nosečnosti, temveč se povsem strinjam, da svoboda govora tle ni glih doma.
Če poveš kaj preveč, si že napaden, da te dajejo hormoni, da si preveč občutljiv, da se preveč jeziš.
Smo tle zato, da si izmenjamo mnenja, da klepetamo o plusih in minusih.
Logično je, da ima vsaka svoje mnenje in, če bi se vse med sabo strinjale, pol ne bi blo potrebno ne foruma in ne debate. (Pre)večkrat se zgodi, da če misliš drugače kot večina, si kar napaden.

Včasih se prav sprašujem koliko smo stare......

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.3.2008 9:17:08   
lex
Tinky seznam popravljam - ker večkrat kaj ven vrže sem ga shranila prej. Ker je bil zadnji na 41 user posted image  strani. Medtem ko sem popravljala naprej mi je pa RR neki zaštekala in me je kar metalo ven. Tako da ga grem naprej popravljat.

Blacky oprosti nisem te hotela razjezit. Tudi jaz mislim, da ni zdravo, če med nosečnostjo kadiš. Sem ti samo povedala za moj primer. Zaradi mene lahko delate kar želite. Mi je pa bil samo 1 pogled zelo ogaben in grd. Imeli smo vuzeniške dneve, ko je bila ena mamica ene 2 meseca več noseča kot jaz pa je imela v ustih čik, v drugi roki pa pivo. To pa mi glih ni najboljš za pogledat. Je bla ko ena najstnicauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.3.2008 9:24:59   
Anonimen
populis vseeeee najboljše za te, vse najboljše za teeeeeeeeee.... user posted image user posted image user posted image  zdej si pa že res stara user posted image  sej se hecam, sploh ne vem kolk siuser posted image   tinky, nekak tako sem jaz mislila, če gremo bolj na splošno. včasih ko vidim da je kaka debata o čem, kjer so različna mnenja, raj zadržim zase... ker se mi zdi, da se lahko tu spodbujamo, pa božamo, pa čestitamo, dokler se strinjamo, drugače pa ne vem... jaz pa rada preberem različna mnenje, konec koncev pri 115ih ženskah od 20 do 50 let ne moremo pričakovat samo istih odgovorov in ja priznam mene je tut prizadelo, da ste se nekaj menle o cigaretih in ta prva ki je mislila drugače, hop po njej. si pol sploh nisem upala sodelovat v tej temi, ker itak ne bi blo smisla.  dejmo sprejemat različna mnenja, pa bo. align] ajde mejte se

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 12.3.2008 9:27:42 >

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.3.2008 9:32:24   
lex
Če katera gleda voziček JANE SLALOM PRO je v pikapolonici v katalogu za 699€ - vsebuje voziček, globoko košaro in jajčko (avtosedež). Se grem učit. Sem pravkar dobila pošto pa sem vam sporočila.

