|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko veš,da nekdo ni pravi...
2.2.2008 22:50:36   
Mariposa
Pa to je za ponort,...v mojem življenju obstaja moški, mi ga je "usoda" že tretjič pripeljala na pot in vsakič naredi kaos v moji glavi,...prvič 5 let nazaj, drugič dve leti in tretjič danes,...vmes nisva imela stikov in vsakič sem jaz poniknila, ko me je želel bolje spoznati.

Drugače nimam problemov z moškimi, sem tudi precej samozavestna oseba, ampak pred njim vedno "počepnem"user posted image V bistvu me živcira, obenem pa privlači...namreč je noro samozavesten,res inteligenten(poleg splošne razgledanosti še doktorat),odličen športnik, ampak poln samega sebe, nehote se ob njem počutim nesamozavestno, neumno,...rabim čustvenega človeka, on je baje strasten (to je njegov odgovor na vprašanje o čustvenostiuser posted image ), ko nekaj hoče, gre z glavo skozi zid, pohodi vse, ki so mu napoti, jaz bi pa rada nežno dušo, ne ukvarja se stvarmi, ki se mu zdijo neumne,meni je pa ravno kakšna od teh neumnih všeč,...skratka naštevala bi lahko do onemoglosti in še stokrat iskreno povedala, da mi gre njegov ego na "moški spolni organ", ampak me njegova nenormalna pozitivna energija in optimizem nenormalno privlačita(ali pa kaj drugega, samo nič drugega trenutno ne najdem),....skratka kako srcu povedati, da to dejansko ni to in da se naj spet umaknem, ker tudi njegovih zahtev glede ženske, ki jo želi ne izpolnjujem, tudi pod razno neuser posted image edina ideja, ki mi na pamet pade je, da se z njim "povaljam" in upam, da ima nenormalno malega, ki ga za povrh še uporabljati ne zna,..hecam seuser posted image user posted image

Kak nasvet kako pozabiti nekoga, za katerega dejansko VEŠ, da to ni touser posted image Me pa zanima še to,..kako prepoznati lažno samozavest oz. kako ugotoviti, če je mogoče to samo maska, ker to skoraj ni več normalnouser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko veš,da nekdo ni pravi...
2.2.2008 23:02:32   
Gina
Ha, ha, ne moreš ukazovat srcu. Niti v bistvu ne veš, a je pravi al ne. Maš pa prav gotovo "karmo" z njim. Dokler ne boš raziskala tega, ne boš mirna. Slej ko prej ga boš spet srečala. A veš, ne najdemo si vedno takega, ki je totalno kompatibilen, ker s takim bi nam bilo dolgčas. Najdemo si takega, ob katerem lahko rastemo, se učimo...ne tistega, kar že znamo, ampak tistega, česar še ne, s čimer nimamo izkušenj. Ma ne vem no, meni se tako zdi.

Lahko ap ga daš na stranski tir, ga pustiš na miru in si najdeš enega nežnega, dolgočasnega, al kakšnega pač že imaš ta hip v glavi.... samo ne boš mogla....ker življenje je igrica. Poslalo ti je žogico na pot.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2008 23:05:28   
soncek28
SE strinjam čist z Gino!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 23:08:21   
Mariposa
Ja, ma saj žogico spretno odbijam, vedno tako močno, da upam, da se bo nekje izgubila, samo vedno zadanem očitno neko ograjo, da mi jo vrne kot bumeranguser posted image user posted image

Gina, veliko tvojih odgovorov sem prebrala in lahko povem, da so mi po večini zelo všeč, zato te bom direkt vprašala...misliš, da je možno, da lahko ženska, ki potrebuje veliko pozornosti in izkazovanja čustev živi brez tega? Misliš, da ni utrujajoče se iz dneva v dan dokazovati nekomu? Ni težko peljat pogovor z nekom, ki po njegovih besedah, ne mara praznega balastiranjauser posted image

Edit: tisto o dolgočasnežu,..takega sem imela, nenormalno pozornega in ljubečega, samo tako kot si rekla,..mi je bilo dolgčas,...****u, mogoče imaš pa res pravuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 23:11:41   
Anonimen
Mogoče pa on rabi tebe, da se spremeni? In ti njega?

