|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
6.3.2008 20:32:35   
*nina*
se mi zdi da imam zdele ovulacijo...in z mojim sva danes ob enih popoldne...pol je možno a ne??????kje že ostanejo semenčeca do prihoda jajčec?????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.3.2008 20:51:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

se mi zdi da imam zdele ovulacijo...in z mojim sva danes ob enih popoldne...pol je možno a ne??????kje že ostanejo semenčeca do prihoda jajčec?????
možno je,sam še pa vseen lahk pridno user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.3.2008 20:54:17   
*nina*
ja ja sej itak da še bova sej ne morem res vedet da jo imam al ne sam dans ne moreva ker jaz še delam in on še dela...sam je pa možno a ne!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.3.2008 21:01:43   
*nina*
vem sam da jo mam te dni enkrat,da pa trofiš res tist trenutek ko dejansko je ovulacija morš bit pa res doktoruser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.3.2008 21:09:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

vem sam da jo mam te dni enkrat,da pa trofiš res tist trenutek ko dejansko je ovulacija morš bit pa res doktoruser posted image user posted image
user posted image user posted image to pa to.jaz na izračune ne dam nič,ker ni nič 100%   manj ko računaš boljš jeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.3.2008 21:10:01   
Anonimen
Punce, user posted image sej jst kr ne morem verjet... grem prejle na WC, pa ko se obrišem krvav izcedek... pa sem šele 10 dni odkar se je nehalo skor 20 dnevno krvavenje, pa izcedki...user posted image user posted image user posted image Pa men tud ni nič več jasno! 

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.3.2008 21:18:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Punce, user posted image sej jst kr ne morem verjet... grem prejle na WC, pa ko se obrišem krvav izcedek... pa sem šele 10 dni odkar se je nehalo skor 20 dnevno krvavenje, pa izcedki...user posted image user posted image user posted image Pa men tud ni nič več jasno! 
wtfuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa se je vse dobro sčistilo?če ne bo boljš idi k G,da ne bo kaj narobe

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.3.2008 21:24:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

wtfuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa se je vse dobro sčistilo?če ne bo boljš idi k G,da ne bo kaj narobe

Mah, jst tud nisem več pametna kaj se dogaja... bom počakala do jutri, da vidim ali me čaka M ali pa spet kr neki, ko ne veš kaj je...

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.3.2008 21:35:11   
Anonimen
Pozdravljene!

Mogoče bom vprašala nekaj neumestnega glede na vašo trenutno temouser posted image  Danes sem naredila test CB okrog 13,vendar ker po 5 minutah ni pokazal nič,sem ga vrgla v smeti, potem sem ga pogledala okrog 20 čist iz firbca in je bila na njemčisto rahla navpična in močna vodoravna črtica +? telesno temperaturo imam 3 dni že skos 37,1. user posted image  mi pa zamuja 2 dni. Ali imam upanje user posted image , ali pač ne ker naj test nebi biv več veljaven. Ali je imela katera podobno izkušnju s testom in je potem bila nosečka? čist zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.3.2008 21:36:54   
astja
Witto in Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je hudo, ko vidim, kako smolo imate.

Vama in vsem ostalim na tej temi pa user posted image user posted image user posted image , da je marca le ne bo in boste zagledale user posted image ! Magari enega po enega user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.3.2008 21:42:27   
LunaLuna
Najboljše da test ponoviš.
Jst sem sicer imela podobno izkušnjo z ovulacijskim testom. Prav tako sem ga vrgla v smeti, ker pač ni kazal ovulacije. Potem pa sem po 10 minutah pogledala, pa je kazalo, da jo imam.

Ne vem, če ti moj odgovor kaj pomaga...
Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.3.2008 21:56:29   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Mah, jst tud nisem več pametna kaj se dogaja... bom počakala do jutri, da vidim ali me čaka M ali pa spet kr neki, ko ne veš kaj je...

user posted image user posted image user posted image malo se pocakaj potem pa kar k G, ce ne bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.3.2008 22:11:38   
witto
ku-ku..............? še malo pokukam ali je kdo tu.................. a ste šle že vse  pod odejice? jast grem tudi...... noge v luft držatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.3.2008 22:30:44   
Barbk
Jaz še mal kukam po RR-ju. Spet me  zebe, krepelce so ledene...brrrr. Mnde se me ne loteva spet kaj? EnaNobena pojdi prosim h G-naj bo ona tista, ki bo rekla, da ni nič. To niso heci, pa čeprav nas znajo kaki vsega siti dohtarji kdaj prepričati v nasprotno. Pa polupčkaj sinkota in naj se čim prej pozdravi. Res so boščki ko so tako bolani, nebogljeni, ne znajo še povedati kaj jih matra. user posted image user posted image user posted image Anonimna moje skromno mnenje o testih je pa takole-meni se še nikoli ni zgodilo, da bi test po parih urah pokazal kako črtico, ki je prej ni bilo. Vseeno pa pokuri še kak test čez par dni. Držim pesti za user posted image . Bom hitr potrdi stisnila, ker mi nekaj rač. sračka.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 6.3.2008 22:33:47 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.3.2008 8:52:25   
*Mišika*
Dobro jutro punce!

