|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mislite ali je to normalno?
24.1.2005 19:52:42   
Sandra*
ojla!
Kolk časa mate običajno :hudicek:! Namreč jst k sm jemala kt sm mela 2-3 dni, zdj se mi pa zdi da se mi ni nič spremenil, oziroma podaljšal, ali pa je mogoče obilnejša, ampak nimam tega občutka. Edin zvija me zdj ful, k me prej ni nič!:miska:

No zdele nazadnje. v petk sm mela sam rjav izcedek, v soboto in nedelo je blo kr ornk, zle pa je že skor ni nč! A je to normaln?
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.1.2005 19:59:36   
Palčica
Ojla,Sandra

Kolk časa pa je od takrat,ko si nehala jemat kt?
Veš,jaz imam sicer dokaj redno M,traja skoraj 5 dni in zelo močno.
Ko sem nehala jemati kt(ki jih niti nisem ne vem kako dolgo jemala),sem potrebovala kar nekaj časa da se je vse skupaj "normaliziralo".M po 2-3 dni je bilo na začetku kar nekaj običajnega.Tudi šibka je bila.

Tko da...po moje se nimaš kaj bat.Le telo potrebuje nekaj časa.

Lp,

Palčica

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2005 20:00:40   
Sandra*
Nehala sem jih jemat avgusta 2004!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2005 20:03:06   
Mirna
Sandra,cist mozno, da so tvoji hormoncki po KT malo pobezljali...vsaj pri meni je bilo tako. Sem imela en mesec kar 3 tedne izcedka, poj pa enkrat samo 2 dni itd...To se mi je vleklo od febr-okt.2004.lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2005 20:03:19   
pika74
ej Sandra, mene pa neki zanima. A si imela kdaj med jemanjem KT takrat, ko naj bi bila ovulacija tudi kakšne bolečine in npr. krvavitve?

Jaz ta mesec prvič v življenju jemljem KT in sem ravno v času O, pa me kar zvija in neki izcedki so:zmeden2:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2005 20:07:03   
Sandra*
Ja kokr jst vem, da v času ko jemlješ kt nimaš ovulacije! Za pred jemanjem se pa ne spomnim. Se nism sploh obremenjevala z ovulacijo ipd. Med jemanjem kt pa se meni niso pojavljale nobene težave, ni me nič špikalo, ni blo izcedkov, ali kšnih krčev pri :hudicek:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2005 20:11:50   
pika74
U to pa nisem vedla. A med jemanjem KT pol ni ovulacije:zmeden2:?

Kaj pa pol mene šraufa? Pa od kje pol izcedki? Bemti, čez dobr teden morm na operacijo, tole pa ne bo dobr.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 20:14:22   
baguSka
Pika74: če imaš med jemanjem KT težave - kakšne krvave izcedke, moraš baje prenehat z jemanjem in se posvetovat s svojim G, vsaj pr men je blo tko rečeno v času ko sm jih jemala..:zmeden2:

Sandra: jst KT ne jemljem že od oktobra 2003 in še zdej sm in tja nimam vse tako kot bi moglo bit!:( No več ali manj imam vedno močno M in traja vsaj 5 dni, le ne prihaja vedno točno ob dnevu. Ponavadi pa tam nekje na 35 do 38 dni.:grrr:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2005 20:15:26   
pika74
Sej je sam dons. Jst sm misnla, da je to zarad O. Ponavad sm mela okol O kakšen izcedek pa mal krčev. Ampak a res med jemanjem KT ni O?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2005 20:18:13   
baguSka
Pika pa kakšen izcedek maš to?!?! A je krvav, al je sluz? Ja baje praujo da KT preprečujejo ovulacije, ni pa vedno tako. Lahko da do te vseeno pride. Ampak tud med O ni nikoli krvavitve, le vlečljiva sluz ki naznanja ovulacijo!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2005 20:18:22   
Sandra*
ja kolkr jst vem je ni!