Moj je bil vedno tiha voda. Kaj pa zdaj? Večja čveka kot jaz.user posted image
Medtem, ko sem bila jaz vedno na spidu. Zdaj pa sem se umirila. On me je umiril.user posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 23:27:43   
sazi
vsak išče nekaj drugega in vsak ve svoje prioritete
življenje sem si pred leti obremenjevala z dvema bumerangoma, zdaj pa neskončno uživam z nekom, ki je tak kot jaz - mogoče bi bilo komu dolgočasno, ampak jaz sem takoooo srečna - se spomnim na bumerang, ampak samo v stilu, da kako sem srečna, da se je enkrat pokvaril in se ni vrnil nazaj, ampak odletel stran in sem imela priložnost spoznati svojega moža...

če ti je pozornost in ljubečnost zelo pomembna in čutiš, da ti ta tip tega ni sposoben dati - ne rini z glavo skozi zid - ljudje se prav bistveno ne spremenimo nikoli (finese že, generalno pa ne)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 23:36:20   
piščanc
kemija je lahko med mnogimi ljudmi, tista strastna. ampak to ne pomeni, da se tudi karakterno ujemata. če bi se tudi karakterno ujemala, te ne bi nič odbijal. vse kar boš dosegla, ali on, je postelja (kar ni nujno slabo). boš pa saj potem vedela na čem si.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 23:51:40   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa
misliš, da je možno, da lahko ženska, ki potrebuje veliko pozornosti in izkazovanja čustev živi brez tega? Misliš, da ni utrujajoče se iz dneva v dan dokazovati nekomu? Ni težko peljat pogovor z nekom, ki po njegovih besedah, ne mara praznega balastiranjauser posted image

Ne vem. Vsekakor bi jaz raziskala. Saj ne moreš vedeti, če ne raziščeš. Saj ti ne veš, kako on čustvuje. Niti ne veš, če se mu moraš dokazovat. Niti ne veš, kaj je njemu balast. On se ti kaže v neki luči, ker se dokazuje pred tabo.

Privlači te, predvidevam, da zato, ker zelo moško funkcionira. Paše ti, ker ve, kaj hoče, pa ker razmišlja, pa ker naredi po svoje. To ti je ful všeč, hkrati pa se tega bojiš. Po eni strani je fajn, ker pri takem decu lahko zelo ženstveno funkcioniraš. Veš, da bo poskrbel zate, veš da te bo po rokah nosil, veš da boš lahko njegova boginja, vendar te je strah, kaj pa če bo hotel, da je vse po njegovo, pa se ti ne boš strinjala z njim, pa strah te je, da bo razmišljal in deloval drugače, kot je v skladu s tvojimi prepričanji.....pa strah te je, da ti v tem primeru ne bo izkazoval ljubezni...kar je res, to se bo zgodilo, če pade v kontro. Takega moškega je precej enostavno imeti, če si ti zelo ženstvena. Bolj kot ti funkcioniraš kot ženska, bolj bo on kot moški in lažje bosta skupaj. Vendar moraš pri takem moškem popolnoma zaupat, da je tisto, kar dela, pravilno. Če dvomiš vanj, se lahko samo ves čas kregata. Nikdar ne bo srečen. Če pa zaupaš vanj, si pa njegov sonček. To je kot pri plesu. Če znaš slediti plesalcu, bo ples imeniten, oba bosta uživala, če pa hočeš ti vodit, pa se bosta oba polomila, pa noben ne bo užival, pa noben ne bo srečen. Hočem reči, tak moški zna nositi po rokah svojo žensko in brez skrbi ti zna povedat vse sorte lepega, pa ti dokazovat to na vsakem koraku, ampak samo, če si ti dovolj ženska. Sledenje pri plesu ne pomeni, da plešeš po njegovo, ampak pomeni to, da znaš s svojimi gibi in mimiko nakazati, kam naj on ta ples pelje. In ga bo peljal. Tako kot ti hočeš. To zna samo zelo ženstvena ženska. Zato te privlači. Ker si ženska. Logično je to.
Seveda je tu tudi vprašanje, ali imata skupne vrednote, razmišljata podobno, vaju zanimajo podobne reči? Če je odgovor ja, pa če si ti dovolj ženstvena, da ga znaš okrog obrnit, potem ti lahko tudi on nudi vse tisto, kar rabiš. Če pa imaš rada, da so reči zelo vselej po tvoje in to takoj, pa če ne maraš, da te nekdo vodi pri plesu, če imaš raje da si ti vodja, potem pa ne bo šlo. Štekaš, al sem preveč naložila?user posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2008 0:28:07   
Anonimen

