|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bolečine in še kaj
11.2.2008 16:58:22   
Anonimen
Punce ne delat testov 10 dni pred pričakovano M. Takrat imate lahko šele ovulacijo in tudi takrat pokaže nežno črtico. Parkrat preverjeno. Test naj bi pravilno pokazal 13-15 dni po O.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
11.2.2008 17:12:41   
Anonimen
Hvala, Karin za nasvet. Js je drugač ne pričakujem 16. in če res ne bom zdržala bom mogoče probala že 14. Saj veš, kako težko je čakat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.2.2008 17:29:29   
tsjci26
pa kaj vem jst sem test naredila peti dan po izostanku m pa se je tkooo mooččaan plus naredu-držimo pestiuser posted image

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.2.2008 17:45:00   
loveforever
majch, kaj pa če nas razočara, pa imamo pokvarjeno valentinovo???
no ker sem rekla da ga bom delala 14 ga bom, ampak ga bom vseeno po izostanku user posted image  tudi, če bo le bog dav!!! se mi zdi da boš ti edina user posted image . nevem zakaj ampak imam tak občutek!!!!

(odgovor članu tsjci26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.2.2008 17:46:28   
loveforever
sem pozabila vprašati če je kateri en dan pred user posted image  pokazal cb -, en dan po izostanku pa +, al bi že dan pred m moglo pokazati rahlo črtico??????????

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.2.2008 17:48:49   
Anonimen
Če vam prvi dan zaostanka ne pokaže +, je pametno vsaj ene tri dni počakat, da hormon naraste, ker naslednji dan je še prezgodaj. Škoda denarja za testeuser posted image
Lahko pa test že kkšn dan pred predvideno M pokažejo +, nekaterim. Nekaterim pa pokažejo šele kkšn teden po zaostanku. Čisto različno.
Sam ne se preveč sekirat.....

Neposredna povezava do sporočila: 31
11.2.2008 17:52:46   
Anonimen
loveforever, naj se ti besede pozlatijo, vendar držim pesti za vse vas.
Valentinovo pa ne more bit pokvarjeno na noben način! Plus gor ali dol. Mi se ne damo.

Kar se pa tiče črtic...enim je pokazalo tudi že prej...drugim še dolgo potem nič...kaj pa vem...da ne omenjam da BC mini na splošno nima dobrih ocen...najbolj ziher je počakat izostanek, nabrž...

BTW..po čem pa sklepaš da bom mela srečo? Js se počutim čist drugač...sem pa spet v "Pamela Andersen" fazi...in glede na to, da me mati narava ni pretirano obdarila, se mi ta faza kar dopade...hihihi...tišči pa še zmeri...

Neposredna povezava do sporočila: 32
11.2.2008 18:07:12   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Imam eno vprašanje...do M imam še teden in pol, ovulacija je bila kak teden nazaj glede na izcedek...že od takrat me redno boli trebuh...zelo podobno kot PMS, vendar se mi ta ponavadi pojavi kak teden pred M, ne pa kr tri tedne. Bradavičke sem imela nekaj časa zelo občutljive, zdaj pa je boljše. Je možno, da se PMS spreminja kar tako? Poleg tega mi gre zjutraj pri umivanju zob na bruhanje...ni mi slabo, samo ne prenesem ščetke...hmmm...pa tudi kakšen neprijeten vonj me spravi v podoben položaj. Tritedenski PMS? 

js sm mela tud tak dolg pms pol pa je prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.2.2008 18:10:36   
Anonimen
nincrli...hvala za to informacijo...a se ti je to večkrat dogajal al samo enkrat...men je čist sistem sesul in mi ni nič jasno, da lahko maš PMS 3 tedne...upam da ne bo od zdaj vedno tako...user posted image

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
11.2.2008 18:33:01   
_ancica_
punce, odkar delava z mojim user posted image na user posted image imam polno znakov za user posted image ki se vlecejo vse od O naprej, pa se mi je se vedno na koncu prikaze user posted image . Ne vem ali je to res samo zaradi zivckov user posted image zoprna zadeva.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.2.2008 18:41:25   
Anonimen
_ancica_ maš v bistvu prav...živčki delajo svoje, ne moreš kaj dosti pomagat. Sej sama se ne sekiram lih preveč...čeprav po številu teh mojih postov niti ne zgleda takouser posted image . Pač debatiram...ni ga čez babji čvek...

