|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbeča koža
3.2.2008 12:47:34   
J.L.
Zanima me če še katero nosečko srbi koža? Pa ne na trebuščku, kjer se raztezuje, pač pa na večih mestih? Mene npr. na vratu, pod kolenom, zadaj na mečih, ...Nekje sem prebrala da je možno, da če srbi koža kaj narobe z jetri in da zaradi tega lahko pride do preeklampsije oz. helpa. Ravno tega me je najbolj strah. Ne bolečin, ne naravnega poroda, pač pa zapletov ki jih povzroča ta nosečniška bolezen. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srbeča koža
3.2.2008 13:31:07   
Anonimen
Tudi mene je zelo srbela koža. pa nisem našla vzroka. Mogoče je bil, pa ne vem. Sem imela pa kar obdobja srbenja, zdajle se pa ne spomnim, v katerih mesecih. Poskusi se namazati s kakšnim ph-nevtralnim oljem ali pa se izogibaj mila. Mogoče pride srbenje  tudi po kakšni svinjini ali pa prekajenem mesu. Lp

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 14:22:58   
jaša2
tud mene je ful srbela koža, predvsem po nogah, pa nisem polagala tolk pozornosti na to. se mi je zdelo normalno, da so pač spremembe znotrjain izven telesa.user posted image  ni pa blo nič narobe, niti med nosečnostjo, niti pri porodu.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 16:50:39   
TONČI.
Nekje sem prebrala da je možno, da če srbi koža kaj narobe z jetri

Koža se v nosečnosti širi in zato srbi. Drugače je pa mene zelo srbela, imela sem po telesu razne fleke, ki sem jih do onemoglosti praskala.............. Pokazala sem G in me je poslala delat jetrne teste. Ampak ni nič pokazal. Tko da če te je karkoli strah, pojdi do G ali pa do svoje osebne zdravnikce. Ta te pa naj da na teste.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 16:54:45   
tinaaja
povej G in verjetnoi te bo poslal delat teste.
mene je srbela, testi so bili negativni. ko me je srbelo, sem nehala uporabljat mila in si kupila eucerinove adeve v lekarni, gledala na to, da niso ful odisavljene zadeve, mehcalec... tud od tega te lahko srbi.

predvsem pa misli pozitivno user posted image ne o vseh moznih zapletih, ampak o tem, da bos dobila bebico.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 18:50:15   
noe
Mene je tudi srbelo ene 14 dni nazaj celo telo in to dva dni skupaj.
Sem bila kot Nana mala opica, sem se skoz neki čohala.
Zdej pa je ok.
lp in čim manj srbenja.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2008 10:45:27   
Inigo
mene čisto celo telo srbi. tut lasišče. si pomagam tako, da se mažem zvečer s karitejevim maslom (imam balzam za mamice in dojenčke), ki je precej masten, in zjutraj z navadno kremo za telo, ki vsebuje veliko vitamina E. kupila sm jo v Mullerju, je taka zelo velika piksna, diši po mangu in naveliko gor piše vitamin E. pa ti moram povedat, da se je srbečica precej umirila. poskusi s tem. mogoče imaš zelo suho kožo pa še veš ne. 

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2008 10:50:44   
CIPRESA
Tonči kakšne jetrne teste? mene tudi srbi koža pa nisem noseča, pa mi je zdravnica le rekla da gre po vsej verjetnosti za alergijouser posted image Naredila je pregled krvi (tistih običajnih vrednosti) in pravi da je kri vredu, vse je v mejah normale. Kakšne teste si pa ti imela??

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2008 12:32:25   
TONČI.
Kakšne teste si pa ti imela??

To so jeterni testi. Preverijo ti količino sladkorja v krvi. Ker če ga imaš preveč lahko pride do raznih bolezni. Tud glivice in plesni se lahko naredijo na koži. Lahko pa le ugotovijo nosečniško sladkorno,.............
Jaz imam fleke v velikosti premera do 2cm. Vzroka še niso ugotovil in čakam dermatologa.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?