Drugače nimam problemov z moškimi, sem tudi precej samozavestna oseba, ampak pred njim vedno "počepnem"user posted image V bistvu me živcira, obenem pa privlači...namreč je noro samozavesten,res inteligenten(poleg splošne razgledanosti še doktorat),odličen športnik, ampak poln samega sebe, nehote se ob njem počutim nesamozavestno, neumno,...rabim čustvenega človeka, on je baje strasten (to je njegov odgovor na vprašanje o čustvenostiuser posted image ), ko nekaj hoče, gre z glavo skozi zid, pohodi vse, ki so mu napoti, jaz bi pa rada nežno dušo, ne ukvarja se stvarmi, ki se mu zdijo neumne,meni je pa ravno kakšna od teh neumnih všeč,...skratka naštevala bi lahko do onemoglosti in še stokrat iskreno povedala, da mi gre njegov ego na "moški spolni organ", ampak me njegova nenormalna pozitivna energija in optimizem nenormalno privlačita(ali pa kaj drugega, samo nič drugega trenutno ne najdem),....skratka kako srcu povedati, da to dejansko ni to

A misliš, da ko boš v vezi z njim, da ti pa ne bo šlo na "moški spolni organ"?
Da se v vezi z njim ne boš počutila nesamozavestno in neumno?
Misliš, da se bo spremenil zaradi tebe? Da ga boš ti spremenila?

Been there, done that...
Pa si ližem rane od njegovega ega. Pa se sestavljam spet skupaj.
Pa se še vedno kdaj pa kdaj zalotim pri misli, da mogoče bi pa le.... pa razum dobro ve... pa srce tud.

Toda to je moja izkušnja.... Ti pa probaj... Mogoče se ti pa izzide.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2008 2:33:55   
Anonimen
Kak nasvet kako pozabiti nekoga, za katerega dejansko VEŠ, da to ni touser posted image

Kako pa lahko ves, da ni zate?

Kaj pa ce si samo sebe prepricala, da je tako, srce in dusa pa gresta po svoje?

In zakaj bi ga bilo treba kar pozabiti user posted image

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 3.2.2008 2:35:27 >

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2008 2:36:27   
Anonimen
Ja, ma saj žogico spretno odbijam, vedno tako močno, da upam, da se bo nekje izgubila,

Pa ves, da so zoge narejene zato, da se z njimi zogamo in igramo...:)?

Niso narejene zato, da bi se odbite izgubile nekje v travi....

