|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 20:17:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:32:09   
india
Pri Anji, se pravi ta prvi, sem ga peljala s seboj h G in ko sem prišla ven s potrditvijo, da sem :nosecka:, me je vprašal, kaj je novega, jaz pa sem rekla, da imam zlomljeno nogo:hudicek:, nakar sva oba naenkrat prasnila v smeh in jok hkrati. Pri Karin sem ga peljala na baby oddelek, češ da morava kupit novega mini pajacka, pa je samo čudno gledal in me vprašal za koga. Samo za trebuh sem se prijela in se nasmejala, pa je takoj spustil solze srečke.
No, potem pa je bilo spet zanimivo pri janu,ko so bile vse punce že velike, jaz pa sem mu za rd kupila mini zokne in jih dala v darilno škatlo in seveda njemu na mizo poleg kave in torte.
Vsakič malo drugače, a vedno zanimivo.:bravo::bravo:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:33:47   
lan
Pri nas je bilo pa tako:

Jaz sploh nisem vedela,da sem noseča (imela sem neredne menstruacije).Šla sem na navaden pregled k G in ona mi je naredila UZ in ugotovila,da sem že 8 tednov noseča:zmeden:.Ja,mene je skor kap.Prosila sem jo,če mi naredi slikico in mi je.Videla se je ena mala pikica in to je bil najin sonček.
No,ko sem prišla domov,sem iz vrečke potegnila žogico za mojo :kuza: in ji rekla: "Lej kaj sem ti prinesla!"
No,nakar sem se obrnila k dragiju in rekla: "Pa nekaj imam tudi zate!"
On pa: "Kaj si spet zapravljala zame?"
Jaz: "Saj ni bilo tako drago."
Nato sem iz torbice potegnila slikico najine pikice in rekla,da to je pa njegovo darilo.
Najprej sploh ni dojel.Potem pa rekel,če prav vidi,da bova postala starša.JA,sem rekla!On me je objel in me stiskal celih 10 minut (tudi solzice so tekle)

Joj,mi grejo kar kocine pokonci,ko se spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:35:25   
NENAJANI
Midva sva skupaj gledala palčko kako spreminja barve. Je on prvi skapiral, pa je začel skakat, hoditi iz kopalnice v dnevno iz dnevne v kopalnico zraven se je pa jokal, kot otrok.
Jaz pa nikakor nisem dojela. Pa je prišel k meni me objel in dvignil in rekel, da je to najboljše darilo za rojstni dan. (bilo je en mesec po najinem roj. dnevu) 9nebesa9nebesa
Nena in Jani + najin mali fantek

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:36:03   
Anonimen
Hja, meni je pa moj mož, takrat še fant, povedal, da sem noseča 8). Je imel preblisk, kjer je "videl" najinega dojenčka, potem mi je pa SMS poslal, da sem noseča. Drugi dan sem naredila test in res sta se prikazali :modri:.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:56:13   
morskadeklica
Jaz do 9 tedna nisem vedela da sm:nosecka:
(neredne menstruacije, pa še cb se je zlagal). Potem pa so se začele dogajati čudne stvari (boleče prsi, menst. še vedno ni bilo, nenormalna utrujenost, Rastoč trebušček, čudno špikanje...) in sem šla kupit še en test. Ta mi je pokazal:modri::roza:. Preden sem povedala mojemu:love: sem mogla počakat do večera, da je prišel domov in sem mu brez besed dala tisto palčko. Dojel je kar hitro (jaz sem 2 uri hodila po stanovanju gor in dol), solzic sicer ni bilo, čeprav je bil zelo zelo vesel!