redna cena je 759€, dobavljiv je pa po 18.3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   Julijke II. - 2008
12.3.2008 9:44:59   
dzanika
Jaz se tudi rajše nisem priključila temi v kateri ste se "kregale". Čeprav sem sama nekadilka, pa ne obsojam tistih ki kadijo med nosečnostjo. Mislim da vsak sam pri sebi ve kaj dela.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.3.2008 9:47:33   
tims
Ojla, jest sem zgleda tista grešnica, ki je začela s temo o kajenju. Pa sploh nisem hotela načeti to temo, vendar je bil pogovor ravno o tem, da kako nekatere jejo-mo, ipd. in sem potem dodala, da sem sama pač kadilka in da tudi nisem ponosna na to. Blacky, če si zaradi tega užaljena, ker so ti punce pač odgovarjale tako kot so, se ti bom kar jaz opravičila, ker sem pač jaz tista, ki je načela to sra... Ni pa bilo mišljeno kot tako in tudi ko sem brala vse vaše odgovore oz. mnenja, se pač nisem obremenjevala s tem, kaj je napisala ta ali tista ali pa ti. Res mi je bila malo kruta ta s trugo ali nekaj podobnega, pa pač. To je tvoje mnenje in hvala bogu da ga imaš. Sej če ne bi imele toliko različnih mnenj, le kaj hudiča bi si potem sploh pisale. Skratka, če sem začela s to temo, naj jo tudi zaključim: Vsem, ki ste kakorkoli užaljene ali kaj podobnega, pa naj bojo hormoni ali ne, se resnično opravičujem in če mora kdo zapustiti julijke sem to jaz.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   Julijke II. - 2008
12.3.2008 9:50:23   
dzanika
POPULIS vse najboljše za rojstni dan! Velik sreče, zdravja, ljubezni in enega luštnega in zdravega user posted image ! Pa pošiljam ti eno tortico, ki bi jo lahko še me jedle. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 12.3.2008 9:59:20 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.3.2008 9:55:46   
Tinky
POPULIS, vse najboljše za rojstni dan!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
12.3.2008 10:14:07   
ina82
populis vse najboljše za rojstni dan!!! najlepše in najboljše darilo itak nosiš pod srčkom tako da ti zaželim še samo dosti zdravja
hvala vsem za čestitke, sem ugotovila da čagiranje ni več za me-sem zdržala do 23 se gostom zahvalila in šla spat-jim je moj brat še delal družbo.
tolk ste načvekale da nisem vse podrobno prebrala tako da nisem na tekočem in ne morem nič kaj drugega za dodat razen tega da uživajte v blaženem stanjuuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
12.3.2008 10:19:32   
lex

user posted image

user posted image
NyahRR: 6.1.1978
mihaela1: 10.1.1974
ina82: 24.1.1982
Mojcej: 26.1.1979
ilatic 31.1.1975
user posted image
lex: 11.2.1980
user posted image
dzanika: 1.3.1986
populis: 12.3.1976
Juno: 13.3.1978
Nasara 88: 19.3.1977
user posted image
BiDa: 15.4.1982
Rahelca: 16.4.1969
_rebeca_: 18.4.1979
Sanca1: 29.4.1982
user posted image
Inigo: 2.5.1986
najsi: 7.5.1979
nika9: 9.5.1979
klarazan: 17.5.1980
tims: 24.5.1974
user posted image
Yasminka: 8.6.1977
lindy: 10.6.1982
TODI: 10.6.1976
karamela6: 12.6.1982
silmarillion: 15.6.1985
auroraa: 30.6.1977
user posted image  
lunica24: 11.7.1983
 Blacky 30: 15.7.1975
Katy\o/: 17.7.1982
hruška debeluška: 20.7.1983
24julij: 21.7.1981
user posted image
tincy82: 5.8.1982
maja24: 15.8.1983
neboglasnica: 15.8.1974
user posted image
Tinky: 1.9.1977
CAC: 7.9.1974
papir: 9.9.1982
sasi13: 13.9.1986
lidija***: 15.9.1977
netki: 15.9.1980

user posted image
user posted image  
flower: 11.11.1983
ksenci: 29.11.1985
user posted image
liju: 18.12.1981
pety78: 21.12.1978
Motoristka: 27.12.1981

POPULIS vse najboljše za rojstni danuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
12.3.2008 10:31:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

in če mora kdo zapustiti julijke sem to jaz.

Tims,za ta zadnji stavek, ki si ga napisala se pa ne strinjam s tabo, nobena ne rabi zapustiti julijk!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
12.3.2008 10:34:56   
karamela6
JAoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image ravnokar napisala cel roman, pa mi vse skupaj skenslalo. Nič, grem znova, ker enostavno moram povedat, kar imam za povedat.