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
11.2.2008 18:48:59   
_ancica_
ja se mi zdi, da psiha ful vpliva na to...ker smo bolj pozorne na znake, na vsako majhno bolecino... Preden sva zacela delat na user posted image sem imela PMS mogoce kak dan pred user posted image vcasih niti nisem nic cutila, zdaj pa kar 2 tedna prej user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.2.2008 18:58:40   
Anonimen
no, tako torej...izgleda, da mi živčki nagajajo bolj kot kaj drugega...hja...pa naj...jim bom pa nazaj!user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
11.2.2008 18:59:46   
_ancica_
To so besede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.2.2008 19:01:06   
_ancica_
Drzim pesti da ti rata...ce ne ta mesec pa naslednji. Upajmo na cimprejsnji rezultat user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.2.2008 12:40:33   
Anonimen
Evo drage moje, nisem rabila čakat na Valentinovo, me je tečka rdečka danes presenetila, kaj čem. Bo drug mesec bolje. Ostalim pa želim na Valentinovo user posted image .
Vsekakor bom preverila.
Držite se punce, sej enkrt že bo.

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
12.2.2008 13:27:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo drage moje, nisem rabila čakat na Valentinovo, me je tečka rdečka danes presenetila, kaj čem. Bo drug mesec bolje. Ostalim pa želim na Valentinovo user posted image .
Vsekakor bom preverila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.2.2008 13:36:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsekakor bom preverila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, res lepo od tebe user posted image .

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
12.2.2008 14:40:33   
Anonimen
user posted image zate, Anonimna...zdaj se pa na valentinovo kar fajn pocartaj pri svojem lubiju. Pa v nove boje! Držim pesti zate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
12.2.2008 15:05:39   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

nincrli...hvala za to informacijo...a se ti je to večkrat dogajal al samo enkrat...men je čist sistem sesul in mi ni nič jasno, da lahko maš PMS 3 tedne...upam da ne bo od zdaj vedno tako...user posted image

ne prejšnji mesec je bilo prvič in sem že imela upanje za user posted image ...pol pa sem dobila user posted image ...upam, da ta mesec ne bo spet toliko prej, ker me je vse bolelo... pomoje je to od prenehanja jemanja kt...pa se ti pol vse zj... čeprav sem do prejšnega meseca imela pms samo en teden pred user posted image ... jooooj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.2.2008 19:22:16   
Anonimen
hja, KT znajo vse premešat. Jaz jih že kako leto ne jemljem. Pa mam na cca 33 dni. To se mi zdi kar ok. In na splošno ni noben mesec kakih posebnih presenečenj. Zdaj pa tole...pravzaprav mam tak občutek spodaj, ko bi bli eni mravljinci...upam, da bo user posted image vsaj točna, če že mora bit, pa da me končno neha to gnjavit.

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
12.2.2008 23:00:58   
*Mišika*
No jst pa KT ne jem 7 mesecev in se mi je sedaj dokaj uredila M, in sicer imam zelo kratek ciklus, in sicer 19 dni. Bomo pa vidl kako bo ta mesec, upam da je ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.2.2008 14:49:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
13.2.2008 21:55:47   
*Mišika*
Jst pa imam že dva dni tako napet trebuh, kot da bi se zredila, pa zadnje čase me veliko bolj napenja, prav tako pa čutim rahlo bolečino v spodnjem delu trebuha.  Ne vem pa ali je to kaj povezano z user posted image . Bomo vidl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.2.2008 11:06:35   
Anonimen
Pozdrav vsem!

Pred dnevi sem delala test in je user posted image .Danes pa se mi je pojavil rjavkast izcedek.Ali ima katera kake izkušnje s tem?Tako me je strah,da ne vem kje se me glava drži.Prosim pomagajte.

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.