lp:muca::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako ste povedale?
23.1.2005 20:57:35   
Anonimen
Jaz se pa ne spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako ste povedale?
23.1.2005 21:03:23   
VITA74
Meni je test prinesel dragi in me počakal pred vrati kopalnice, je rekel da je preveč živčen :) in potem sva skupaj čakala in ko so se pokazale črtici sva skupaj v en glas rekla: Živjo mami/ati.... in v jok :)
9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako ste povedale?
23.1.2005 21:12:22   
Pikabu
Pri nama je pa bilo tako, da je test on gledal. Jaz ga nisem mogla, čeprav sem slutila, da bo pozitiven. On je bil na WC-ju, jaz pa v kopalnici in ko je prišel ven, se je kar obrnil stran in šel proti kuhinji, jaz pa za njim, če mi ne misli nič pokazat in povedat. Pa se je obrnil in imel usta do ušes, potem pa od mene samo vzklikanje, od njega pa najlepši objem. :love::love::love::love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako ste povedale?
23.1.2005 21:42:04   
sonček2*
Jst sm zvedla za najino pikico en dan pred valentinovim lani. Test sm naredila zutri pred službo, ampak mu nism takoj povedala, sm počakala do popoldneva (je blo zelo težko), in takoj po službi sm šla po ene copatke in čokolado in mu dala "predčasno" darilo za Valentinovo. Mal mu je blo čudno, kaj tako hitim (aja bil pa je petek 13. :bravo:), in ko je pogledu v vrečko, mu ni blo čist jasn, kaj tam notri delajo copatki, mal se je zamislu me pogledu, jst sm se zasmejala on pa tut in tko je vedu zakaj se gre. Seveda so sledile tudi solzice, ampak jih ni smelo bit preveč, ker je lih delu. Najrajš bi pa kr zakriču vsem tle, je reku in res je bil to eden najsrečnejših najinih skunih dni. Najlepš je pa itak, ko se "sad ljubezni" rodi.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako ste povedale?
23.1.2005 22:15:12   
nuka
Bilo je 24.12. zvečer. Men. mi je zamujala 2 dni, pa nisem mogla počakati do jutra, da bi nardila test. Sem mojga povabla sabo v kopalnico pa je reku ne kar sama pejt saj tko ne bo nič.
Čez neki minut sem že nesla CB z :roza: k atiju pa ga je samo pogledal. Nič ni reku samo v postlo se je ulegu pa zaspal (po moje ni h seb pršu - od veselja), zjutri ob 6-ih je pa h seb pršu, takrat so bile pa solzice in smeh , vse naenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako ste povedale?
23.1.2005 22:24:30   
TaRe*
jaz sem se pa obakrat cmerala(šok,ker je blo obakrat neplanirano),obakrat me je moj čakal v dnevni,pa ni blo treba nč rečt,ker je po solzah vidu.:((
Ampak,tud šok je minil,pol je blo pa sladko pričakovanje.9nebesa(bi koj ponovila)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako ste povedale?
23.1.2005 22:29:13   
ksenija.
Jaz sem isto kot sonček 2 povedala za valentinovo, saj sem že enkrat pisla o tem zgledalo pa je tako:

Sama sem že konec januarja, ko mi je izostala menstruacija sumila, da nama je uspelo. Naročila sem se h ginekologu na pregled, ki me je naročil za ponedeljek 16. februarja, ker sem pa fantu novico hotela povedati za Valentinovo, sem prosila, če lahko pridem že v petek 13. februarja.

Moj fant dela v Ljubljani in pride domov samo za vikende, ker pa je ta vikend (ravno za Valentinovo) imel neko predavanje, sva bila dogovorjena, da pridem jaz v Ljubljano. V petek dopoldan sem bila pri zdravniku, ki mi je potrdil, da sem noseča, potem pa sem se odpravila v Ljubljano, da Damijanu povem veselo novico.

Kako mu bom povedala, sem premlevala že teden dni prej, ko sem še samo sumila, da sem noseča. Ker zelo rada ustvarjam (predvsem voščilnice), sem si že prej pripravila voščilnico, ki je bila sestavljena iz 4 delov in v sredini zvezana z pentljo. Na prednji strani sta bila narejena dva srčka, ki sta bila okrašena z bleščicami in konturami. Potem se je voščilnica prvič odprla in notri je pisalo:
»Valentinovo je dan ves z ljubeznijo obdarovan…..«
potem je moral odvezati pentljo in voščilnica se je prvič odprla. Znotraj je pisalo:
»…zato se zdi mi prav, da ti na ta dan povem……«
Voščilnica se je spet odprla, na eni strani je bil spet srček, na drugi pa se je nadaljeval verz, ki sem ga sama spesnila:
»…da boš OČKA postal«.

