Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj imeti prvega otroka 4.5.2011 22:34:47
|
|
|
|
deveta
|
Jaz sem rodila pri 27 letih. Nekje okoli 24 al 25 leta pa se je v meni začel prebujat nek zametek materinstva. Kar pogosto me je preletela kaka misel, da bi imela dojenčka. Ne znam opisat, ampak nekako sem doživljala, posebne občutke. Nato so se mi še kontracepcijske tablete popolnoma uprle in sem jih nehala jemat. Ker sem bila pred zaključkom študija, sva se z možem nekako dogovorila, da ko naredim zadnji izpit se nehava "pazit". Čez dobrega pol leta se je primlo in zdaj imamo doma prečudovito deklico, ki bo kmalu dopolnila svoje prvo leto. Sama službe še nisem imela, mož pa jo je imel. Streho nad glavo pa sva imela. Redne zaposlitve nisem želela čakat, ker bi jo najbrž čakala še zdaj. Tako, da sem jo namesto takoj po diplomi, začela iskati zdaj, dobro leto po njej . Te želje po otročku pa so me najbrž začele spreletavat, ker sva bila s partnerjem takrat že 11 let skupaj, začela sva si rihtat svoj dom in moj študij se je bližal koncu. Nekako sem zaključila tisto fazo rasposajene, breskrbne (če dštejem faks in podobno) mladosti in začutila potrebo, da gre življenje naprej po malo drugačnih tirnicah. če bi še kako leto ali dve prej delala, bi bilo idealno, samo vse idealno pa je malokdaj . Folna kislina: je nisem nikoli jemala. Ne jemljem nobenih prehranskih dodatkov, v kolikor ni res nujno potrebno (do zdaj na srečo še ni bilo). Se pa baje priporoča da se z njo začne nekje 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Jutranja tabletka: izhod v siliKaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?