glugluglu
|
Soncica hvala za inf., sva se o tem (da velja samo 28 dni prej) včeraj s prijateljico pogovarjali, ki ima sept. rok, pa je še rekla, da ni čisto ziher. No sedaj vem, samo še čakam odgovor iz Socialne, ali mi priprada 1 mesec podaljšanje nege za varstvo otroka, ali ne. ilatic, meni se je to zgodilo v 2. nosečnosti, začela sem z 49 kg, kar je bilo zame kar malo, v 5 mesecu sem imela že 59 kg (v enem mesecu je šlo gor za 4 kg), še vedno se mi toliko ni poznalo, G. pa me je dala na dieto (kao nič sladkarij, sladoleda, redilnega sadja: grozdje, banane, potem paštet,...) in je spremljala kile, vsak teden sem se morala hoditi tehtat, pa še za sladkorno me je dala potem testirat. Rekla je, da če se bom še tako redila, potem je dieta tudi brez testenin, riža. Doma so rekli, če se je moji G malo zmešalo. Nisem imela sladkorne, pa tudi na koncu je bilo vse ok. Imam še vedno isto G, in mi je sedaj nazadnje rekla samo naj se malo pazim, ker mi gredo kile kar gor, ampak ni še take panike naredila, do sedaj sem pridobila 7 kg (22. teden). Sicer pa po eni strani lepo, da jih skrbi za naše kile, je potem po porodu lažje priti nazaj.
|