Mojemu fantu se seveda ni sanjalo, da nama je uspelo in da sem že noseča. Zraven voščilnice sem kupila še eno bonbonjero "Milka srčki". Ko je prvi trenutek videl voščilnico, je bil prepričan, da je to pač navadna voščilnica za Valentinovo, ki sem mu jo vsako leto naredila. Ko pa je voščilnico prebral, je prvi trenutek ostal brez besed, potem pa so ga oblile solze. Kako se je nadaljeval večer pa si lahko predstavljate. Najprej sva šla na večerjo, potem pa sva se pol noči pogovarjala o najini prihodnosti. Takrat sva tudi že izbrala imena za najino bebico, odločila sva se, da se jaz preselim k njemu in njegovim staršem in takrat sva že začela delati načrte kako bova povedala najinim staršem.
Če katera želi, ji lahko pošljem slikice voščilnice.

Staršem pa sva povedala tako:

Z Damijanom sva se torej, ko sem mu povedala za bebico odločila, da se preselim k njemu. To sva tudi v roku 14 dni izvedla. Odločila sva se da bova najinim staršem povedala na Jožefovo 19. marca. Moje starše sva k njegovim spravila s pretvezo, da bomo proslavili mojo preselitev. Ker pa je bilo Jožefovo in moj oče je Jože, smo imeli še en razlog za proslavo.

Odločila pa sva se, da bova novico povedala z torto. Ker sama nisem imela časa speči biskvitov za torto, sem to naprosila mojo mamo in ji rekla, da bi očetu rada za god spekla torto. Jaz sem potem te biskvite obrezala in okrasila v obliki dojenčka. Na torto pa sem napisala: »…Za dedke in babice, strice in tete….«

Ko sva zvečer z Damijanom prinesla torto, so seveda vsi ostali brez besed in takoj so vsi vedeli za kaj se gre. Moja mama pa je bila prvi trenutek tako zmedena, saj je pričakovala torto za očeta in ni ji bilo jasno zakaj sem torto za očeta okrasila v obliki dojenčka.

LP Ksenija

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako ste povedale?
23.1.2005 22:52:41   
Anonimen
Pri nama je bil CB kar dvakrat negativen, čeprav sem bila noseča. Vmes sem imela še ginekologinjo (redno kontrolo), ki mi je - potem, ko sem ji povedala, da menstruacije še ni, oba CB pa sta bila negativna - opravila UZ. Nič se ni videlo, pač pa mi je rekla, da bom kmalu dobila menstruacijo, ker je jajčece v maternici. Dobila sem tudi tablete Dabroston. Ker sem imela že dlje časa težave z neredno menstruacijo, mi je rekla, da sumi, da mi en jajčnik ne deluje dovolj dobro.

Potem sem doma pridno papala tablete in ker mi je bilo blazno slabo, sem se odpravila k splošni zdravnici. Njej sem povedala, da nisem noseča in da sem enkrat skoraj omedlela zaradi slabosti. Poslala me je na pregled krvi, ker je sumila na slabokrvnost.

1.12. sem mojega poklicala po telefonu in mu rekla, da naj - četudi nisem noseča - vseeno riskira tistega jurja in kupi še tretji CB, potem pa nehava s tem. Kasneje mi je povedal, da si je mislil: "Joj, pa ne že spet, saj itak ni nič!" Test sem opravila takoj, ko je prišel domov - jaz sem bila v kopalnici, on pa v spalnici in je bral neko revijo. Test sem odložila, ker ga nisem mogla gledat, poleg pa sem si mislila isto kot malo prej on. Potem pa se je (tako mi vsaj zdaj pravi) slišal neverjeten krik iz kopalnice (jaz se ga sploh ne spomnim, vem samo, da sem bila neizmerno srečna in da so mi tekle krokodilje solze) in da sem priletela v sobo ter mu dala test v roko. Takrat me je objel in poljubil, kot še nikoli prej. Res sem bila srečna, on pa tudi, si je kar zaželel, da bi se najin romantičen poljub razvil v še kaj več... 9nebesa9nebesa9nebesa