Zadnje dni sem se tudi jaz držala nekoliko bolj ob strani, ker se mi ni dalo kregat. To sicer ni značilno zame, ki prisegam na iskrenost, pa če boli ali pa ne! Gre za "kadilsko" debato! Točno sicer ne vem, kaj je Blacky napisal, vem pa, da je šlo o dušenju otročka, če nosečnica kadi. Moram povedat, da se strinjam z njenim mnenjem in da se mi noseča ženska, s čikom v roki, ali še dodatno z alkoholom, gabi! Ne morem razumet, da se ne more odreči čiku teh borih 9 mesecev! Kaj je to, v primerjavi s celim življenjem otroka, ki ga lahko uniči?!? Sama se nisem imela za kadilko, sem pa pred nosečnostjo kadila, zelo, v bistvu celo poletje, ko smo ga žurali. Pa tudi pila. Prvih 6 tednov, ko nisem vedela, da sem noseča, sem tudi kadila. Ker sta ravno v tistem času moj svak in tašča praznovala okrogli obletnici, sem spila tudi nekaj alkohola. Ko pomislim na to, me še zdaj stisne pri srce, kljub temu, da mi vsi govorijo, da toliko pa spet nisem, da pje na pregledih vse ok ... Tudi primaminem bratrancu je bilo vse ok. Mamica je pazila nase in skrbela za vse med nosečnostjo - redne preglede, pravilno prehrano ... pa se jima je drug otroček rodil avtističen. Moja prijateljica je kadila v prvi user posted image ( sicer vsaj zmanjšala, zaradi te fore: abstinenca bolj škoduje kot zmanjšanje), v drugi user posted image pa nič, pa še pila je dosti alkohola (kao: pivo je dobro za mleko)! Ves čas sem ji govorila, naj se spravi v red, najprej lepo, potem pa že grdo, da je za skloftat, a vseeno ni zaleglo. K sreči je njen otroček trenutno zdrav in upam, da tudi kasneje ne bo moral zaradi mamice preživljati kakšnih bronhitisov, astm in podobnih bolezni. Imela je srečo, a moja prijateljica ni več. Izgubila je vso moje spoštovanje. Bila sem zraven pri porodu in prva stvar, ki jo je naredila po koncu, je bila ta, da je prižgala čik! In ko sem teden dni po porodu prišla na obisk, vstopila v zakajen prostor, kjer sem še jaz težko dihala, zraven pa videla novorojenčka spati na kavču, me je minilo. Povedala sem svoje in zapustila prizorišče. Na poti domov pa jokala kot dež, kako lahko dovolijo takim ljudem imeti otroke! Zdaj se vidimo tu in tam ... bila pa je moja najboljša prijateljica. Pa zdaj ni nič boljše - ravno zadnjič mi govorila o tem, da je pa Hippovo nadomestno mleko že tako drago in da bo otrok zrasel pri tem ali pa pri Aptimilu (ki je nekaj dražji) ... da pa zmeče stran ogromno denarja, ker skadi 2 škatli ali več na mesec, pa ni škode! V glavnem, da zaključim to temo:  zgrozim se, ko nosečnica reče glede tega: ja, pa če ne morem nehat! Moj odgovor: potem se pa zakajaj sama in ne sprejemaj odločitev, kot je "imeti otroka". Žal, tako pač je!

Populis, vse najboljše!  Veliko zdravja ti želim in srečen zaključek nosečnosti!

V Kik imam tudi jaz namen it, čeprav sem že bila enkrat prej. Veliko stvari je zanič, se pa najde tudi kaj pametnega. Meni je važno, da je bombažno, lepo in udobno za otročka! Ne morem pa pričakovat, da bom cotko za 1€ imela še pri vseh naslednjih petih otrocih!user posted image
Dejstvo je, da znamko plačaš, ampak plačaš tudi kvaliteto. Doma imam 1 spalni pajac od Chicco-ta(25€), 2 iz Sončka (znižana iz 8€ na 4€) in 1 iz H&M (okrog 5 ali 6€). Med zadnjimi tremi ne čutim razlike, je pa občutna pri Chicco pajacu. Ne morem pomagat, tako je! Seveda, večina bom tudi jaz kupovala v H&M, pa C&A, ampak samo povem, da pa znamka tudi nekaj pomeni.

lidija, čestitke za uspešno morfo! user posted image Tudi moja pikica en dan brca kot nora, drugi dan pa zelo malo, ali celo nič. Tako pač je! Jaz se sicer nisem še ne vem koliko zredila (1-2kg), ampak trebušček pa imam kar velik!

O MŠ še ne razmišljam, bom pa napela očke, če bodo kje informacije.

