|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
11.3.2008 16:58:55   
tejci01
Pozdravljene,
danes se prvič pridružujem klepetu, čeprav ringarajine strani si ogledujem že nekaj časa.
Tudi midva delava na tem, da bi dobila user posted image , ampak do sedaj nisva še imela te sreče
in zadnja user posted image  me je prehitela skoraj za 1 teden. 
Če ne bova imela sreče v marcu, saj nam ostane še veliko mesecev. user posted image

Lp, Tejci01

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.3.2008 17:52:04   
lunica 85
drage punce zanima me tiste ki ste srečke user posted image ,a je vsem slabo ko si naprimer zobe umijete(zjutraj,popoldan,zvečir) ali ne vsem in pa ko greste na wc ali vas kaj pika ko "lulate"greste na vodo.

no tolk za sedaj zdaj grem pa mal k tašči user posted image
lp lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.3.2008 18:12:00   
little angel
kje ste moje soborke, kera je za cvekuser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.3.2008 18:19:38   
uršika***
hej babe. A nisi ti little angel odprla temo o zizah?user posted image user posted image user posted image
Sem bla tam, pa si šlauser posted image user posted image user posted image .
Lep pozdravček vsem
Še kar čakamo in odštevamo dneve do naše user posted image , za katero upamo, da je ne bo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.3.2008 18:24:01   
little angel
sem jauser posted image ce pa res kr rastejo in rastejouser posted image tud jaz cakam ceprav je se 26 oz 27 dalec... zdaj naj bi bli plodni dnevi kao..... pridni vglavnem smo upam da bo kaj no!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.3.2008 18:26:07   
Barbk
Vidve pa sta faci.user posted image  Se lovita enkrat na zizikah, enkrat na marcu. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.3.2008 18:26:49   
uršika***
važno, da ste pridni. brez tega pa ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image
moj 20. je še tudi daleč, pa sem že včeraj šla delat svoj prvi testuser posted image
Nisem zdržala, sem morala videt kako se to sploh dela, pa čeprav sem vedela, da bo sam ena črtica. Zdaj bom pa lažje zdržalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.3.2008 18:28:28   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Vidve pa sta faci.user posted image  Se lovita enkrat na zizikah, enkrat na marcu. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Si bla ti tudi na zizikah?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.3.2008 18:31:02   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

važno, da ste pridni. brez tega pa ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image
moj 20. je še tudi daleč, pa sem že včeraj šla delat svoj prvi testuser posted image
Nisem zdržala, sem morala videt kako se to sploh dela, pa čeprav sem vedela, da bo sam ena črtica. Zdaj bom pa lažje zdržalauser posted image user posted image

prava si ti jauser posted image no res si dosti prehitro delala. jaz sem jih do zdaj tud kaki dan predn bi mogla prit M delala pa je itak bil minus naslednji dan pa M tak da ta mes pa bom pocakala da bo zamujala kr tak vem da bo pol pa bo test user posted image in jaz bom kr tja padla moj pa me bo pobirouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.3.2008 18:34:23   
uršika***
Pa menda ja ne misliš kar padat po tleh?
Bo bebica cela potolčena ven pršlauser posted image
sicer pa malouser posted image user posted image user posted image  ne škodi za dobre rezultateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.3.2008 18:36:09   
little angel
user posted image user posted image user posted image user posted image ja po moje bi kr padla, kaj te vem kak bi odreagirala sej si sploh ne znam predstavljat se mi zdi to tak nedosegljivo, ne vem zakajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.3.2008 18:38:17   
uršika***
ker se že dalj časa trudita?
Saj bo. Boš videla. Navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image
in seveda za vse ostale soborkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.3.2008 18:44:03   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