Njegovim sva povedala vsakemu posebej. Babica je stala v kuhinji in sva jo vprašala, koliko nas je prisotnih. Debelo pogleda in reče: "Štirje." Midva pa njej nazaj, da je enega pozabila štet. Bila je res vesela in je rekla: "No, saj je bil že čas." Potem sva povedala še dediju na isti način, on pa me je le objel in med smehom rekel: "O-o-o-o-o!" Še danes mi je toplo pri srcu, ko se spomnim na te trenutke.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako ste povedale?
23.1.2005 23:20:19   
Limona
Jaz sem naredila test z CB, ki je bil seveda :modri: .... Dva tedna svojemu dragemu nisem niti omenila (mislim, da je bil neke vrste šok saj nisem mogla dojeti:zmeden:) Potem sem se še prepričala pri ginekologu, ki je tudi seveda potrdil :bravo:
Cela dva tedna je moj dragi ves čas govoril, da sem noseča, ker menstruacije ni bilo od nikoder :)...moška intuicija :)
Ko sem šla iz pregleda, hop v trgovino po takšne lušne čisto majhne nogavičke, ko sem prišla domov in mu dala paketek je takoj vedel :)
Nekaj časa me je objemal potem pa takoj na telefon po principu, da naj zve celi svet :) Takoj je poklical najboljše prijatelje, ki pa mu seveda takoj niso verjeli, ker je bil 1. April :)-:)-
on pa jih je ves v solzah prepričeval, da sem res noseča:)-
Mislim, da tega ne bom nikoli pozabila
:)

Lp Limona in Lin

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako ste povedale?
23.1.2005 23:53:20   
KIRA
pri meni je pa bilo takole - sem sicer že enkrat pisala, ampak samo tisto ta glavno, na kratko.

sem imela IVF 17.11. ampak nisem čist verjela da bo kaj iz tega, ker me je zelo bolel ET:zmeden:. 26.11. pa nisem več mogla čakat in sem ob 12.00 šla delat test na WC. moj je bil v službi in je imel inventuro.

pol pa mi je test pokazal :modri: in sem bola tako srečna9nebesa, da nisem mogla k sebi prit. tega občutka ne znam opisati. celih 10 minut ali pa še dlje, ne vem točno sem se jokala. krokodilje solze. hlipala sem in stokala in si božala trebušček, ter majhno pikico v njem. moj tako dolgo željeni otročiček.:love::duda::love:

po tako dolgem času in dveh neuspešnih poskusih, sem končno bila noseča. za kaj takega nekaj cajta rabiš, da popolnoma kapiraš in razumeš, kaj se je zgodilo. :)-

takih solz sreče še nisem točila. hotela sem poklicat mojega dragega, pa ni šlo, ker je bil v skaldišči, tam pa ni signala. pol sem pa mojemu možeku poslala SMS, da nas bo 5 (ker imamo 2 :muca::muca: - mucka sem štela = dva + mene + njega in še najno sončico 9nebesa). pol ko je pa dobu SMS, me je pa takoj poklical. bil je zelo srečen9nebesa. šel je ven na hodnik, da ga sodelavci ne bi videli, kako joka od sreče. :)

ampak nikomur ni povedal, pa jaz tudi ne - sva se zmenila, da bova počakala da bodo 3 meseci mimo, pa pol poveva vsem. SMS pa ima še danes shranjen v telefonu, pa je tega več ko leto dni (nov.2003).9nebesa pravi, da ga bo imel shranjenega za vedno.:love:

