|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
4.3.2008 14:12:40   
tasa.m
Uuuu, danes je pa kar lep seznam, vsem novim user posted image , čestitke user posted image user posted image user posted image , mi gremo pa danes v akcijo user posted image user posted image user posted image , čeprav sem zdaj ugotovila, da imam O 17. dan po user posted image , ampak za ziher bova pa kar danes začela, tako da po 15.3. bo pa res akcija.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.3.2008 14:34:58   
Anonimen
pozdravljene, bodoče user posted image .
čestitke vsem user posted image . res vas je že dosti v marcu.
mi smo imeli malo premora (ene par mesecev), ker smo imeli kar depresivno obdobje (oba z možekom). no, zdej smo spet ujeli pravi ritem in se odločili, da želimo še enega user posted image . doma imamo že enega 2-letnika. pa bi radi malo družbe za njega. bomo vidli. ta mesec smo sicer mogoče malo zakasnili, ker možeka ni bilo doma med o. od sobote zjutraj pa smo spet aktivni. user posted image  naj bi dobila nekje proti koncu drugega tedna, potem pa se začnemo zares borit. do takrat bomo pa pridno user posted image , da se ne ulenimo user posted image ... sem pa vaša zvesta navijačica.
lepo se imejte in čimveč telovadite, da bomo nekega dne vse user posted image .

user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
4.3.2008 14:41:42   
spps
da bi bil vsak dan ,takšen kot je današnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sončnica,Polynesia in vebouser posted image user posted image user posted image user posted image   Č E S T I T A M ! ! !

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.3.2008 14:46:46   
witto
Oho!!!!!!!!!!! nove nosečke iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa, da bo vse ok. Sama žal nima kaj dobrih novic, danes zjutraj ko sem vstala sem začela krvavet, sicer ne kaj dosti ampak, nekaj malega. Tkoj sem klicala mojo g. in sem šla k njej, naredila mi je uz, in sicer se ni nič videlo, ampak ko mi je pogledala sliuznico, je rekla, da bi lahko bilo. Dala sem še enkrat kri, in zdaj čakam na izvide. Ampak, kako saj sem delala 2 testa, in oba sta pokazala user posted image ? Res,da ni bil cb, bila sta oba firstsign...........ne razumem več ničuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.3.2008 14:50:16   
tany83
Soncnica moja.... C E S T I T K E... jaz sem tolk vesela zate... in srcno upam, da se ti pridruzim in, da koncnoooo ugledam user posted image user posted image  v marcu... mirnih user posted image  ti zelim in zdravo user posted image ....user posted image user posted image user posted image

vebi in polynesia CESTITKE tudi vama... cim lepsih user posted image  in zdravo user posted image .... user posted image user posted image

Tiki55... hvala za navijanje... upam, da nama z mojim user posted image  koncno uspe ugledati user posted image user posted image ....

Lunica85...sej obupala nisem se... upanje zadnje umre... hvala za tvoje besede in tvoj optimizem user posted image

Marec se je zelo lepo zacel, veliko rozik user posted image user posted image user posted image user posted image  imamo ze... naj se tako nadaljuje....user posted image user posted image user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.3.2008 14:53:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Oho!!!!!!!!!!! nove nosečke iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa, da bo vse ok. Sama žal nima kaj dobrih novic, danes zjutraj ko sem vstala sem začela krvavet, sicer ne kaj dosti ampak, nekaj malega. Tkoj sem klicala mojo g. in sem šla k njej, naredila mi je uz, in sicer se ni nič videlo, ampak ko mi je pogledala sliuznico, je rekla, da bi lahko bilo. Dala sem še enkrat kri, in zdaj čakam na izvide. Ampak, kako saj sem delala 2 testa, in oba sta pokazala user posted image ? Res,da ni bil cb, bila sta oba firstsign...........ne razumem več ničuser posted image user posted image

witto,razlog da se nič ne vidi,je verjetno zarad tega ker še je pikica premajhna-ne bit žalostna.kdaj boš pa dobila izvide krvi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.3.2008 14:57:33   
witto
 Čez 10 minut moram poklicat v labiratorij. Sej vem, da se  tako hitro ne vidi, ampak me je tako strah, da so me testi spet nahecali. celo slikico sem pokazala svoji g.user posted image  od testa, in je rekla, da je ok.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.3.2008 14:57:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

_ančica_,spps,tany:dajte se mal bolj potrudit in razmiišlat pozitivno.Uspelko vam bo boste videle.Tako kot bo tudi vsem nam uspelo,čene po enem letu pa p'o dveh,treh.Midva z mojim že user posted image   na veliko za user posted image pa še ni nič.Sem imela pregrado in policiostične jajčnike,sedaj pa ggrema v nov boj in seveda je ta mesec sploh ne pričakujem,saj mi je moja g rekla da sedaj je pa vse super in bo ,drugače je pa še vedno kaka druga rešitev.Zato da vas ne čujem več da ne ne bo pol pa,......Razmišljajte ja zdaj pa bo in mogoče se res zfodi,morate biti samozavestne.Ves ta čas ste ve nas bodrile,zdaj pa takole razmišljate,neen tako se pa ne gremo.GREMO MAREC GREMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ŠE ZA SREČO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP LUNICA 85

Lunica,nismo obupale brez skrbi-še vedno smo BORKE v pravem pomenu besede.pr nas treh bo še kar nekaj časa preteklo,da bo leto mimo-sama si pa dopuščam to možnost,če ne rata v enem letu,ker sem imela vnetje jajčnika.drugače se pa ne damouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.3.2008 15:00:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro marčice! Najprej čestitke novima nosečkama witto in Bety upa user posted image user posted image user posted image . Tistim, ki vas je obiskala hudobnica pa pošiljam en kupuser posted image user posted image user posted image .

