|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
11.3.2008 19:11:50   
uršika***
Imaš prav. user posted image
Nasmešek na obraz, pa je vse lažjeuser posted image
najbrž preveč čitam o ženskah, ki jim ne uspe, potem sem pa čisto v depresiji
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas, ki smo danes žalostne. Je pač tako vreme.user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.3.2008 19:14:01   
little angel
ja tocno tak tud jaz preberm prevec zgobh tistih ki jim ne uspe in me to vrze v slabo voljo oz me je, zdaj pa sem razcistla pri sebi da vsaka zenska je poglavje zase in da je brezveze karkoli sklepat in posplosevat. ko nam bo usojeno bomo ze dobile v roke nase bebije in jih obcudovale vsak dan ter bili hvalezne da smo jih dobile!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.3.2008 19:15:14   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Škoda, da ne mormo dobit vsega kar si želimo kar takoj. Midva sva tako načrtovala to bebico, zdaj pa če pomislim, da lahko traja leta in leta predno jo bova dobila, me vse mine.user posted image  Zakaj nisva začela že prej???

uršika ... vprašanje zakaj nisva začela že prej  si tudi jaz dostikrat zastavim ... danes je problem predvsem v tem, da želimo vse stvari preveč planirat ... jaz sem govorila, da začneva ko dobim službo, pa ko bobava imela svoje stanovanje in tako naprej ... in ko se je tako vse pokloplo sva začela delati na user posted image ... itak, da ni ratalo takoj, ampak je ratalo... samo kaj ko se ni dobro končalo ... imava samo majhno deklico med user posted image .... in potem spet čakaš da lahko začneš in preteče toliko nepotrebnega časa ... midva na najin zakladek čakava že od novembra 2006 ... pa sem tudi ta mesec dobila user posted image ... pa nič ne moreš .... je treba naprej .... še vedno pa v mojih mislih odzvanja vrašanje zakaj nisva začela prej?   AMPAK vsaka stvar se zgodi z razlogom ... in tudi me bomo user posted image tudi me bomo dobile najlepše ime na svetu MAMI, ko bo čas pravi user posted image

joj sem se razpisala ... pa brez zamereuser posted image

Pa da ne pozabim ČESTITKE vsem marčevskim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.3.2008 19:18:12   
sončnica24
Ste ene spraševale v katerem tednu sem jaz sem že v 8. oz. 7. morem še na NS počakat ker po zadnji M sem v osmem po velikosti user posted image pa v 7.

Drugače pa sem jaz test delala že v prejšnji torek pa je pokazal user posted image , danes pa še je g to potrdila, sem pa test bolj pozno delala zato ke imam neredne M.

Drugače pa glede slabosti meni je nonstop slabo upam samo da bo kmalu minilo

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.3.2008 19:19:23   
little angel
Škoda, da ne mormo dobit vsega kar si želimo kar takoj.
kaksen pa bi bil svet ce bi dobili vsi vse kar bi si zeleli po moje bi nam kr hitro postal dolgcas  ker se za nobene stvar ne bi rabli potrudit!po eni strani sem "vesela" da nama ni ratalo v prvo boma vsaj bolj znala cenit ko boma docakalauser posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.3.2008 19:20:34   
little angel
tak babike zdaj pa grem. pridne bodite pa smo na veziuser posted image pa pridnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.3.2008 19:24:44   
uršika***
Medika 13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je, da si morala prestati tako hudo izkušnjo. user posted image
Vse punce smo ob tebi in navijamo za tebe v apriluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.3.2008 19:26:39   
uršika***
Čaw angelček. pa noge v luft!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.3.2008 19:28:08   
medika 13
uršika HVALA!

tudi jaz držim pesti zate, da čimprej zagledaš magični user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.3.2008 19:28:51   
*bubyka*
 becky upam da bo tako!!!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.3.2008 20:03:34   
lunica 85
punce kaj ste tako črnoglede.noge u luft,pamet u glavo,glavo pa med noge,malo heca.nene noge u luft pa lepo slončkat da bo veliko user posted image .

naj vam povem da sem z obiska pr tašči,joj ka sem se regtad-a najedla.njami,še za jutri ga mam.

no tolk o tem pa lep večer še naprej ,zddaj grem pa k mojmu da grema mal slončkat pol pa dam hiter noge u lufd,da bojo plavalci splaval tam k morjo naravnost v gnezdo,kjer zečne rasti pikica,user posted image
gremo marec,gremo roza.user posted image user posted image

llp lunica 85     

p.s. a mi lahko katera odgovori na moje ? na 67 strani.lepo prosim.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.3.2008 20:11:59   
*bubyka*
punce mene pa nekaj zanima, pa nevem kje prašat, ker se še lovim na tem forumuuser posted image ne najdem iskalnika :S

