Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:12:40
|
|
|
|
tasa.m
|
Uuuu, danes je pa kar lep seznam, vsem novim , čestitke , mi gremo pa danes v akcijo , čeprav sem zdaj ugotovila, da imam O 17. dan po , ampak za ziher bova pa kar danes začela, tako da po 15.3. bo pa res akcija.
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene, bodoče . čestitke vsem . res vas je že dosti v marcu. mi smo imeli malo premora (ene par mesecev), ker smo imeli kar depresivno obdobje (oba z možekom). no, zdej smo spet ujeli pravi ritem in se odločili, da želimo še enega . doma imamo že enega 2-letnika. pa bi radi malo družbe za njega. bomo vidli. ta mesec smo sicer mogoče malo zakasnili, ker možeka ni bilo doma med o. od sobote zjutraj pa smo spet aktivni. naj bi dobila nekje proti koncu drugega tedna, potem pa se začnemo zares borit. do takrat bomo pa pridno , da se ne ulenimo ... sem pa vaša zvesta navijačica. lepo se imejte in čimveč telovadite, da bomo nekega dne vse .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:41:42
|
|
|
|
spps
|
da bi bil vsak dan ,takšen kot je današnji sončnica,Polynesia in vebo Č E S T I T A M ! ! !
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:46:46
|
|
|
|
witto
|
Oho!!!!!!!!!!! nove nosečke iskrene čestitke pa, da bo vse ok. Sama žal nima kaj dobrih novic, danes zjutraj ko sem vstala sem začela krvavet, sicer ne kaj dosti ampak, nekaj malega. Tkoj sem klicala mojo g. in sem šla k njej, naredila mi je uz, in sicer se ni nič videlo, ampak ko mi je pogledala sliuznico, je rekla, da bi lahko bilo. Dala sem še enkrat kri, in zdaj čakam na izvide. Ampak, kako saj sem delala 2 testa, in oba sta pokazala ? Res,da ni bil cb, bila sta oba firstsign...........ne razumem več nič
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:50:16
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica moja.... C E S T I T K E... jaz sem tolk vesela zate... in srcno upam, da se ti pridruzim in, da koncnoooo ugledam v marcu... mirnih ti zelim in zdravo .... vebi in polynesia CESTITKE tudi vama... cim lepsih in zdravo .... Tiki55... hvala za navijanje... upam, da nama z mojim koncno uspe ugledati .... Lunica85...sej obupala nisem se... upanje zadnje umre... hvala za tvoje besede in tvoj optimizem Marec se je zelo lepo zacel, veliko rozik imamo ze... naj se tako nadaljuje.... ....
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:53:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Oho!!!!!!!!!!! nove nosečke iskrene čestitke pa, da bo vse ok. Sama žal nima kaj dobrih novic, danes zjutraj ko sem vstala sem začela krvavet, sicer ne kaj dosti ampak, nekaj malega. Tkoj sem klicala mojo g. in sem šla k njej, naredila mi je uz, in sicer se ni nič videlo, ampak ko mi je pogledala sliuznico, je rekla, da bi lahko bilo. Dala sem še enkrat kri, in zdaj čakam na izvide. Ampak, kako saj sem delala 2 testa, in oba sta pokazala ? Res,da ni bil cb, bila sta oba firstsign...........ne razumem več nič witto,razlog da se nič ne vidi,je verjetno zarad tega ker še je pikica premajhna-ne bit žalostna.kdaj boš pa dobila izvide krvi?
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:57:33
|
|
|
|
witto
|
Čez 10 minut moram poklicat v labiratorij. Sej vem, da se tako hitro ne vidi, ampak me je tako strah, da so me testi spet nahecali. celo slikico sem pokazala svoji g. od testa, in je rekla, da je ok.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 14:57:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 _ančica_,spps,tany:dajte se mal bolj potrudit in razmiišlat pozitivno.Uspelko vam bo boste videle.Tako kot bo tudi vsem nam uspelo,čene po enem letu pa p'o dveh,treh.Midva z mojim že na veliko za pa še ni nič.Sem imela pregrado in policiostične jajčnike,sedaj pa ggrema v nov boj in seveda je ta mesec sploh ne pričakujem,saj mi je moja g rekla da sedaj je pa vse super in bo ,drugače je pa še vedno kaka druga rešitev.Zato da vas ne čujem več da ne ne bo pol pa,......Razmišljajte ja zdaj pa bo in mogoče se res zfodi,morate biti samozavestne.Ves ta čas ste ve nas bodrile,zdaj pa takole razmišljate,neen tako se pa ne gremo.GREMO MAREC GREMO PA ŠE ZA SREČO LP LUNICA 85 Lunica,nismo obupale brez skrbi-še vedno smo BORKE v pravem pomenu besede.pr nas treh bo še kar nekaj časa preteklo,da bo leto mimo-sama si pa dopuščam to možnost,če ne rata v enem letu,ker sem imela vnetje jajčnika.drugače se pa ne damo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:00:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro marčice! Najprej čestitke novima nosečkama witto in Bety upa . Tistim, ki vas je obiskala hudobnica pa pošiljam en kup . _ancica_, spps, tany83 moje soborke, za vas še posebno močno držim pesti, da vam marca uspe Naj bo v tem mesecu čimveč ! HVALA TIKI!!! SKUPAJ NAM BO USPELO!!!!!