_ancica_, spps, tany83
moje soborke, za vas še posebno močno držim pesti, da vam marca uspeuser posted image user posted image user posted image

Naj bo v tem mesecu čimvečuser posted image user posted image !

HVALA TIKI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAM BO USPELO!!!!!

< Sporočilo je popravil spps -- 4.3.2008 15:01:12 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.3.2008 15:03:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

.

Seveda pa vas bom še tukaj spremljala pa navijala za vas, ker si res želim da bi vse zagledale user posted image . Še posebej: enanobena, spps, tany, ancica, lunica pa seveda še vse osebej za vsako posebej sedaj držim pestiuser posted image user posted image , ker vem kako je to lepo ko dve črtici vidiš.

sončnica,ti si nam otvoritev naredila v marcu-hitro pridemo za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.3.2008 15:04:19   
spps

Čez 10 minut moram poklicat v labiratorij. Sej vem, da se  tako hitro ne vidi, ampak me je tako strah, da so me testi spet nahecali. celo slikico sem pokazala svoji g.user posted image  od testa, in je rekla, da je ok.
držimo pesti in čakamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.3.2008 15:07:32   
tany83

witto... user posted image user posted image user posted image  za sreco, da bo vse v redu in ti potrdijo nosecnost....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.3.2008 15:09:14   
witto
Sej res nemorem verjet. 0 ni ni nosečnosti. user posted image user posted image user posted image  . Lahko me brišete iz seznama nosečnic

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.3.2008 15:12:32   
spps

Sej res nemorem verjet. 0 ni ni nosečnosti. user posted image user posted image user posted image  . Lahko me brišete iz seznama nosečnic
user posted image user posted image user posted image  pa kaj to tebe zaj....
wittouser posted image user posted image user posted image user posted image drži se

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.3.2008 15:13:27   
Anonimen
witto, user posted image ... en velik user posted image  zate. in ne obupat. boš videla, tudi tebe čaka user posted image .

user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
4.3.2008 15:15:17   
ninčy
wito user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.3.2008 15:16:52   
witto
 Nevem, očitno imam nekaj v krvi, da mi vpliva na testuser posted image . Nič hudega, bomo pa user posted image  dalje

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.3.2008 15:18:39   
spps

Nevem, očitno imam nekaj v krvi, da mi vpliva na testuser posted image . Nič hudega, bomo pa user posted image  dalje
vsaka ti čast za optimizemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo kmaluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.3.2008 15:22:29   
Polynesia

Tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.3.2008 15:23:29   
witto
Ni panike, meni optimizma ne zmanjka. Še posebej, ko vidim, da se drugim dogajajo še hujše stvari. Zdaj prihaja pomlad, mamma mia kaj ga bomo razturaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bom potem mogla vzet bolniško za hlajenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.3.2008 15:28:08   
vebo
Ej, witto greš pa drug mesec v nov boj, ne se sekirat. Jaz še tudi vse z rezervo jemljem.

vsem ostalim ki še čakajo en poooljubček,

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.3.2008 15:28:16   
Polynesia
witto HAHAHAHAHAHAHA user posted image user posted image user posted image  Kaj se bo "bolniška" prilegla kaj, hihihihi...res se dogajajo tudi bolj grozne stvari, ampak tudi nam ni vseeno kaj čutimo kajne.

Joj pupe dejte se še javit, da je šektera srečka...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.3.2008 15:30:02   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: vebo

Ej, witto greš pa drug mesec v nov boj, ne se sekirat. Jaz še tudi vse z rezervo jemljem.

vsem ostalim ki še čakajo en poooljubček,

vebo vse bo v redu, prazna vrečka gor dol, sedaj MORA biti v redu in ne smeš jemat z "rezervo"...tudi jaz bi po vsem kar sem prestala lahko rekla isto, pa ne bom, ker ne smem, ker sedaj MORA biti v redu...itak da je težko nekaj takšnega govort, ampak moram bit pozitivna, drugač si bom še kej negativnega pruleklauser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.3.2008 15:30:39   
uršika***
witto, ti si največja pozitiva!!!
Navijamo naprej za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo user posted image , potem pa glavo pokonci in velikouser posted image , pa se bo enkrat že prijelo!!!
Kaj se že dolgo trudiš dobituser posted image ?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2008 15:33:33   
witto
Ja itak, kake toplice si bom rezerviralauser posted image user posted image   , v glavnem ta mesec grem v postopek za inseminacjo, pa bomo videli kako bo. Polynezija, pogledala sem si tvoj plusek, upam, da nisi huda. krasen je bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Prvi copatki/čeveljčki
Miška2006

Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?

Tipsie Toes (5%)

Jinwood (2%)

Starchild (1%)

Pediped (8%)

Ciciban (61%)

Drugo...KATERE? (22%)

Število vseh glasov: 303

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!