dolenjka -> RE: Februarčice 4. del (22.2.2008 12:10:36)
|
Aja tko? Gre Pehta v porodnišnično oskrbo, ve pa na štrajk? [sm=hudicek1.gif] Punce, rojevat, če že jaz ne morem [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Sem bila pri Larisi in njenemu princu [sm=bravo.gif] Res cortiš fantič, mami je pa tut fanj. Sva se pogovarjale k da se že celo življenje poznava [sm=smiley36.gif] Porodno zgodbo vam bo opisala sama, ker bo bolj iz prve roke. Jo bom pa še šla obiskat, da bom mela razlog po štengah hodit [sm=smiley36.gif] Mlavla, meni so včeraj hoteli sprožiti, pa sem rekla da ne, če ni nujno in ni, ker je [sm=duda.gif] čist fino. Sem se odločila, da če ne bo nič do ponedeljka, se v ponedeljek odločim za sprožitev, prej pa ne, naj dete še malo uživa, če lahko. Sej men ni nič hudega tu, samo alaluja mi danes ni zapela, to še ćakam [sm=smiley13.gif] Sem rajši tu, kot da se vozim gor in dol in grem vsak dan nervozna in polna pričakovanj po nić [sm=zmeden.gif] Punčke, pridne bodite, pa kaj lepega napišite, da se bom popoldan malo zabavala. Pa teto Sayuri ubogajte, ker vidim, da je edina pridna [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|