|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moški in beseda 'takoj'
2.2.2008 9:40:40   
Anonimen
Tako dolgo da že jaz pozabim kaj sem mu naročilauser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.2.2008 9:59:59   
pikecpokec
Nekatere stvari naredi sam od sebe (npr. odnese smeti, obesi perilo če je oprano...). Ampak na živce mi gre pa njegova navada, da kr pušča stvari da ležijo naokrog. Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. user posted image
To me pa res razkuri, ker se polno njegovih stvari valja naokrog. In ko mu povem, da me moti, zavije z očmi in reče ''Sej bom pospravu!''. Pospravi pa...hmmm...čez nekaj časa. Definitivno ne takoj, ker je pa ja treba tekmo do konca pogledat, ali pa poročila, ali pa kak dober film, ali pa je treba na WC skočit....
Se najde kak razlog, da ni TAKOJ user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.2.2008 10:00:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. user posted image

A si ti z mano poročena? user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.2.2008 10:04:31   
Anonimen
Kako vaši moški prakticirajo besedo 'takoj'? Mislim, ko mu rečeš, lubi, a odneseš smeti, pa reče, ja, takoj, koliko časa preteče do realizacije? 

Ne vem user posted image

Saj ve, da so smeti za v kontejner...kaj bi mu se ponavljala.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.2.2008 10:12:19   
tjaga
Pri nas je pa tako:
On: Evo, že grem ...................................................................................................................... .........................1 ura.................................................................................................2 uri.......
..... Jaz: A mogoče si že? On: Joj, pozabil sem, grem zdaj..........................................  itd. user posted image user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.2.2008 10:50:12   
tatam
Zadnje čase kar hitro skoči!Ponavadi sem mu kaj rekla in si je dajal čas,pa sem popizdla in šla sama naredit,potem pa sem se še malo pomulilauser posted image ..In je pomagalo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.2.2008 11:24:21   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. user posted image

A si ti z mano poročena? user posted image

Itak, dragi! user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.2.2008 11:24:58   
Anonimen
Ima još luđih od mene. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.2.2008 11:28:19   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

Pri nas je pa tako:
On: Evo, že grem ...................................................................................................................... .........................1 ura.................................................................................................2 uri.......
..... Jaz: A mogoče si že? On: Joj, pozabil sem, grem zdaj..........................................  itd. user posted image user posted image user posted image

Pri nas je podobno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.2.2008 11:50:07   
valentina2006
Moj TAKOJ sploh ne pzna.....user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 35
2.2.2008 12:06:02   
Netopirčy81
No, pri nas je čist isto. Sam da je pol ka sem stvar sama opravla reku "sej sm reku, da bom jest to naredu".... Mislm....user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 12:32:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 37
2.2.2008 14:25:08   
blazka
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jaz sem mu zadnjič rekla, da ima strašno počasne obrate user posted image . Saj za smeti mi dol visi, če jih odnese naslednji dan, ampak ko je treba npr. otroka previt ali oblečt, on bi šel pa najprej na WC ali pogledal nekaj do konca na netu, to mi pa občasno dvigne pokrov user posted image .

Lp,

živa

Mislim, da so te prebavne motnje oz.potrebe takrat, ko je treba kaj naredit, skupne celi moški rasiuser posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.2.2008 16:10:24   
čaki
če sedi za računalnikom, potem je brezveze, da mu kaj rečem, nebi slišal niti če bi mu rekla, naj gre ven na pivo. tko da takrat rajš nardim sama če se da, če pa ne pa počakam...DOLGOOOOOOOOOO!!!

drgač je pa tud pri meni velikrat takoj....DOLGO.

Neposredna povezava do sporočila: 39
2.2.2008 16:56:29   
gregstrx
Če je dec bo sam videl in naredil kar je potrebno pri hiši. Seveda v tem primeru tudi "TAKOJ" ne bo pomagal ... user posted image .
Je pa res, da se včasih decu ne ljubi in takrat nima smisla slabo voljo stresat. Nared sama ... se bo on drugič spomnil ... brez skrbi user posted image .

Kje ste moški? user posted image user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.2.2008 17:55:01   
ThinkPink
Ko mu rečem npr, naj nese smeti dol ali kaj podobnega, bo sledilo vprašanje:" Kaj zdaj naj jih nesem?" in jaz: "Ne, jutri! Ja valda, zdaj!" in on: " Zdaj ali takoj?", jaz cela penasta: "ZDAJ TAKOJ!!!!". In potem se nadaljnih 15 minut psihično pripravlja in v roku pol ure celo naredi to, kar bi moral TAKOJ.

