Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas nekje tri (3) ure (h)!!!
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:34:42
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem mu zadnjič rekla, da ima strašno počasne obrate . Saj za smeti mi dol visi, če jih odnese naslednji dan, ampak ko je treba npr. otroka previt ali oblečt, on bi šel pa najprej na WC ali pogledal nekaj do konca na netu, to mi pa občasno dvigne pokrov . Lp, živa
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:36:25
|
|
|
|
mami_miki
|
hm...včasih takoj, včasih pa nekaj časa traja...saj pri meni tud ne...zdanjič sem mu rekla, naj posesa, pa je trajalo kak teden
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj vse dela v počasnem posnetku.Točnost ni njegova vrlina. Tudi njegov takoj je čez kakšno uro. Jaz sem pa živo nasprotje.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:40:16
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Po navadi ta njegov takoj precej časa traja...
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:42:49
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Kako vaši moški prakticirajo besedo 'takoj'? Mislim, ko mu rečeš, lubi, a odneseš smeti, pa reče, ja, takoj, koliko časa preteče do realizacije? Eh, po moje decem ne pride sam pomen besede :.."odneseš smeti..." , v pravi delček možganov vedno. Začuti neko valovanje, ki gre mimo njih, vendar samo mimo ušes. Potem, čez tri ure, ali tri dni se spomnijo, da je nekaj zažvrgolelo mimo ušes oni dan o smeteh....kaj že? Pri mojem preteče od valovanja zraka do realizacije od 1 ure do par mesecev. Odvisno od "težavnosti" zadeve. Pa od števila ponovitev iz moje strani včasih tudi.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:44:16
|
|
|
|
trnuljčica
|
Moj se zmaže ven tako, da ne reče Takoj, ampak Bom. Realizacija pa je različna tudi do nekaj dni npr. pri likanju, sesanju.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 21:45:03
|
|
|
|
cina
|
Malo za šalo, malo za res... V igri '5žensk.com' so ženske svetovale, da je potrebno moškega za opravila prositi tako, da je v stavku beseda 'moč'. Primer: lubčeeeeek, a si ti tolk močan, da bi odnesel smeti??? (pa tak prijazen glasek mora bit, da nisi ko mama) In po njihovem prepričanju- bo moški stvar TAKOJ opravil. Poskusit ni greh, drugače pa z mojim ni težav.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 22:02:34
|
|
|
|
blue sky
|
Moj sploh ne reče takoj, ampak bom pol . Potem mu pa moram še kakih 10x reč, da se zmiga .
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 22:12:39
|
|
|
|
piščanc
|
to pa pri nas ni problem. je vedno takoj za stvar. smeti pa sam pripravi in odnese, še preden jaz sploh vidim da so polne. pa tudi ostale stvari so takoj narejene. sva oba narejena na takoj, nič ne more čakati.
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 22:14:23
|
|
|
|
cukr07
|
Tudi pri mojem preteče kar nekaj časa od besede ˝takoj˝ pa do uresničitve moje ˝prošnje˝. Je pa res, da je odvisno za kakšno stvar gre. Če rečem:˝Lubi, a lahko prosim odneseš smeti,˝ potem je hitro par ur okrog, predenj smeti res zagledajo kanto. Če pa rečem:˝Lubi, sladica je na mizi,˝ pa je za mizo še preden lahko izreče ˝takoj˝.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 22:20:52
|
|
|
|
mama54
|
Pri mojem preteče od valovanja zraka do realizacije od 1 ure do par mesecev. Odvisno od "težavnosti" zadeve. Pa od števila ponovitev iz moje strani včasih tudi. S tem se pa kar strinjam. Takšnega sem poznala mojega v mlajših letih. No na srečo se je sedaj v teh zrelih letih kar popravil. Mu je začelo malo hitrje klikat. Se vidi, da bo kmalu v penzijonu.
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 22:48:15
|
|
|
|
arabela*
|
vedno ga je še vsaj enkrat treba opomnit
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 1.2.2008 23:15:38
|
|
|
|
Magi*
|
ah ja ... sem mu rekla naj gre v klet pogledat, če je perilo že suho. in je šel. takoj. in prišel gor, pa mi povedal, da je že suho. perilo je jasno ostalo v kleti. kaj čem, sem ga še enkrat poslala v klet z jasnejšimi navodili. vidiš, mogoče bi bilo boljš, če bi si vzel 3 ure za razmislek. (mater sem zlobna )
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2008 23:39:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 2:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Kako vaši moški prakticirajo besedo 'takoj'? Moj ne pozna te besede. Mislim, ko mu rečeš, lubi, a odneseš smeti Jaz mu nikoli ne rečem tega. pa reče, ja, takoj Nikoli ne reče tega. koliko časa preteče do realizacije? Rezultat = 0.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 6:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Takoj Dolgoooooooo
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 6:45:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Kako vaši moški prakticirajo besedo 'takoj'? Moj ne pozna te besede. Mislim, ko mu rečeš, lubi, a odneseš smeti Jaz mu nikoli ne rečem tega. pa reče, ja, takoj Nikoli ne reče tega. koliko časa preteče do realizacije? Rezultat = 0. Ti imaš drugo vrsto. Ne iz Marsa, iz Jupiterja Sicer pa pri nas VSAJ 5min. Ker če bi naredil res 'takoj', bi bilo nekaj narobe Včasih me je to res fejst jezilo, zdaj se pa še samo smejim Ker me je tako daleč pripeljal
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 7:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pojma nimam. mislim da moj takoj traja dlje k njegov
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 8:28:15
|
|
|
|
tincci
|
Zelo velikokrat se zgodi, da čez nekaj ur kam gre, reče, da bo takrat nesel, in seveda pozabi.
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 8:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ti imaš drugo vrsto. Ne iz Marsa, iz Jupiterja Sej tut jst nism z Venere.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 8:58:46
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Mu sploh ne rečem.Po navadi to bolj pali in kar sam od sebe odnese smeti.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 9:18:13
|
|
|
|
Naja30
|
Kar traja, ja. Včasih tako dolgo, da raje prej jaz naredim.
|
|
|
velikost penisadanuskaza vse ki vedo kaksna je partnerjeva velikost penisa?do 15 cm (
27%)
nad 15 do20cm (
57%)
nad 20 do 25 cm (
10%)
več kot 25 cm (
6%)
Število vseh glasov: 480Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!