Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 9:54:13
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karmy a ni pasji hotel ful drag? In kaj ma to vezo s problemom ? Da družinski proračun ne prenese dveh dopustov hkrati, al gre družina v hotel al pa pes!
|
|
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 10:00:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karmy a ni pasji hotel ful drag? In kaj ma to vezo s problemom ? Da družinski proračun ne prenese dveh dopustov hkrati, al gre družina v hotel al pa pes! Aja. To bo.
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 10:11:18
|
|
|
|
mojamura
|
hm.....njen pes - njen problem. če ste takrat vi na počitnicah se naj znajde, če bo silila, da si prestavite termin ji lepo naštej vse argumente, zakaj jih ne morete in ji predlagaj naj ona prestavi dopust oz. naj si omisli pasjo varuško.
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 12:05:12
|
|
|
|
Teya*D.
|
Ja, to pa je ena slabost hišnih ljubljenčkov mogoče... pa kaj moremo ko ne gre brez njih. Ne vem kako si predstavlja, da bo kar odšla in psa prepustila, brez da vpraša, če sploh imate čas? Jaz bi odšla na morje, kaj me briga njen pes, vedela je prej, da ga ima. Zakaj pa vašega res ne vzamete zraven?
|
|
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 12:09:58
|
|
|
|
Pikec
|
Zakaj pa vašega res ne vzamete zraven? Sej je povedala da grejo z letalom in da se pes boji potovanj. Zakaj bi boga žval še dodaten stres doživljala?
|
|
|
|
RE: Taščica - egoistična! 5.2.2008 12:13:12
|
|
|
|
metuLJchy
|
Naš kuža bo šel za ta 2 tedna k moji babici, kriza bo sicer ker se ne mara vozit in bo treba te 2 ure pregurat, potem bo pa 2 tedna svoboden ko ptičica na veji - babica živi namreč v hribih, lahko kuža cel dan leta prosto naokrog - verjetno bo dosti bolj užival kot ga vozit na vroče morje, matrat ga z letalom...bo dopust za obojue. Taščica pa...ga bo v pasji hotel dala, hočeš nočeš. Se bo vsaj za naslednjič naučila vprašat preden dela račune brez krčmarja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?