5.12. pa sem imela pravi test v MB bolnišnici. malo sem še bila v dvomih, če kaj bo ali ne, ker sem imela krvavitev:(, oz. lažjo M. v njej sem izgubila eno od dveh pikic, ki so mi ju vstavili:((:angel:. novega CB nisem delala, ker sem se bala rezultata. no in v MB so mi vzeli kri, pol pa je prišlo mučno čakanje. in čez 3 ure, me je sestra Jasna poklicala v sobo, ker je videla, kako nemirno hodim pred vrati sem in tja. tako sem bila nervozna in živčna, pa nisem verjela da je vse tako kot mora biti.
pol pa je sestra jasna rekla takole: velik nasmeh::)- vse je v redu. pa je nisem takoj kapirala, kaj hoče rečt - a da so izvidi v redu ali kaj:zmeden::zmeden:. pa sem rekla hvala in sem že hotela it.
pol pa je rekla: a ste me dobro razumeli? vse je v redu in se je še bolj nasmejala:)-:)-. takrat sem skapirala, da še imam mojo pikico v trebuščku in solzice so začele tečt kar same od sebe. sem ostala brez besed9nebesa9nebesa9nebesa:bravo:.
sem skoraj tekla preko hodnika k možu in sem mu padla okrog vratu - pred vsemi in sem mu rekla, da bova ati in mami. in potem sva se oba pred polno čakalnico ljudi jokala od sreče in nisva mogla k sebi prit:)-:)-9nebesa:bravo::bravo:. najbrž se ne bi tako hitro ujela, če me ne bi poklicali notr v predsobo ordinacije, kjer sem dobila navodila oz. nadaljnjo terapijo. namreč dabroston.
brez njega bi moje pikice ne obdržala, ker sem imela pač tisto krvavitev in krvav izcedek še naslednje 3 mesee.
konec drugega meseca pa sem bila bolana in sem imela zalo visoko vročino 40,0°C:(. to je za nosečnice lahko zelo nevarno in za otročke tudi. pa me je moj G poslal na opazovanje v porodnišnico MS (ki je by the way katastrofa), ampak na srečo na ginekologijo v glavni bolnišnici. tam sem bila teden dni, vsak dan dobivala morje tablet in na vsakih 6 ur injekcijo z antibiotikom:grrr:. boke in rito sem imela celo v modricah, ker so me sestre tako grdo pikale, pa običajno ne dobim modric samo tako:((. vsak dan sem dobivala te injekcije, UZ pa so mi naredili komaj zadnji dan. v bolnici sem bila dober teden dni, tudi za moj 30. rojstni dan in ga sploh nisem mogla praznovati zaradi tega:((. zelo sem bila potrta in žalostna, nisem vedela, kako je z mojo pikico, noben ni nič povedal. pol pa so počasi krvavitve in izcedek ponehali, zato sem lahko zadnji dan šla na UZ kontrolo. tam pa so mi dali slikco od moje štručke :duda: in tam sem izvedela, da je zdrava in da rase9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo::)-. takrat sem tretjič izvedela, da sem noseča, kljub vsemu prestanemu.
novico sem kar takoj nsla možu na nos po GSM-u, nisem mogla počakat, da bi prišel pome. ves srečen :)- je šel ke šefom, rekel, da rabi 4 ure dopusta, ker mora ženo iz bolnice domov odpeljat in je prišel pome.
takrat sem tretjič pretakala krokodilje solze, saj sem imela neverjetno srečo, da sem obdržala mojo dojenčico, ki jo imam najraje na celem svtu:love::love::love::love:.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako ste povedale?
24.1.2005 8:23:04   
dory
Mi2 sva sumila,da nekaj ne stima...in ker je bil on v sluzbi in je hodil domov sele pozno zvecer se nisem mogla zadrzat...CB sem delala popoldne...in me je zadela skoraj kap,ko sem vidla eno mocno in eno sibko crtico...jaz koza ga takoj poklicem in povem kaj je ratal...lahko si predstavljate sok...je tko znorel da sem mislila,da v isti sekundi pride domov...no prvi sok se je polegel in zaradi rahle crtice sva se tolazila,da mogoce le ni to to...lahko si predstavljate sok,ko sem prisla od ginekologa...ah kaj ces s takim dedcem :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako ste povedale?
24.1.2005 9:47:17   
kimi
Rekla sem mu po telefonu da bo očka in je rekel, da je že slutil bil je vesel