Ste že spile svojo user posted image ? No privoščite si njo user posted image

Kako ste? jst sem dones bl slabo spala, sem imela neke more ponoči ampak še dobr da se ne spomnem user posted image .
A bo dons kj novih user posted image ? Bil bi že cajta da katera sporoči dobro novico user posted image . Držim pesti za vse nas!!!!!!!!

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.3.2008 8:55:28   
Tanik
Dobro jutro!

Jaz sem že spila user posted image , sem zgodaj vstala in od sedmih že pridno na delovnem mestu.
torej a bo danes kaj user posted image user posted image , držim pesti. user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.3.2008 8:59:42   
spps
ojla!hvala za kavico-tud jaz si jo bom zdajle skuhalauser posted image user posted image user posted image ,sem pokonci od pol sedmih ,ker sem bila na krvodajalski,zdaj pa doma uživam,ker mi ni treba bit zdajle v službiuser posted image user posted image user posted image
in punce,upam,dase bo  danes kakšna rozika javilada popestri marčevski seznamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.3.2008 9:03:15   
liam
Dobro jutro vsem, ki niste v pričakovanju user posted image , pa seveda tudi vsem navijačicam!
Tudi jaz držim pesti za čim več user posted image  ta vikend...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.3.2008 9:10:07   
oktavija
Jutro drage dame!

Jaz sem tudi že spila svoj čajček in kavico...zdaj pa pridno delam že dve uri...user posted image  Pri meni nič novega, gospeuser posted image  še vedno ni na vidiku... Zdaj pa sem prišla v malce neprijeten položaj... Danes grem na razgovor za novo služno, kjer je velika verjetnost da jo dobim in je za določen čas (1 leto), jaz pa nevem ali sem slučajno nosečka ali neuser posted image , test je zaenkrat pokazal -... Zdaj imam službo za nedoločen čas, kjer nisem preveč zadovoljna, ampak če sem slučajno user posted image  me tako dolgo nebo in je nesmiselno menjat... in kaj če me sprejmejo jaz pa še nevem na čem sem.... JOJ GROZNO!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.3.2008 9:14:25   
Polynesia
Jutro jutro mlade damice user posted image .

Jaz sem zjutraj doma že pojedla čokolino, je tko pasal user posted image user posted image user posted image  Mož mi pravi da ne more verjet da imam tako rada čokolino, ja pismo če mi je res dobr, pa še paše mi zjutraj, hihihiuser posted image .
Zdej smo pa seveda že v službi in sem že na pol poti da si nardim en kofetek user posted image , mmmmm, mi kar že diši user posted image .
Drugače pa punce jest sem skossssssss zaspaaaaanaaaa user posted image user posted image , v službi skos zeham, ko pridem domov pa kar dol padem, pa še tko so me začele joškice bolet, ampak vse za mojo pikico, da bo vse v redu user posted image .

Za danes je par punc k morate narest testek če se ne motim kajne, no le naredte ga, da nam polepšate petek, jupiiiiiiiiiiii.

Zdej pa najboljš da si grem kt takoj nardit kofico pa poklicat G za prvi pregled.

Lupčka vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 7.3.2008 9:17:49 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.3.2008 9:17:01   
spps
oktavija,kaj pa če greš na krvni test,da se prepričaš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.3.2008 9:30:02   
liam
Joj joj... kako je to čakanje mučno... bo prišla tetauser posted image , al ne bo prišla... No malo bomo še počakali, tam nekje do torka, potem pa bomo delal test.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.3.2008 9:37:59   
MONIKQ
ojla, punce, se obračam na vas z enim vprašanjem, tista katera je imela izkušnje z odstranitvijo pregrade, da mi malo opiše kako vse to poteka,... nimam pojma o tem posegu. hvala že v naprej

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.3.2008 9:38:25   
Petra1111
punce, kako ste ve pridne, da že na vse zgodaj postrežete s kavico.
Oktavija- ti se kar dogovori z službo, saj preden bo čisto dokončnooz.boš dala odpoved boš pa že sigurno izvedela.
polynesia-mogoče je pa samo tak teden, da si zaspana, ker sem jaz tudi. Zeham v službi, popoldan sem čist fertik,pa še noseča nisem-vsaj po moje. Sicer sem se pa sedajle spomnila, da je pri tebi to res verjetno zaradi pikice,ker je bila moja prijateljica ista. Najprej 3 mesece zaspana in utrujena, potempa hiperaktivna...
Jaz imam pa jutri dan D- ko imam namen delati test. Ma, me tako skrbi, da sem že razmišljala, da prestavim na nedeljo. Razočaranje bo res veliko.
Vsem, ki danes delaate teste pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo pomagalo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.3.2008 9:38:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Joj joj... kako je to čakanje mučno... bo prišla tetauser posted image , al ne bo prišla... No malo bomo še počakali, tam nekje do torka, potem pa bomo delal test.
sej čakanje je najbolj tečno,ker ne veš pri čem si-po možnosti ti šeuser posted image  zaostaja,da postaneš vredu nervozen.pa saj bo-enkrat žeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?