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2008 6:14:06   
carlyle
Gina, tole si pa zelo lepo napisala.
Omenila bi samo še to, da take moške ponavadi privlačijo ženske, ki so (ali pa samo zgledajo) močne in samozadostne, hkrati pa ženstvene in čutne. Ne vem, ali fantazirajo o tem, da bi si jih podredili ali kaj, pa v realnosti to ne gre. Dobro funkcionirajo tisti pari, kjer so ženske samo navidezno močne in se pustijo 'ukrotiti', če pa tudi ženska rada vodi in odloča, je taka zveza bolj mučenje obeh kot kaj drugega.
Poznam tudi sama kar nekaj takih tipov, ampak mene prav odbijajo in tudi jaz njim nisem zanimiva. Očitno imamo drugačno kemijo, ha, ha.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2008 7:40:32   
Anonimen
Nikoli ne vemo kdo je pravi,če je pravi dokler se ne spustimo z njim v vezo pa še takrat lahk po nekaj letih spoznamo,da ni to to kar smo pričakovali.
Nasvet:če te privlači,če čutiš kaj do njega poskus ga spoznat malo bolje pojdita na kekšen zmenek,večerjo,ples kar tko pa boš videla.Ker mogoče ti bo čez par let žal,da nisi poskusila in se spraševala kaj pa,če bi bil ravno on tisti...ali pa ne.

(odgovor članu carlyle)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2008 8:40:43   
Andra
Pravijo da se nasprotja privlačijo. Jaz sem bila vedno polna energije, nikjer nisem manjkala, zabavala cele družbe... potem pa sem spoznala njega, ki je bil pravo nasprotje. Miren, neopazen, prijazen, nežen... Ja, skupaj sva že enajsto leto, osem let poročena in imava dva prekrasna sončka.
Na začetku mi je skoraj vsak rekel, da se takšna veza ne more obnesti, pa so se motili. Noro sva se privlačila, skupaj doživljala neopozabne trenutke in še danes je tako. Rada se imava in vesela sva, da sva skupaj.
Takrat sem poslušala srce, saj me je ful vleklo k njemu, čeprav ni bil idealen. Ma ja, saj kateri pa sploh je?
In res mi ni žal, da sem mu dala priložnost in on meni.

Moj nasvet, probaj, da si ne boš kdaj očitala. Dokler si ne boš prišla na jasno, te bo vedno vleklo k njemu, čeprav bi se ga po drugi strani rada "znebila".

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2008 9:06:32   
Anonimen
Ja Adra nasprotja se privlačijo in še kako.Vsaj pri meni je tako.

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2008 9:09:46   
Rožica I

edina ideja, ki mi na pamet pade je, da se z njim "povaljam"

----------------------
user posted image  user posted image

Go for it, girl!

ROŽICA

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.2.2008 9:15:44   
študentka Mici
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Mogoče pa on rabi tebe, da se spremeni? In ti njega?

Moj je bil vedno tiha voda. Kaj pa zdaj? Večja čveka kot jaz.user posted image
Medtem, ko sem bila jaz vedno na spidu. Zdaj pa sem se umirila. On me je umiril.user posted image

Zdejle se me spomnila na dva para (soseda), ki so v našo vas prišli pred približno 13 leti. Pri prvi hiši je bila ženska iz velike družine, ful zgovorna, prijazna,... jaz sem bla takrat stara ene 6 let, ful velik sem bla pr njej, zmer me je bla vesela, ker ni bila iz teh koncev in ni imela družbe. Njen mož je bil pa tak tih, zmer sem se ga bala, ker me je blo strah, da ni prov, da sem pri njej in tako naprej. Pa ni bilo tako, samo človek je bil resen. SEdaj je skoraj večja čveka kot ona, ful se druži z vasjo, sam smeji se skoz... pri drugi hiši je bilo pa obratno. Je bil pa on tak dobrovoljec, pa skoz se je smeju, ona pa ful nezgovorna, kr grdo se je držala, pa se je tud obrnal. Skoz se smeji, je zdej "predstavnica" vasi, hodi po občini in vsem nam ureja stvari, organizira sestanke, daje predloge kaj bi se še zrihtal in se je veliko stvari že spremenilo. Tako, da mislim, da se rabijo nasprotja... tako se drug drugega privlačita in zato je zanimivo. Če bi imela čist isti značaj kot je tvoj, iste navade, isto mišljenje, ka bi ti slučajno bilo zanimivo? Ne bi ti bilo. Druga stvar je to, če te moti ta njegova samozavest in vse to. Dobro premisli. In srečno.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.2.2008 9:35:32   
Ajvy
najbolje da se prepustiš toku, sigurno se boš manj obremenjevala kot se zdejle