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako ste povedale?
24.1.2005 10:18:32   
Grascakinja
Jaz sem se sama podala v CB ekspedicijo kar dopoldan v službi, ko ni bilo nobenega v pisarni. In pokazal se je + :bravo:!!!
Malo sem pojokcala :)-, med pavzo pa za bodočega atija šla v DM, kupila malo rumeno dudiko :duda: in jo zavila :darilo: v neprosojen papir. In potem čakala do večera - položila sem mu jo pod odejo in bla vsa nestrpna - hotela sem čim prej spat - itak!
Lubi je odprl, zelo debelo pogledal, potem me je pa tako močno stisnil, da sem se skoraj zadušila. In pol sva se skupi stiskala in jokcala skozi noč. Ni treba omenjat, da nisva skoraj nič spala od vsega razburjenja - pikice nisva pričakovala še zdaj, nama pa ni bila čisto nič odveč, ravno nasprotno!

Pupa25

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako ste povedale?
24.1.2005 12:57:27   
kathy
Pozdravljene
Jaz sem pa mojemu dragemu povedala ob voščilu za novo leto. v letu 2004 sva se poročila in on je govoril, da je to velika sprememba v življenju, zato sem mu jaz za novo leto voščila in mu rekla če je pripravljen na še eno večjo spremembo v novem letu. Sprva ni kapiral, nato pa je prišlo za njim in smo se obljemali in poljubljali ...

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako ste povedale?
24.1.2005 14:24:37   
Anonimen
Midva sva test skupaj naredila in pogledala. Po 2 letih truda nama je končno uspelo. To je bilo 25.903 Čez nekaj mesecev se je rodil najin lumpi Filip:love:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako ste povedale?
24.1.2005 16:14:25   
Sarina
Midva sva se odločila, da je čas za otročička in začela s poskusi :roza::modri::duda:. In že kar prvi mesec jaz ne dobim več menstruacije :bravo:, ki je bila prej vedno do dneva točna. Ampak jaz seveda nisem mogla verjet, da bi lahko bila že takoj noseča (kljub nenavadnim slabostim), pa sem čakala še pet dni.
Ko je mož bil že prav pošteno nestrpen, pa le grem kupit CB. Ampak sva se zmenla, da bova skupaj pogledala, tako da sem ga morala počakat, da se je vrnil iz službe - joj, sem bila živčna ;).
In potem on pride, jaz naredim test - pa vidim :modri:, njemu pa še nisem takoj pokazala, sem rekla, da morava še malo počakat. Pa nisem več dolgo vzdržala, ker sem se cela tresla od nepopisnih občutkov 9nebesa - potem pa dolgo objemanje, stiskanje in solzice :(( - v glavnem nepozabno in čudovito!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako ste povedale?
24.1.2005 16:52:27   
kaena
Jaz se na ta forum še nisem nikoli javila ampak vsaka stvar je enkrat prvič. Kar mravljinci mi grejo, ko brem tele vaše lepe zgodbice in kako vzhičeni, veseli in vzneseni so bili vaši partnerji. Midva sva delala test pri mojih 21 letih. Bila sva brez služb, na fakulteti, oba stanovala pri svojih starših skratka nobenih pogojev za naraščaj. Test sem delala v kopalnici pri njemu doma in ko sem dojela, da sem noseča nisem mogla verjeti. Ob redni uporabi tablet... Tako sem jokala. Tako strah me je bilo. Nobenega veselja, radosti in solz sreče ni bilo. Ko sem mu povedala ni skakal od sreče, točil solz ali padel dol od navdušenja. Kar gledala sva se in enega je bilo bolj strah od drugega. pa sva šla čez vse ovire, skozi grozo kaj bo, ko bova povedala staršem in do tega kje bova živela, kaj s faksom, kje bo fant našel službo. Ni bilo enostavno.Kolikokrat sva se skregala. Zdaj sva poročena, imava dva sinova, on ima službo, jaz jo trenutno iščem. Ni vedno novica, da si noseča srečna. Pa če sem odkrita vam kar malo zavidam te vaše zgodbice. Srečno in naj bo pričakovanje in rojstvo vaših otrok prav tako nepozaben dogodek kot je bila novica o nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?