Na izvidu mi piše, da je maternica zelo v avf. Mogoče ve katra kaj to pomeni? Sej mi bo g povedala ko bom mela pregled, pa sem firbec.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.3.2008 20:22:47   
Barbk
Lunica bom pa jaz probala vsaj delno odgovort na vprašanje. Baje je slabost pri umivanju zob značilen za user posted image , meni je bilo sicer pri Manci pri tem opravilu slabo šele tam okrog 10. tedna, če ne še kasneje in ni dolgo trajalo. Unega "pikanja" pri lulanju pa nisem imela. Bubyka jaz ti ne znam pomagat. Becky pomoje, da si srečka user posted image . user posted image  Little angel mrbit pa sem mal šlogarce. user posted image  Pustimo se presenetit. In bejbike optimizem prosim. Saj bo user posted image  Ne vem katera je že omenila, da ve, da bomo vse še letos rodile. No jaz ji verjamem. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.3.2008 20:28:26   
lunica 85
Lunica bom pa jaz probala vsaj delno odgovort na vprašanje. Baje je slabost pri umivanju zob značilen za , meni je bilo sicer pri Manci pri tem opravilu slabo šele tam okrog 10. tedna, če ne še kasneje in ni dolgo trajalo. Unega "pikanja" pri lulanju pa nisem imela

ok hvala ti .grem zdak veselouser posted image pa če še katera ve kaj naj napiše.lepo se mejte

lp lunica85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.3.2008 21:13:07   
little angel
Little angel mrbit pa sem mal šlogarce. Pustimo se presenetit. In bejbike optimizem prosim. Saj bo

me je kr v jajcniku spiknilo ko sem to prebralauser posted image res upam da mas prav!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.3.2008 21:14:01   
little angel
lunica 85 jaz sem tud brala da je to znak za nosecnost tak da ti drzim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.3.2008 7:28:26   
Taja 25
Pozdravljene!

Tudi mi ne pričakujemo user posted image aprila!!

To je naš cilj: decembra prvič zazibamo!user posted image

Lep uspešen dan in noč vam želim! user posted image

Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.3.2008 7:37:21   
spps
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image danes bi že pa bil čas,da se javi kakšna nova user posted image ,punce gremo user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.3.2008 7:46:11   
Rosi*
Jutro punce

vsem lep dan, pa upam, da bo kakšna nova user posted image .

Jaz še kar čakam in čakam --- na vikend in upam da user posted image  ne bo. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.3.2008 7:52:48   
becky
dobro jutro vsem skupaj! jaz grem pa danes test delat. ga moram nardit, da vidmo al sem user posted image  al pa ful bolna (mnenje moje osebne zdravnice). upam, da sem user posted image . bom sporočila takoj, ko izvem. kak upam, da bo +

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.3.2008 7:59:59   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

drage punce zanima me tiste ki ste srečke user posted image ,a je vsem slabo ko si naprimer zobe umijete(zjutraj,popoldan,zvečir) ali ne vsem in pa ko greste na wc ali vas kaj pika ko "lulate"greste na vodo.

no tolk za sedaj zdaj grem pa mal k tašči user posted image
lp lunica 85

ena moja kolegica, k je nosečka je rekla da ji je bilo zmeri slabo k si je zobe umivala, je kar revica bruhala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.3.2008 8:21:13   
Tiki55
Dobro jutro! Čakamo na noveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Veliko sreče vsem, ki je ne pričakujeteuser posted image user posted image user posted image

Vaša zvesta navijačica Tiki

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.3.2008 8:38:30   
Madre
No evo drage moje, danes sem želela opraviti test pa je bilo zjutraj že jasno, da mi ga ni potrebno delati je prišla gospauser posted image tako, da user posted image user posted image me je potrebno prebarvati v modro. Se bom morala prestavit na aprilski seznam. Optimizma je še dovolj in sem jaz znana po tem zato ne bom čisto nič žalostna.....in bom kar verjela, da bo aprila sprememba user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki še čakate želim veliko uspeha in en velik plusček....

fajn bodite

Keep it optimistic!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.3.2008 9:33:05   
Anonimen
Jaz vam sporočam, da sem danes zjutraj opravila test BC mini in je pokazal zelllooo rahlo črtico. Poudarek na rahlo. Z možem sva prav nesrečna, ker se ne veva ali se lahko veseliva zelo željenega rezultata. Morda bom danes kupila še CB in se jutri prepričala. Zadnjo M sem imela 16.2. in glede na ciklus bi jo morala dobiti v ponedeljek no in do danes je še ni. Mislite, da je še premalo hcg? Doma že imamo eno nagajivko in pri prvi se je plus na CB lepo videl. Ne vem. Počakajmo še kakšen dan.

(odgovor članu Madre)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.3.2008 9:37:53   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz vam sporočam, da sem danes zjutraj opravila test BC mini in je pokazal zelllooo rahlo črtico. Poudarek na rahlo. Z možem sva prav nesrečna, ker se ne veva ali se lahko veseliva zelo željenega rezultata. Morda bom danes kupila še CB in se jutri prepričala. Zadnjo M sem imela 16.2. in glede na ciklus bi jo morala dobiti v ponedeljek no in do danes je še ni. Mislite, da je še premalo hcg? Doma že imamo eno nagajivko in pri prvi se je plus na CB lepo videl. Ne vem. Počakajmo še kakšen dan.

Pravijo, da če se vidita user posted image user posted image , tudi če sta zelo rahli, potem je to to! Čestitamuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 12.3.2008 9:38:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?