|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
4.3.2008 15:39:32   
witto
Uršika, letos avgusta bo 2 leti. Od aprila lani, pa mi pomagajo z hormoni. V bistvu, nebom kaj dosti user posted image , zato ker sem lahko zadovoljna, da sem tako hitro prišla do inseminacije, ker vem, da določeni se kar načakajo. Imam zelo skrbno ginekologinjo, mislim svaka ji čast, in to mi ful pomeni, kadar koli si vzame čas, se mi posveti, in to je to kar me motivira. Zlata je. In seveda ve, punce tu gor ste tudi vse eni veliki angelčki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.3.2008 16:21:26   
Polynesia
witto super za ginekologinjo, to je pa res zelo zelo lepo slišat, takšno pohvalo za G user posted image user posted image .
Ni problem za ogled pluska, zato pa je tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.3.2008 16:22:20   
Anonimen
Witto, joj, kar ne morem verjeti...user posted image   Naj bo pol pa v aprilu, tam na inseminaciji pa povej, naj vstaviji same zmagovalce. user posted image Bom držala pesti! 

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
4.3.2008 16:31:22   
uršika***
To mi je tako žalostno, ko se nekatere tako zellloooo trudite in si želite metuser posted image , pa vam ne uspeuser posted image . Ne morem pomagat. Sem taka jokica.user posted image user posted image user posted image
Lahko pa, da tudi to mene čaka, sam še ne vem. Konec meseca bom naredila prvi testuser posted image  
Saj veste, kako je rekel Forest Gump:
Life is like a box of chocolate- you never know, what you gona get

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.3.2008 16:33:33   
ledenka
witto user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.3.2008 16:34:25   
witto
 Hvala Polynezija in Enanobena. Privoščim ti  čudovito nosečnost, tebi Enanobena, da tudi ti čimprej ugledaš user posted image . Za svoje dveuser posted image  sem se pa odločila, da bom javila, ko bom imela materinsko knjižico v rokah, ker drugače me boste tu gor že malo  čudno gledale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.3.2008 16:55:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

To mi je tako žalostno, ko se nekatere tako zellloooo trudite in si želite metuser posted image , pa vam ne uspeuser posted image . Ne morem pomagat. Sem taka jokica.user posted image user posted image user posted image
Lahko pa, da tudi to mene čaka, sam še ne vem. Konec meseca bom naredila prvi testuser posted image  
Saj veste, kako je rekel Forest Gump:
Life is like a box of chocolate- you never know, what you gona get
ne jokat-ti poskrbi ,da boš kmal zagledalauser posted image -bomo mi tud mi bolj vesele in pogumne šle naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image .držim pesti zateuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.3.2008 16:56:33   
oktavija
Witto res mi je žaluser posted image user posted image user posted image  upam da ti aprila uspe, in nadaljuj s takim optimizmom!!!user posted image user posted image user posted image

Papa do jutri!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.3.2008 16:56:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Hvala Polynezija in Enanobena. Privoščim ti  čudovito nosečnost, tebi Enanobena, da tudi ti čimprej ugledaš user posted image . Za svoje dveuser posted image  sem se pa odločila, da bom javila, ko bom imela materinsko knjižico v rokah, ker drugače me boste tu gor že malo  čudno gledale
  mi ti bomo vrjele in stale ob strani-tud ko še ne boš imela materinske knjižiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v dobrem in slabem-držimo skupajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2008 16:59:34   
Pikica5
Čestitke vsem srečkam user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo nosečnost in zdrave user posted image  user posted image

Vse ki ste pa jo dobile user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo pa me aprila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.3.2008 16:59:49   
_ancica_
uau...kako lep seznamcek imamo...veliko rozik!!! BRAVO PUNCE!!! user posted image user posted image user posted image

soncnica...se 1x...cestitke...zelim ti lepih user posted image in zdravega in pridnega user posted image user posted image pazi nase in na svojo pikico user posted image user posted image user posted image

polynesia in vebo...tudi vama zelim lepo in mirno nosecnost in zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image

witto...zelim ti veliko srece v naslednjem krogu, ce zdaj ni ratalouser posted image ...si prava borka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.3.2008 17:00:57   
Athina
Witto, ja, škoda no user posted image ... kar pogumno naprej ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.3.2008 17:16:09   
*Mišika*
witto, user posted image user posted image  žal mi da se ti je to zgodilo. Bodi še naprej optimistična pa bo, boš vidla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.3.2008 17:23:04   
witto
 Dekleta moja, borka sem postala zaradi vas,ker za vse najdete toplo, prijazno lepo besedo in tolažbo. Moj user posted image , je bil kar malček razočaran, revež, ampak ok, on je itak vedno za akcijo, tako, da oba komaj čakava, sredo da moja cenjenauser posted image  odide, in midva hop............. user posted image . Ampak zdaj resno razmišljam o nakupu wd40, ker mi je postelja že tako razmajana in škripava, da se bo eno noč samo skup sesulauser posted image user posted image user posted image . Čeprav je iz medenine, ampak nikoli se neve, kar je zihr je zihruser posted image user posted image user posted image  Zato pa dečve moje, pomlad je tu, ptički veselo žvrgolijo, pa dejmo še me žvrgolet

