Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu EnaNobena, kaj mi lahko malo več napišeš o tem špikanju in bolečinah, meni se je po porodu to tudi začelo dogajat. Hvala ti za odgovor. LP Malo z zamudo, ker se ta vikend crkljam pri mami. No, špikanje se mi začne par dni pred ovulacijo, najprej je res zelo blaga, se pojavi sem ter tja čez dan, malo me boli med spolnimi odnosi, to se pa pol stopnjuje do dneva, ko imam O, ko me tao boli, da dejansko ne moreš seksat. Res je tko hudo, kot tisti najhujši popadki tik pred tem ko rodiš. Nemalokrat me med O spremlja huda bolečina v križu, obvezno pa bolečina v spodnjem delu trebuha, ki zgleda tako kot bi mi nekdo na njemu sedel. Bolečine in špikanje ostajajo do prihoda M, občasno me tudi boli križ. Špikanje pa zgleda tako kot bi me kdo z iglo zbadal po sp. delu trebuha, pa če naredim kakšen hiter in čuden gib se mi zdi kakor, da so se mi vse mišice spodaj potrgale. Ampak baje, da so takšne samo prve O in M po porodu, da kasneje iginejo - pa M po porodu je tudi obilnejša, prve 3 dni kar lije iz mene. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|