user posted image user posted image user posted image user posted image
Si bla ti tudi na zizikah?
Ja kjer so zizike sem tud jaz.user posted image user posted image user posted image  No čist res bom zdele Little angle odgovorila glede zizik. Men so pri Manci z+tud najprej zrastle in so pol še kar rastle user posted image  in šele po opravljenem testu so me začele bolet. Tako, da je nekaj upanja.To je pa tud vse, a ne. Kaka tolažbauser posted image  Drugač pa mene zdaj vsak mesec tolk zizike (ki niso več zizike ampak zize, ker se še zdaj nisem znebila pa kg od nosečnosti oz. poporodnega obdobja user posted image ) bolijo pa pol ni nič. user posted image  Ampak jaz pa kr mal slutim, da bosta vidve srečke user posted image  ta mesec.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.3.2008 18:44:40   
little angel
tud mogoce ja. sma v cetrem krogu. pravijo pa da prvi mes ko nehas jest tablete mas 70% moznosti da zanosi in jaz ocitno nisem bla med toti 70 %user posted image upam da bo te vsaj med totimi 80% ki bi jim naj uspelo v enem letu!mas vcasih take crne misli ze... eh bvz vsem bo 1x uspelo mormo samo bit pridni pa mislit pozitivno pa bo!a ne?vidva sta v prvem krogu?kt ze dolgo ne jes?

Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.3.2008 18:44:54   
Barbk
Oh kako jako citiranje je blo tole. user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.3.2008 18:50:25   
becky
hej punce! sicer ne vem, kakšne bolečine imate ve, ampak jaz jih ne smem stisnit al pa se dotaknit bradavičk. drugače se mi to dogaja samo kak dan pred in med user posted image . pa modrc mi je rahlo premali. upam, da je to to. jutri bom izvedela, ker grem na test. upam, da bo +

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.3.2008 18:50:37   
little angel
ja barbk upam da bo to "vecanje prsi"user posted image pri meni tudi pokazalouser posted image na koncu mesca. zakaj pa slutis da bi nama naj uspelo?zdaj bi blo fajn da bi bla ti kaka jasnovitka pa da vedno trovis kar reces joooo kak bi se veselilauser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.3.2008 18:52:53   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: becky

hej punce! sicer ne vem, kakšne bolečine imate ve, ampak jaz jih ne smem stisnit al pa se dotaknit bradavičk. drugače se mi to dogaja samo kak dan pred in med user posted image . pa modrc mi je rahlo premali. upam, da je to to. jutri bom izvedela, ker grem na test. upam, da bo +

drzim pesti da bo plusek in da nas bos cimprej razveselila z novicko!ze dolgo delata na bebi?

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.3.2008 18:54:48   
becky
midva sva šele začela, ampak vseeno upava, da bo +. če sklepam po genih, bi moglo primit. moj se zeza, da je itak one shoot one kill. user posted image bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.3.2008 18:55:29   
LunaLuna
IZVIRNO SPOROČILO: becky

hej punce! sicer ne vem, kakšne bolečine imate ve, ampak jaz jih ne smem stisnit al pa se dotaknit bradavičk.

Tudi pri meni je tako. Se pa spomnim, da sem take bolečine že imela 1x ali 2x. Tako da je bil test verjetno upravičeno negativen in zdej pač čakam, kdaj bo ta user posted image prišla.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.3.2008 18:56:28   
little angel
user posted image user posted image user posted image ja upam da vama je ratalo!pa v moji familiji tud ni nikol mel noben problem z zanositvijo pa v njegovi tud ne. no sej res da 4 krog se ni nekaj ful dosti ampak vseeno bi nama lahko pa v prvo ratalouser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.3.2008 19:00:39   
uršika***
ja. Jaz sem v prvem krogu. KT pa ne jemljem od novembra. Misliš, da imam 
70 % možnosti? Men se ne zdi, ker sem skor 100 %, da se ni nč prijelo ta mesec. Tudi jaz imam črne misli. Nič. treba je pridnouser posted image user posted image user posted image
pa enkrat menda bo kaj.
Becky upamo na nanjboljšeuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.3.2008 19:03:52   
little angel
pa kaj pa vem kak je s temi % ce je kaj na tem al ne. pravijo da je takoj naslednji mes 70% da zanosis kaj pa vem... upam da vama rata!!!!!!pa upam da nam vsem ki si tak zelimo rata cimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.3.2008 19:03:52   
uršika***
Škoda, da ne mormo dobit vsega kar si želimo kar takoj. Midva sva tako načrtovala to bebico, zdaj pa če pomislim, da lahko traja leta in leta predno jo bova dobila, me vse mine.user posted image  Zakaj nisva začela že prej???

Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.3.2008 19:06:18   
little angel
no ursika malo bol pozitivno misli ves pa bo. sej sta sele v prvem krogu ni receno da vama ne bo ratalo ta mes ce ne ta pa naslednji, nikoli ne ves kaj te caka

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?