Toliko za danes. Lepo se imejte, pa brez zamere! Vsak ima svoj okus, svoje mnenje in svojo pravico, da ga izrazi! Bodite fer in ne delajte razlik!
bye bye

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
12.3.2008 10:35:12   
sončika84
lex a je možno,da dodaš tut mene tle na seznam rojstnih dni? 23.7. 1984  je moj datumuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
12.3.2008 10:54:45   
zabica26
Čestitke za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa eno po rit za kreganje, vsem! user posted image

Torej, vidim, da si vse že lepo ogledujete cotke in uživate v nakupih.
Mene pa zanima, če katera ve za kakšno dobro nosečniško trgovino, kjer imajo res elegantne obleke. Rabim, nujno! Lahko je tudi avstrija, italija, samo da imajo kaj pametnega. user posted image Sem pregledala že toliko stvari, ampak... trenutno nimam idealnih mer. user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 10:56:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1517
12.3.2008 10:59:54   
glugluglu
Karamela6, to o tvoji prijateljici mi je pa res grozno.
Jaz se spomnim sebe, ko so moji starši ko sem bila majhna pred menoj kadili in potem sem bila jaz otrok čudna ko sem si robce dajala pred nos in dihala v rokav. Pa sem mislila, da so minili te časi. Ampak očitno ne.
Moji starši na primer gredo sedaj ven na balkon tudi doma kadit, tudi ko nas ni na obisku, tako, da so se poboljšali, ampak, če bi pa jaz imela tako prijateljico bi ji pa tudi res poskušala najhujše zgodbe pokazat, in vse. Ma bogi otroci.

Aja kaj si mislila Hipp - Aptamil, to me zanima, ker, če gledam prejšnje slabe izkušnje z dojenjem bo treba malo po tem seči, starejša dva sta imela tudi Hipp, ali naj bi za to, ker je malo cenejši ful slabši ali kaj? Moram pa povedati, da se je naša Nina dojila 2 meseca, potem pa smo nadaljevali s HIppom, sedaj je stara 6,5 let, je že v 1. razredu OŠ, razvojno je vse dosegla in še kaj presegla in do sedaj še ni imela antibiotika. Ja, že trkam na les.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
12.3.2008 11:02:28   
frutka_
Dober dan nosečkice!
Vidim, da fejst "hormonirate". user posted image

Poročam o včerajšnjem izletu,  ko smo šli v AUT tamalemu po kolo, 16col. Prečekirali smo naslednje trgovine: Sports expert, Inter sport, Toysa in Trio. In večjega klumpa kot ga prodajajo od koles nisem videlauser posted image . Res. Moj je bil zgrožen kako te upalijo pri ceni za navadni šrot. Kolesa do 100eur so totalno zanič, kar se začne nad 150eur!user posted image pa je že malo boljše (kovinski ležaji, v-zavore, normalne gume in ne širše od mojega mountain bika!, kolesa grejo normalno in ne v osemko, geometrija kolesa je postavljena tako, da dejanako otrok sedi in ne visi na belanci).
Po celem dnevu je moj nazdnje našel fajn kolesa za otroke v Merkator centru na Tržaški, v trgovini s kolesi, pri tekočih stopnicah. Za 100eur, pravo kvalitetno kolo.

Potem pa še poročam za vozičke. Dražji so! Skate stane v Triu 700eur!!!! Pri nas ga dobiš enakega za 580eur v kešu v LJ (PP trgovina).
Buzz ima enako ceno, 700eur! Za športni del s košaro! Pri nas te pride okrog 600eur.
Podrobneje sem gledala še I'Coo-ja in ima full ozko košaro, večina ostalih vozičkov pa je težkih kot cent. Hauckovih niso imeli niti enega modela! Pa ni to njihova firma?!
Ej, sploh ni ceneje. Mi2 imava sicer letno vinjeto ampak če k vinjeti prištejem benz sem v totalnem minusu!
Drage moje, kupujte pri nas! Ostalo od  cotik je v Toysu tudi drago in niti ne tako zelo kvalitetno (vem od večjega sina). Tako da ostajam pri Okaidiju, H&M in Benettonu za otroke. Pa tu in tam S. Oliver. Tiste, ki boste imela ali imate fantke pa itak veste, da je za fantke izbira oblačil veliko slabša kot za deklice. Sploh, ko preraste št. 86.
Nič, rade se imejte!
Še malo pa bomo pregurale magično mejo 24-25tednov! Mejo preživetja! Jaz tudi komaj čakam, da pikico stisnem in objamem!
Lex, za ažurnost na seznamu: Lili bomo imeliuser posted image , pregled imam 3.aprila, rodila bom v SG-ju.