< Sporočilo je popravil spps -- 4.3.2008 15:01:12 >
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:03:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 . Seveda pa vas bom še tukaj spremljala pa navijala za vas, ker si res želim da bi vse zagledale . Še posebej: enanobena, spps, tany, ancica, lunica pa seveda še vse osebej za vsako posebej sedaj držim pesti , ker vem kako je to lepo ko dve črtici vidiš. sončnica,ti si nam otvoritev naredila v marcu-hitro pridemo za tabo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:04:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Čez 10 minut moram poklicat v labiratorij. Sej vem, da se tako hitro ne vidi, ampak me je tako strah, da so me testi spet nahecali. celo slikico sem pokazala svoji g. od testa, in je rekla, da je ok. držimo pesti in čakamo s tabo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:07:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Čez 10 minut moram poklicat v labiratorij. Sej vem, da se tako hitro ne vidi, ampak me je tako strah, da so me testi spet nahecali. celo slikico sem pokazala svoji g. od testa, in je rekla, da je ok. witto... za sreco, da bo vse v redu in ti potrdijo nosecnost....
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:09:14
|
|
|
|
witto
|
Sej res nemorem verjet. 0 ni ni nosečnosti. . Lahko me brišete iz seznama nosečnic
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:12:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Sej res nemorem verjet. 0 ni ni nosečnosti. . Lahko me brišete iz seznama nosečnic pa kaj to tebe zaj.... witto drži se
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
witto, ... en velik zate. in ne obupat. boš videla, tudi tebe čaka .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:15:17
|
|
|
|
ninčy
|
wito
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:16:52
|
|
|
|
witto
|
Nevem, očitno imam nekaj v krvi, da mi vpliva na test . Nič hudega, bomo pa dalje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:18:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Nevem, očitno imam nekaj v krvi, da mi vpliva na test . Nič hudega, bomo pa dalje vsaka ti čast za optimizem sej bo kmal
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:22:29
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Nevem, očitno imam nekaj v krvi, da mi vpliva na test . Nič hudega, bomo pa dalje Tako se govori
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:23:29
|
|
|
|
witto
|
Ni panike, meni optimizma ne zmanjka. Še posebej, ko vidim, da se drugim dogajajo še hujše stvari. Zdaj prihaja pomlad, mamma mia kaj ga bomo razturali mislim, da bom potem mogla vzet bolniško za hlajenje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:28:08
|
|
|
|
vebo
|
Ej, witto greš pa drug mesec v nov boj, ne se sekirat. Jaz še tudi vse z rezervo jemljem. vsem ostalim ki še čakajo en poooljubček,
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:28:16
|
|
|
|
Polynesia
|
witto HAHAHAHAHAHAHA Kaj se bo "bolniška" prilegla kaj, hihihihi...res se dogajajo tudi bolj grozne stvari, ampak tudi nam ni vseeno kaj čutimo kajne. Joj pupe dejte se še javit, da je šektera srečka...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:30:02
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: vebo Ej, witto greš pa drug mesec v nov boj, ne se sekirat. Jaz še tudi vse z rezervo jemljem. vsem ostalim ki še čakajo en poooljubček, vebo vse bo v redu, prazna vrečka gor dol, sedaj MORA biti v redu in ne smeš jemat z "rezervo"...tudi jaz bi po vsem kar sem prestala lahko rekla isto, pa ne bom, ker ne smem, ker sedaj MORA biti v redu...itak da je težko nekaj takšnega govort, ampak moram bit pozitivna, drugač si bom še kej negativnega prulekla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:30:39
|
|
|
|
uršika***
|
witto, ti si največja pozitiva!!! Navijamo naprej za tebe Malo , potem pa glavo pokonci in veliko , pa se bo enkrat že prijelo!!! Kaj se že dolgo trudiš dobit ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.3.2008 15:33:33
|
|
|
|
witto
|
Ja itak, kake toplice si bom rezervirala , v glavnem ta mesec grem v postopek za inseminacjo, pa bomo videli kako bo. Polynezija, pogledala sem si tvoj plusek, upam, da nisi huda. krasen je bravo
|
|
|
Prvi copatki/čeveljčkiMiška2006Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?Tipsie Toes (
5%)
Jinwood (
2%)
Starchild (
1%)
Pediped (
8%)
Ciciban (
61%)
Drugo...KATERE? (
22%)
Število vseh glasov: 303Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!