|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
6.3.2008 19:40:48   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

Jaz bi tut enga, dva al pa tri takele. Pa še rožce zraven bi mela. Kje se pa kup takole stvarcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.3.2008 19:42:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: witto

ma jast bi kar 2user posted image user posted image user posted image

ja sej jaz bi tudi kar dva..kar na enkrat hahaha, da bo potem mir user posted image user posted image user posted image

Midva tud o dveh al pa treh razmisljava, sam ne hkrati user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.3.2008 19:44:05   
sarcy21
Mah rajene bom slikce gor dala k je res grozno za pogledat

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.3.2008 19:44:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja sej jaz bi tudi kar dva..kar na enkrat hahaha, da bo potem mir user posted image user posted image user posted image

Midva tud o dveh al pa treh razmisljava, sam ne hkrati user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image midva tudi o vsaj dveh, pa tudi ne hkrati...ce pa slucajno rata hkrati pa tudi nic narobe user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.3.2008 19:44:14   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.3.2008 19:45:12   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Mah rajene bom slikce gor dala k je res grozno za pogledat

po kolkem casu pa si splavila, ce smem vprasat? user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.3.2008 19:46:32   
tany83

user posted image user posted image user posted image midva tudi o vsaj dveh, pa tudi ne hkrati...ce pa slucajno rata hkrati pa tudi nic narobe user posted image

Saj narobe ne bo nic user posted image .. moj si zeli dva hkrati, njemu bi blo fajn... jaz pa najprej enga in pol se enega... in pol.... user posted image user posted image user posted image  bomo videliuser posted image user posted image user posted image ... No, najprej morva enega nardituser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.3.2008 19:49:04   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image jaz bom neznansko vesela, ce nama enega rata pridelat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.3.2008 19:50:48   
tany83

user posted image user posted image user posted image jaz bom neznansko vesela, ce nama enega rata pridelat user posted image user posted image user posted image

ja sej jaz tuduser posted image ... sam zelim si pa najmanj dva...user posted image ...

ko bom pa uledala user posted image  bom pa pomoje skup padlauser posted image  od veselja sevedauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.3.2008 19:51:33   
witto
ja sarci, koliko si pa ti bila noseča? jast sem bila v 6 t.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.3.2008 19:52:31   
spps
seveda bo nam ratalo naredituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no,men 2.user posted image user posted image user posted image user posted image ,samo je že tako doolgo od prvič.....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.3.2008 19:53:17   
_ancica_

ja sej jaz tuduser posted image ... sam zelim si pa najmanj dva...user posted image ...

ko bom pa uledala user posted image  bom pa pomoje skup padlauser posted image  od veselja sevedauser posted image

jaz bom tudi kar skup padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.3.2008 19:53:25   
witto
ancica, a te smem vprašat iz katerega dela Toronta si? Jast imam 2 sestrični tam, in lani augusta so se moji preselili tja, mami 2 sestri in očim

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.3.2008 19:54:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

user posted image Ste se pa razpisale... nisem pa še prebrala, ker je maš mali zbolel... ampak bom, ko bo šel spat. user posted image
ojla.kaj pa je tvojmu sončku?

Visoko vročino ima. Pa je pol tečkan, pa noče spat... tko da sem ga skor cel popoldne nosila po rokah in mu pela. Kosilo je še kr pojedel, pol pa nič več. Ob 19-ih sem mu dala še pol svečke in je v sekundi zaspal.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.3.2008 19:56:25   
tany83

user posted image Ste se pa razpisale... nisem pa še prebrala, ker je maš mali zbolel... ampak bom, ko bo šel spat. user posted image

Visoko vročino ima. Pa je pol tečkan, pa noče spat... tko da sem ga skor cel popoldne nosila po rokah in mu pela. Kosilo je še kr pojedel, pol pa nič več. Ob 19-ih sem mu dala še pol svečke in je v sekundi zaspal.

Bogiuser posted image ... user posted image user posted image user posted image  da bi se hitro pozdravil....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.3.2008 19:58:03   
tany83

jaz bom tudi kar skup padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... bom test delalo, ko bo moj user posted image  doma, da me bo lahk pobiral, ce seveda ne bo tud on skup padel user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.3.2008 19:58:19   
witto
EnaNobenauser posted image user posted image  za tvojega sončka

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.3.2008 20:02:37   
_ancica_

ancica, a te smem vprašat iz katerega dela Toronta si? Jast imam 2 sestrični tam, in lani augusta so se moji preselili tja, mami 2 sestri in očim

zdaj po ta novem sva iz Scarborough-a, na obrobju Toronta in sicer na vzhodu. Pred tem pa sva bila v North Yorku, ravno na drugi strani Toronta. Sva se pa preselila zaradi njegove sluzbe. user posted image Kje pa tvoji zivijo zdaj?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.3.2008 20:03:31   
_ancica_

EnaNobenauser posted image user posted image  za tvojega sončka

revcek mali...se malo pikapokic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.3.2008 20:05:58   
witto
Ontario-Browslin

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.3.2008 20:06:02   
spps

po mojem je kakšna viroza,ker so spet na pohodu ko je takšno spremenljivo vremeuser posted image

upam,da bo čimprej zdrav,da te začne enmal jezituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.3.2008 20:07:40   
sarcy21
ja bila sem tudi  blizu 6 tedna, imela vse znake pred tem potem pa je hormon začel padati pa znaki so izginili.

To je blo novembra, sedaj pa sploh nisem pričakovala februarja, pa je ratalo pa sem sedaj v 9 tednu (upam da bo do konca vse ok) tako da veliko sreče vsem pa držim pesti da bo marec čisto roza

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.3.2008 20:09:18   
Anonimen
Hvala vam za pikepoke.
Jah, tko je pa pol k imaš te pikce pri sebi - ne odmakneš oči z njim, jih stalno gledaš, bozaš,... pa skoz te za nekaj skrbi.  Sem se ravno spomnila, da ko sem bila noseča sem komaj čakala, da rodim, da ga bom lahko stisnila k sebi in da ga bom vsako sekundo lahko gledala kako se mu godi, kako spi, kako se smeje,... Pa po skoraj letu odkar je pri nama ga še vedno vsako sekundo hodim gledat kje je, kaj dela,... mož pravi, da tale najin sin ne bo nikoli odrastel, ker ga tolk pazim. user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.3.2008 20:11:47   
_ancica_
sarcy21...drzim pesti, da bo tokrat vse kot mora biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.3.2008 20:12:46   
spps

Hvala vam za pikepoke.
Jah, tko je pa pol k imaš te pikce pri sebi - ne odmakneš oči z njim, jih stalno gledaš, bozaš,... pa skoz te za nekaj skrbi.  Sem se ravno spomnila, da ko sem bila noseča sem komaj čakala, da rodim, da ga bom lahko stisnila k sebi in da ga bom vsako sekundo lahko gledala kako se mu godi, kako spi, kako se smeje,... Pa po skoraj letu odkar je pri nama ga še vedno vsako sekundo hodim gledat kje je, kaj dela,... mož pravi, da tale najin sin ne bo nikoli odrastel, ker ga tolk pazim. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?