mlavla -> RE: Februarčice 4. del (21.2.2008 20:07:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naina Že nekaj časa vas spremljam, pa se do sedaj nisem opogumila, da se vpletem v vašo debato. Mlavla stekam te. Jaz imam tudi jutri zadnji pregled pri G, potem pa P. Rok sem imela v nedeljo 17.2., pa lunca tudi meni ni nic pomagala. Ful sem žalostna. Nimam nobenih popadkov, trebuh mi ne otrdeva, mali pa še kar naprej skače in raste. Vse že tako zelo boli.Čakam na prihod otročka že od sredine januarja, ko se mi je začel hitro tanjšati maternični vrat in sem se začela kao pospešeno odpirat. No, pa sem dobila tablete, sedaj pa ne gremo nikamor. Že mesec sem odprta 2 cm, popadkov pa sploh ni več. Saj vem, da mi drugega ni kot čakat, zato pa malce pišem, ker me je morda malce strah, ali se mi bodo popadki sploh še povrnili. Pa še malce sem jezna, ker stalno folk kliče, pa sms-ji, pa glupa vprašanja zakaj otročka še ni, pa tako dalje. Saj verjetno preživljate isto. vsaj ena, ki me razume.. veš na trenutke ko sem brala tvoje sporočilo sem mislila, da sem to zapisala sama...saj doživljam stvari čisto isto.. tudi meni gredo telefoni in sms..že pošteno na živce... Kdaj so pa tebi rekli,da bi ti sprožili..če ne bo nič ?In pa iz kje si oz. a greš v Lj P?
|
|
|
|