Sm šla prov po navodila od mojih bivših tabletk, in piše , da se ni bat če pride med ciklusom do manjše krvavitve, to pomoje velja tudi za izcedke. Če pa je obilnejše moramo k ginekologu! Kere tabletke pa jemlješ?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2005 20:19:18   
baguSka
Ja Pika tole res ne bo dobr. Kakšno operacijo pa sploh maš?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2005 20:22:28   
pika74
Ojla Sandra, Minulet jemljem. Upam, da bom zdržala še dobr tedn. Sej ni ne vem kaj. Mal kapljc, drgač pa ful podobn kot pri običajni ovulaciji.

baguska - laparoskopijo in histeroskopijo mam 3.2.2005. Pa so mi predpisal, da morm jemat KT, da se mi sluznica ne bo zdebelila do operacije.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2005 20:25:01   
Sandra*
Oj! Vidm, da vas je velik tuki, zato me zanima še nekaj! A k se odločiš, da boš nehala jemat (oziroma se z lubijem) kt in da začneta delat na :duda: morš it kj k ginekolginji? Jst sm bla nazadnje julija tm, mi je dala recep, sm šla po tabletke u lekarno in jih pol nisem več jemala, a se morem zj že kj na pregled naročit?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2005 20:25:13   
Anitka
Oj PIKA!

Ja KT zavirajo O, a ne? Upam, da se to s tvojim izcedkom vse dobro konča, če ne pa bo verjetno kar najboljše, da kar jutri pokličeš G in vprašaš kako in kaj.

Čavči,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2005 20:26:12   
Sandra*
Če jutr ne bo dobr pjd k ginekologinji!:angel:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2005 20:26:24   
baguSka
Aha..:zmeden2: Ja pol pa ni panike sploh!:sloncek: Sam prvič pa slišm, da bi med O celo do krvavitve pršlo..:zmeden:

Želim ti veeeeeliiiiiik sreče in bom držala pesti!:miska::rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2005 20:26:47   
Anitka
Oj SANDRA, mislim, da se ni potrebno takoj naročit h G. Greš potem na reden pregled, potem pa spet, če slučajno ne rata nekaj časa.

:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2005 20:27:52   
Sandra*
Ja kuko pa je z rednim pregledom, na kolk cajta!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2005 20:28:24   
pika74
Oj Anitka:bravo: sm te vesela. A si dobr? Te pogrešamo tle:).

Jaz sm zgleda mal manjkala pri biologiji, ko so govoril o KT:zmeden2:.

Nikol v življenju jih nism jemala. Sm pa misnla, da KT samo to nardijo, da je sluznica neugodna za vgnezditev. Zmeri sm misnla, da je O ne glede na jemanje KT, da se to zgodi v jajcevodu s tem, ko se razpoči folikel in začne jajčece s potovanjem proti jajcevodu, kjer naj bi se srečalo s semenčico:zmeden2::zmeden2:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2005 20:28:52   
baguSka
Sandra ni treba! Vidva kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in takoj ko boš zagledala :modri: pokliči G in se naroči za pregled!:)
Želim ti, da bi blo to čimprej!:rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2005 20:31:20   
baguSka
Redni pregledi nej bi bli drugač vsako leto, ampak zdej nazadnje ko sm bla jst na kontroli, mi je G reku da delajo na tem da bi bli 1x na tri leta..:( Razn v primeru če je kej narobe! Ampak men to kr nekak ni všeč..:(

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2005 20:32:24   
pika74
Hej punce - sm vzela škatlco v roke in prepisujem, kar piše v navodilih:

Minulet (KT) je kombinirano peroralno kontracepcijsko sredstvo... Hormona v tabletki preprečita ovulacijo, povečata viskoznost sluzi v materničnem vratu, zato se semenska tekočina težje prodre do jajčeca, in spremenita maternično sluznico, zato se zmanjša verjetnost, da se bo oplojeno jajčece vgnezdilo.

Tkole piše.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2005 20:32:35   
mujcek
Tudi meni je bilo rečeno da med jemanjem KT ni ovulacij. Glede pregleda po prenehanju jemanja KT, pa verjetno ni potrebno it do G-razen če imaš kake težave; jaz nisem šla; je pa priporočljivo malo počakat z zanositvijo-tako pravijo...;)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2005 20:32:39   
Anitka
Ej PIKICA. Jaz sem bolj slabo, a se skušam spet čimprej pobrati. Veš ta moj izcedek me je spet potisnil k tlom, a se mu že upiram.

Ej to s KT pa priznam, da sem malce tudi jaz :zmeden::zmeden2::zmeden: - sem tud jaz malce sfalila in ne vem točno kako in kaj:ups::ups::ups::ups::ups:

:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?