KIRA -> Kako ste povedale? (23.1.2005 23:53:20)
|
pri meni je pa bilo takole - sem sicer že enkrat pisala, ampak samo tisto ta glavno, na kratko. sem imela IVF 17.11. ampak nisem čist verjela da bo kaj iz tega, ker me je zelo bolel ET:zmeden:. 26.11. pa nisem več mogla čakat in sem ob 12.00 šla delat test na WC. moj je bil v službi in je imel inventuro. pol pa mi je test pokazal :modri: in sem bola tako srečna9nebesa, da nisem mogla k sebi prit. tega občutka ne znam opisati. celih 10 minut ali pa še dlje, ne vem točno sem se jokala. krokodilje solze. hlipala sem in stokala in si božala trebušček, ter majhno pikico v njem. moj tako dolgo željeni otročiček.:love::duda::love: po tako dolgem času in dveh neuspešnih poskusih, sem končno bila noseča. za kaj takega nekaj cajta rabiš, da popolnoma kapiraš in razumeš, kaj se je zgodilo. :)- takih solz sreče še nisem točila. hotela sem poklicat mojega dragega, pa ni šlo, ker je bil v skaldišči, tam pa ni signala. pol sem pa mojemu možeku poslala SMS, da nas bo 5 (ker imamo 2 :muca::muca: - mucka sem štela = dva + mene + njega in še najno sončico 9nebesa). pol ko je pa dobu SMS, me je pa takoj poklical. bil je zelo srečen9nebesa. šel je ven na hodnik, da ga sodelavci ne bi videli, kako joka od sreče. :) ampak nikomur ni povedal, pa jaz tudi ne - sva se zmenila, da bova počakala da bodo 3 meseci mimo, pa pol poveva vsem. SMS pa ima še danes shranjen v telefonu, pa je tega več ko leto dni (nov.2003).9nebesa pravi, da ga bo imel shranjenega za vedno.:love: 5.12. pa sem imela pravi test v MB bolnišnici. malo sem še bila v dvomih, če kaj bo ali ne, ker sem imela krvavitev:(, oz. lažjo M. v njej sem izgubila eno od dveh pikic, ki so mi ju vstavili:((:angel:. novega CB nisem delala, ker sem se bala rezultata. no in v MB so mi vzeli kri, pol pa je prišlo mučno čakanje. in čez 3 ure, me je sestra Jasna poklicala v sobo, ker je videla, kako nemirno hodim pred vrati sem in tja. tako sem bila nervozna in živčna, pa nisem verjela da je vse tako kot mora biti. pol pa je sestra jasna rekla takole: velik nasmeh::)- vse je v redu. pa je nisem takoj kapirala, kaj hoče rečt - a da so izvidi v redu ali kaj:zmeden::zmeden:. pa sem rekla hvala in sem že hotela it. pol pa je rekla: a ste me dobro razumeli? vse je v redu in se je še bolj nasmejala:)-:)-. takrat sem skapirala, da še imam mojo pikico v trebuščku in solzice so začele tečt kar same od sebe. sem ostala brez besed9nebesa9nebesa9nebesa:bravo:. sem skoraj tekla preko hodnika k možu in sem mu padla okrog vratu - pred vsemi in sem mu rekla, da bova ati in mami. in potem sva se oba pred polno čakalnico ljudi jokala od sreče in nisva mogla k sebi prit:)-:)-9nebesa:bravo::bravo:. najbrž se ne bi tako hitro ujela, če me ne bi poklicali notr v predsobo ordinacije, kjer sem dobila navodila oz. nadaljnjo terapijo. namreč dabroston. brez njega bi moje pikice ne obdržala, ker sem imela pač tisto krvavitev in krvav izcedek še naslednje 3 mesee. konec drugega meseca pa sem bila bolana in sem imela zalo visoko vročino 40,0°C:(. to je za nosečnice lahko zelo nevarno in za otročke tudi. pa me je moj G poslal na opazovanje v porodnišnico MS (ki je by the way katastrofa), ampak na srečo na ginekologijo v glavni bolnišnici. tam sem bila teden dni, vsak dan dobivala morje tablet in na vsakih 6 ur injekcijo z antibiotikom:grrr:. boke in rito sem imela celo v modricah, ker so me sestre tako grdo pikale, pa običajno ne dobim modric samo tako:((. vsak dan sem dobivala te injekcije, UZ pa so mi naredili komaj zadnji dan. v bolnici sem bila dober teden dni, tudi za moj 30. rojstni dan in ga sploh nisem mogla praznovati zaradi tega:((. zelo sem bila potrta in žalostna, nisem vedela, kako je z mojo pikico, noben ni nič povedal. pol pa so počasi krvavitve in izcedek ponehali, zato sem lahko zadnji dan šla na UZ kontrolo. tam pa so mi dali slikco od moje štručke :duda: in tam sem izvedela, da je zdrava in da rase9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo::)-. takrat sem tretjič izvedela, da sem noseča, kljub vsemu prestanemu. novico sem kar takoj nsla možu na nos po GSM-u, nisem mogla počakat, da bi prišel pome. ves srečen :)- je šel ke šefom, rekel, da rabi 4 ure dopusta, ker mora ženo iz bolnice domov odpeljat in je prišel pome. takrat sem tretjič pretakala krokodilje solze, saj sem imela neverjetno srečo, da sem obdržala mojo dojenčico, ki jo imam najraje na celem svtu:love::love::love::love:.
|
|
|
|