Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:34:10
|
|
|
|
pika74
|
Ma to je mal dvoumno. Piše, da preprečuje ovulacijo, pol pa piše, da se zmanjša verjetnost, da se bo oplojeno jajčece vgnezdilo. Ma kako se bo vgnezdilo, če sploh ni ovulacije, ki bi porinlo jajčece na pot proti jajcevodu:zmeden2::zmeden2:. Zdej pa nimam več pojma.
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:34:18
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: PIKA, da si sedaj razjasnila tole situacijo. Torej sem imela skoraj prav a ne?;)
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:34:59
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja uapm, da bomo vse čimprej ugledale tiste :modri::roza::modri::roza:! Jst sam še na to mislem, grem počas že sama sep na živce, ampak ne morem razmišlat da nebi: pridem v službo in vidm une dudlarčke in mi gre že po glavi: joj kdaj bom jaz mela takole :duda:? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:36:54
|
|
|
|
pika74
|
Ja, kokr piše na navodilih:bravo::bravo:. SEj ni panike, bom še mal počakala. ČE bosta izcedek pa bolečina še trajala, pol bom vprašala G, če pa neha, bom pa rekla sama seb, da je bla O:)- rešeno:)-
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:39:23
|
|
|
|
Anitka
|
O.K PIKA! Upam, da bova kmalu spet šli na kako :kava: in to s :nosecka:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:40:59
|
|
|
|
pika74
|
bova bova Anitka - itak se mormo dobit s kostimčki :metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:46:15
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz nisem čist sigurna kaj preprečujejo tele KT - pa sem jih jemala 8 let, pohvalno, a ne??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Meni je blo samo važno, da preprečujejo zanositev. Sigurno pa vplivajo na sluznico, saj zato, jih moramo jesti pred histero in laparo,.. Je pa to verjetno tako, da prvi mesec ne morejo zginiti vsi prejšnji znaki, ki jih je telo pošiljalo ob O,... Tako, da Pika74, če ni prehudo zdrži, da boš končno enkrat opravila to laparo in histero, ker s tem boš prestopilas skoraj najvišjo stopničko do :duda: Že jaz komaj čakam, da daš tole skozi,... :miska::miska::miska: O, Anitka :love::love::love:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:49:55
|
|
|
|
pika74
|
O Pia73 - to sm čakala:bravo::bravo:, da ena izkušena pove neki o KT8)8)8). Pomoje vseprevečkrat sam kompliciramo in si pol grenimo življenje. Namest, da bi se mal oddahnil in užival. Pa čim zagledamo mal izcedek, pa mal bolečine, že pomislemo na najhujš. TAke smo ženske. In jst nism nč drgačna. Velik je na tej psihi. Pa se premal zavedamo. Treba je bolj optimistično gledat na vse skupi, če ne pa dat ena fajn rumena sončna očala na nos 8)8)8)8) pa zobe na sončenje ane:)-:)-. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:52:56
|
|
|
|
Pia73
|
Če ciklus ni BISTVENO drugačen kot prej se nimaš kaj sekirat,... Pa to je normalno Pika, da nam razpoloženje niha, saj smo sam ljudje,...:love::love::love:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:53:55
|
|
|
|
pika74
|
Evo še neki sm najdla na MON od Pušenjaka: Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 07-12-04 07:27 Spoštovani, KT povzročijo odsotnost ovulacje, torej o ovulacji ni mogoče govoriti. Če se ovulacija kljub KT zgodi, je to naključje. KRvaveli ste torej od sredine ciklusa dalje in ne od "ovulacje" dalje. Kaj se je takrat dogajalo in zakaj ste krvaveli pa seveda ni mogoče preveriti. MOžno pa je, da je bil odmerek hormonov premajhen ali neprimerne sestave ter zato sluznica ob uorabljenih hormonih ni bila stabilna. Zalo verjetno pa to ni zmanjšalo kontraceptivnega učinka. Vsekakor ob več mesecev ponavljajočih krvavitvah priporočamo preverjanje uporabljenih KT in morda tudi zamenjavo.
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:55:31
|
|
|
|
Pia73
|
No, vidiš, ni panike,...pa še nekaj novega smo se naučile,... Grem gledat Urgenco, pa tamalmu piti dat,...
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 20:56:52
|
|
|
|
pika74
|
Jst pa vzamem zdele ob 9h tabletko, pol pa šibam še na trening :sloncek::sloncek::sloncek: ;), če le ne bo bolel:)-:)- Fajn bodte vse punce:rozica::rozica::rozica::rozica:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 21:16:44
|
|
|
|
emaa
|
pika rahle krvavitve med prvim ciklusom jemanja KT so običajne. Jaz sem KT ponavadi jemala 9 mesecev ali pa eno leto pol pa nehala za 2-3 mesece pa spet in vsakič, ko sem jih jemala prvi mesec, sem rahklo krvavela cel mesec. Ni nobenih skrbi, telo se prilagaja. LP
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 21:17:31
|
|
|
|
pika74
|
u hvala emamair:rozica:
|
|
|
|
kaj mislite ali je to normalno? 24.1.2005 21:18:34
|
|
|
|
emaa
|
Ni za kaj, pa še kdaj.:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?