Pa-pa mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 11:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1520
12.3.2008 11:04:35   
frutka_
Rebeka, po mojem že čutita kdo bo imel trdo roko pri vzgoji!user posted image  Mamica bo mazila in cartala, ati pa bo kregal...hihihi!
Ne, po mojem ne čuti. Mene najbolj nabrca zvečer....mmmmm!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
12.3.2008 11:08:49   
lex
glugluglu jaz dajem Alini Aptamil, ker ga je pač dobila v porodnišnici, ni pa z drugimi nič narobe. Je pa Aptamil med dražjimiuser posted image , no v Avstriji je kak 1€ cenejši, in ker se itak morem vsest v avto grem velikokrat gor. Če pa sem slučajno v MB ali SG ga kupim pa kar tam. V lekarni pa ne kopujte mleka, ker je okoli 4€ dražji kot kjerkoli drugje.

Nič midve greva na sprehod, sezname bom pa pol popravljala naprej, rojstnodnevnega in unga (sem si zapisala, kje sem ostala, ker me je res neki zafrkavalo)

karamela dokler nisem vedela, da sem noseča z Aleksom sem kadila (bolj po feštah, ampak teh je bilo takrat olalala, pila tud, pa še kaka jola bi se našla), pa je z njim vse OK. Saj pol ko narediš test takoj nehaš. Vsaj jaz sem.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.3.2008 11:21:37   
tims
Ja, flower, zdaj šele vidim, kaj sem naredila user posted image  . Ampak prevzamem krivdo nase in se strinjam z vsemi, sam če lahko zdej pa res že nehamo, pa ne zaradi mene, ampak zaradi tistih, ki jih ta tema en k..... zanima.

Prej je ena spraševala o knjigi glede otroka. Sama imam doma knjigo od Penelope Leach "Otrok od rojstva do šole". Knjiga je meni osebno zakon. Sicer ni ravno med najcenejšimi (mislim da je cena okoli 60€) je pa notri vse.... tako kot omenja naslov, ampak samo o otroku. Od bolezni, do prehranjevanja, do navajanja na kahlico, v glavnem, kar vam srce poželi. Meni in mojemu možeku je pri Timu ogromno pomagala, tudi pri tem, kako user posted image  navaditi na spanje ponoči, kako ga navaditi da deli igrače z drugimi,.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.3.2008 11:28:32   
Anonimen
tims, punca draga, pa ti nisi niti pikice kriva resno! to, da si načela debato, pa res ni nič narobe, hvala bogu, da se pogovorajmo o različnih stavreh, sploh o takšnih in razglabljamo o mnenjih.  tako, da kar se mene tiče, je blacky žalostna zaradi tistih, ki so jo potem napadle, ene dve, tri so ble res prav nesramne... ti pa si pač začela debato in glej, zdaj smo vsaj razčistile, da se da tudi normalno izrazit mnenje in da se nobena ne počuti potem, da je napadena, če se z njo ne strinjamo. tako, da prosim ne razmišljaj, da bi kam šla, ker niti pod razno vsaj kar se mojega mnenja tiče nisi nič kriva. pa tudi blacky upam, da ni več huda in da pride nazaj.   

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
12.3.2008 11:31:23   
Anonimen
rebeca glede brcik... ja mislim, da otrok čuti. ker sem fuuuul punc brala tu na forumu, ko mamico brca kot nor, očiju se pa kr skrije user posted image  pri nama je pa celo tak, ko dam roko gor brcne, pa se pride dobesedno stisnit, se tak nagrmadi notr cotek moj mali, ko pa da ati roko gor pa najprej mir par minut, pol pa mu pošlje par brcik. srčki so ane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?