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.2.2008 19:26:30   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jaz sem mu zadnjič rekla, da ima strašno počasne obrate user posted image . Saj za smeti mi dol visi, če jih odnese naslednji dan, ampak ko je treba npr. otroka previt ali oblečt, on bi šel pa najprej na WC ali pogledal nekaj do konca na netu, to mi pa občasno dvigne pokrov user posted image .

Lp,

živa

Mislim, da so te prebavne motnje oz.potrebe takrat, ko je treba kaj naredit, skupne celi moški rasiuser posted image .

ja,sam res!moj je isti.in ko mu rečem,da naj stvari pospravlja za sabo,sem najbolj zoprna baba on pa največji revež..pa tud ni mu čist jasn zakaj so njegove stvari tam kjer jih pusti user posted image

pa zmeri ga ful lulat če je treba kej narest kar njemu tist moment ne ustreza...al mi pa reče sem glih hotu to narest

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.2.2008 19:42:22   
Anonimen
Mojemu je odgovor vedno - bom pol ali pa takoj. Druga stvar pa je ta da je moj tak zeloooooooooo počasen. In njegovi takoji in poli se vlečejo in vlečejo in vlečejo dokler baba ne popizdi in naredi sama. Jaz pa tako nora kot sem in mora biti vsej takoj narejeno ko si spomnim pa delam vse sama. Zadnjič sem mu po sobi pobrala stvari od faksa in mu dala v mapo. Pa sem nesla v kuhinjo na mizo in mu rekla naj si lepo po predmetih zloži stvari in naj jih več ne meče po sobi. On zatopljen v križanke reče: ja lubi bom. In je mapa ostala nedotaknjena teden dni v kuhinji na mizi. In za milijon svari je tak. Ko pa naredim sama kar sem mu naročila pa mi reče saj bi jaz. Ja za 100 let verjetno. Ko pa ga kregam je pa on najbolj bogi, jaz pa nora baba ki bi rada vse na svojem mestu pa mi ob njem nekako ne uspeva.
Drugače pa tudi moj mora vedno na wc takrat ko ga nekaj prosim user posted image  MOŠKI user posted image  le kdo bi jih razumel user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.2.2008 23:04:26   
N _ B
Ravno danes sem bila deležna "takoj". Sem ga prosila, naj gre v klet po krompir, da pripravim za user posted image  za kosilo. Po besedi takoj se je ulegel na kavč in zaspal. Sem ga šla sama iskat. Čez dve uri se je malček zbudil in se gospod spomni na krompir, ki je bi že skoraj kuhan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.2.2008 16:43:00   
natalia
moj TAKOJ ma pri njemu zakasnitev za enih 4,5 minut. Drugače pa vse stvari dela zelooo počasii, in to me včasih iritira, včasih pa niti ne...user posted image če veste kaj mislim..

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.2.2008 16:59:08   
* Mateja *
hm,...
le mu že rečem, traja fuuullll časa prej ko stvar realizira.
tako da raje sama kaj naredim in se niti ni potrebno zaradi tega kregat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.2.2008 17:57:13   
Anonimen
Moj se brani z besedami "a moram čist prec"? Ah ne, jutri. Ko pa pride njegov oče in mu kaj reče, pa mu še dokončati ni treba, že leti.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
3.2.2008 20:39:05   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Moj se brani z besedami "a moram čist prec"? Ah ne, jutri. Ko pa pride njegov oče in mu kaj reče, pa mu še dokončati ni treba, že leti.

------------------------
user posted image user posted image user posted image
Jaz bi ga s tem imela v šahu! "Ljubi, nesi smeti, prosim, TAKOJ! In če ni takojšnjega efekta:  " Se mi je mal zaluštalo tasta na kavico povabit user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.2.2008 23:07:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

------------------------
user posted image user posted image user posted image
Jaz bi ga s tem imela v šahu! "Ljubi, nesi smeti, prosim, TAKOJ! In če ni takojšnjega efekta:  " Se mi je mal zaluštalo tasta na kavico povabit user posted image !

Ja, pol bi pa onedva kavico pila, jaz pa smeti nosila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!