glugluglu
|
Lex te čist razumem, ni dober dan danes za tašče in zdravnike, jaz sem še vesela, da smo od tašče pol ure narazen. Včeraj kliče tašča zaradi ene druge stvari in sploh ne vpraša kako smo, ko Mitja vmes pove, da sem jaz na bolniški pa pravi" no lepo si bo vsaj malo odpočila" In nič jo ne zanima zakaj sem pa na bolniški, madona, a je to normalno, da gre nosečnica kar tako na bolniško? No sej jaz drugače nimam nič proti svoji tašči, ker se pa še kaj premalo vtika, ampak rdečo ritko tudi jaz poznam - pa še kaj. Sicer moja mami ima tudi svoje fore, se vtika, ampak se pa vsaj drži reda, pa še povem ji lahko kaj si mislim. Zdravniki pa: danes sem bila pri splošni od 13-15.40 in še v bistvu nisem na vrsto prišla. Sem potem sestri rekla, zakaj moram jaz tam med bolanimi viset, če mi je pa gin. vse lepo napisala (lepše sem se izražala). A mi ne morejo samo bolniško lepo odpret, pa dati bolniški list, ker bo konec meseca? Problem je ta, da ni moje splošne dr., ker je zbolela in sem mislila včeraj po tel. uredit kar bi se pri moji zdravnici dalo, ker jo pa ni, so pa rekli naj pridem osebno. Prišla bi na vrsto ravno nekje ob 17.00 ali še kasneje, če ne bi malo pojamrala. No sem požrla svojo jezo in se lepo zmenila, tako, da sem dobila tudi bolniški list. Ampak po 2 urah in pol. Dohtarja mi pa ni uspelo videt. Upam, da bo moja splošna dohtarca do 13.3 nazaj, ko moram spet priti po UZ, če ne, me spet čaka podvig.
|