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.3.2008 17:52:42   
little angel
witto ti pa si res zelo pozitivna!ceprav mi je zelo zal za tebe da vama ni uspelo in upam da vama bo kmaluuser posted image midva pa sma zdaj v 4 krogu in nama preprosto more uspet!!!!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.3.2008 18:17:15   
Anonimen
Živjo, punce

čestitke tistim, ki vam je uspelo in objemčki za tiste, ki vam bo upelo naslednji mesec. Navijam za vse in držim pesti! Zelo zelo zelo močno. Držite se, punce!user posted image

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
4.3.2008 18:21:56   
snežinka7
ČESTITAM VSEM NOSEČKAM LEPO STE ZAČELE ŽE NA ZAČETKU. LE TAKO NAPREJ, DAJMO PUNCE.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.3.2008 19:01:02   
tasa.m
witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oh ti test user posted image , si pa prava pozitivka user posted image user posted image  le tako naprej, držim pesti, da boš kmalu zagledala (tapravi) user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.3.2008 20:16:27   
spps

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image user posted image

xx.03. - arual
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
XX.03. - Sončnica24 srečka nosečka user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi
XX.03. - uršika***
01.03. - Mimmi78user posted image user posted image v nove boje
01.03. - janin
02.03. - mani2 user posted image user posted image v nove boje
02.03. - janaja
02.03. - HEL36
02.03. - oktavija 
02.03. - witto user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - MONIKQ
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka user posted image  user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23
08.03. - byanca
08.03. - darja30
08.03. - Petra111
09.03. - METULJ1
09.03. - medika 13
09.03. - sasa78 user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy
10.03. - pikipu
10.03. - liam
10.03. - Madre
11.03. - Toffsy
12.03. - snežinka7
12.03. - Barbk 
13.03. - *Pikyca*
13.03. - Anonimna user posted image
14.03. - vita80
14.03. - Anonimnauser posted image
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83
15.03. - EnaNobena
16.03. - Rosi*
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
18.03. - becky
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
26.03. - Anonimnauser posted image
26.03. - little angel
26.03. - ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Tane
  • Polynesia user posted image
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... xx % srečk nosečkuser posted image
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.3.2008 21:24:38   
Barbk
Oh Witto to pa je smola...Res si ta prava faca-pozitivka.user posted image  Sama sem tudi ena taka zagrizena...samo včasih pa res ne gre. No pa malo pojokamo, se za minutko smilimo sami sebi in nato v boj. No v glavnem sem jaz tud moji user posted image  napovedala en tak strašen user posted image in  je res najbolj, da gre mal na dopust za kako leto. Oktavija daj razveselji nas s pluskom  no, Imam občutek, da bomo vse user posted image . Go bejbi, go bejbi...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.3.2008 21:46:19   
witto
 Veš, jast se z mojo user posted image  sploh ne pogovarjam več, tudi ko je prisotna, jo kar ignoriram user posted image , ker pa to itak hitro opazi, se pobere že po treh dneh, in ni ne duha ne sluha, in takrat.......? Ja, takrat so na vrsti olimpijske igreuser posted image user posted image user posted image . Moj se je že začel pritoževat, da ima jaj...a, kot posušene sliveuser posted image user posted image . Ni kaj, zdaj bodo kot posušene rozineuser posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.3.2008 21:46:55   
Polynesia
Punceeee....mi še zmeri navijamo....dejte delat teste noooo, hahahahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.3.2008 22:04:01   
*Mišika*
ja punce djmo delat teste, pa nam dajte dobre rozaste novice!!! Ene parem pa že zamuja, djte testke narest user posted image user posted image  ... me smo firbčne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
4.3.2008 22:06:56   
Polynesia
Zdej vam bomo pa tolk cajta težile da nas boste mele že mal dost user posted image user posted image user posted image ampak mi vas mamo samo rade user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.3.2008 22:09:59   
*Mišika*
Ja ne boste mele miru pred nami, ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image

no sj vem, zihr je zihr. bolje je počakat da en ali dva dneva dalj zamuja kot pa delat test pred tem in biti razočaran. ampak vseen bi me rade slišale lepe novice!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?