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2008 9:53:48   
Anonimen
Ja se zgodi da te nekdo nenormalno privlači, ampk veš da z njim pa živet nebi mogu.
Meni recimo je čisto jasno katere so značilnosti k bi me ob živce spravle, in se zavedam da ljubezen ni dovolj. No vsaj pr meni ni.
Z določenimi ljudmi pač nism zmožna živet. In bi bila slej ko prej ful nesrečna zraven njih.

Ok vem da to nima veze s temo ampak, recimo moja mami, jo mam ful rada, res ful.....ampak živet pa z njo ne morem. Že k sm bla majhna sm težko. Zdej pa sploh ne. K svi tako različni da bolj nebi mogle bit. In me spravi ob živce v sekundi. Lahko grem na obisk, lahko jo mam skor najraj na svetu.....sam živet z njo pa ne morem.

Kako pa pozabit tacga dedca? Pojma nimam. Mene bi itak hmal minil če bi vidla da me živcira. Bi tud privlačnost slej ko prej minila. Pomoje.....vem pa neuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.2.2008 10:41:00   
Mariposa
Karin, saj to ne gre toliko za telesno privlačnost, ok ni slab, samo tako lep, da bi se po tleh metala tud niuser posted image če bi bila taka privlačnost se ne bi kaj dosti sekirala, ker vem,da to velikokrat mine, samo on me privlači kot oseba, čeprav mi gre obenem na živce,...saj vem, da sta to dva totalna nasprotja v enem stavku in še sama ne razumem. Nekako se mi zdi, da je ena od zadev, ki me privlači ta njegova moč, nadvlada nad mano, ker je edini v moje življenju, ki mu je do sedaj to uspelo, obenem, pa se ga zaradi tega "bojim".

Drugače punce hvala za odgovore,...čeprav iskreno povedano sem upala, da mi boste napisale, da je nemogoč, da se ga naj izogibam, da je življenje s tako osebo nemogoče,....bla,bla, potem bi bil problem rešen...zdej sem pa samo še bolj skontrafuzlana...samo po moje mu bom dala priliko, kar bo pa bo,...bom vsaj za naprej vedelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2008 10:46:22   
Anonimen
samo po moje mu bom dala priliko, kar bo pa bo,...bom vsaj za naprej vedela

Saj mogoče pa ravno takega človeka rabišuser posted image ......če pa ne greš pa še vedno lahko stranuser posted image .

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
3.2.2008 23:10:27   
deja27
ej,če ti rata kr po njem,na konc boš pa vidla kaj in kdo je.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2008 23:23:50   
karmy
Ta zgodba mi je pa tako ZELO znana, in ni moja ampak od kolegice user posted image user posted image user posted image user posted image Ni kj, ga bo treba povaljat drugače boš črno piko dobila. Pa srečen lov user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.2.2008 8:56:48   
Mariposa
Kako se je razpletlo pri njimauser posted image ? No, iskreno povedano, sem včeraj opazila, da se je od dveh let nazaj močno spremenil...ni več tak egocentrik, ampak je postal bolj globok...pismu, pa ne da mi ratuje res všečuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.2.2008 9:48:43   
Sibil_
Ponavadi se moški kažejo čisto drugačni, kot so realno. Tako da bi mu jaz dala šanso, sigurno.Pa skor ziher bi poskusila njegove frende spoznat, pa ga vsaj enkrat mal ulit-ker ponavadi če je mal ulit zleze ven iz moškega marsikaj-seveda na samem z žensko.user posted image

Sicer pa tudi ko greš v vezo se slej ko prej vidi kakšen je v resnici, pa boš potem ocenjevala.

Aja-če ti gre na živce je dober znak, če bi bila ravnodušna bi bilo slabo...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?