Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 9:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako dolgo da že jaz pozabim kaj sem mu naročila
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 9:59:59
|
|
|
|
pikecpokec
|
Nekatere stvari naredi sam od sebe (npr. odnese smeti, obesi perilo če je oprano...). Ampak na živce mi gre pa njegova navada, da kr pušča stvari da ležijo naokrog. Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. To me pa res razkuri, ker se polno njegovih stvari valja naokrog. In ko mu povem, da me moti, zavije z očmi in reče ''Sej bom pospravu!''. Pospravi pa...hmmm...čez nekaj časa. Definitivno ne takoj, ker je pa ja treba tekmo do konca pogledat, ali pa poročila, ali pa kak dober film, ali pa je treba na WC skočit.... Se najde kak razlog, da ni TAKOJ
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 10:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. A si ti z mano poročena?
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 10:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako vaši moški prakticirajo besedo 'takoj'? Mislim, ko mu rečeš, lubi, a odneseš smeti, pa reče, ja, takoj, koliko časa preteče do realizacije? Ne vem Saj ve, da so smeti za v kontejner...kaj bi mu se ponavljala.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 10:12:19
|
|
|
|
tjaga
|
Pri nas je pa tako: On: Evo, že grem ...................................................................................................................... .........................1 ura.................................................................................................2 uri....... ..... Jaz: A mogoče si že? On: Joj, pozabil sem, grem zdaj.......................................... itd.
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 10:50:12
|
|
|
|
tatam
|
Zadnje čase kar hitro skoči!Ponavadi sem mu kaj rekla in si je dajal čas,pa sem popizdla in šla sama naredit,potem pa sem se še malo pomulila ..In je pomagalo!!!
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 11:24:21
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Npr, dobi izpisek iz banke, ga odpre, potem pa še tri dni izpisek IN strgana kuverta ležita na mizi. Samo kadar jE, ju malo porine na stran, da ima prostor. A si ti z mano poročena? Itak, dragi!
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 11:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima još luđih od mene.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 11:28:19
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Pri nas je pa tako: On: Evo, že grem ...................................................................................................................... .........................1 ura.................................................................................................2 uri....... ..... Jaz: A mogoče si že? On: Joj, pozabil sem, grem zdaj.......................................... itd. Pri nas je podobno.
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 11:50:07
|
|
|
|
valentina2006
|
Moj TAKOJ sploh ne pzna.....
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 12:06:02
|
|
|
|
Netopirčy81
|
No, pri nas je čist isto. Sam da je pol ka sem stvar sama opravla reku "sej sm reku, da bom jest to naredu".... Mislm....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2008 12:32:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 14:25:08
|
|
|
|
blazka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Jaz sem mu zadnjič rekla, da ima strašno počasne obrate . Saj za smeti mi dol visi, če jih odnese naslednji dan, ampak ko je treba npr. otroka previt ali oblečt, on bi šel pa najprej na WC ali pogledal nekaj do konca na netu, to mi pa občasno dvigne pokrov . Lp, živa Mislim, da so te prebavne motnje oz.potrebe takrat, ko je treba kaj naredit, skupne celi moški rasi .
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 16:10:24
|
|
|
|
čaki
|
če sedi za računalnikom, potem je brezveze, da mu kaj rečem, nebi slišal niti če bi mu rekla, naj gre ven na pivo. tko da takrat rajš nardim sama če se da, če pa ne pa počakam...DOLGOOOOOOOOOO!!! drgač je pa tud pri meni velikrat takoj....DOLGO.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 16:56:29
|
|
|
|
gregstrx
|
Če je dec bo sam videl in naredil kar je potrebno pri hiši. Seveda v tem primeru tudi "TAKOJ" ne bo pomagal ... . Je pa res, da se včasih decu ne ljubi in takrat nima smisla slabo voljo stresat. Nared sama ... se bo on drugič spomnil ... brez skrbi . Kje ste moški?
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 17:55:01
|
|
|
|
ThinkPink
|
Ko mu rečem npr, naj nese smeti dol ali kaj podobnega, bo sledilo vprašanje:" Kaj zdaj naj jih nesem?" in jaz: "Ne, jutri! Ja valda, zdaj!" in on: " Zdaj ali takoj?", jaz cela penasta: "ZDAJ TAKOJ!!!!". In potem se nadaljnih 15 minut psihično pripravlja in v roku pol ure celo naredi to, kar bi moral TAKOJ.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 19:26:30
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: blazka IZVIRNO SPOROČILO: živa Jaz sem mu zadnjič rekla, da ima strašno počasne obrate . Saj za smeti mi dol visi, če jih odnese naslednji dan, ampak ko je treba npr. otroka previt ali oblečt, on bi šel pa najprej na WC ali pogledal nekaj do konca na netu, to mi pa občasno dvigne pokrov . Lp, živa Mislim, da so te prebavne motnje oz.potrebe takrat, ko je treba kaj naredit, skupne celi moški rasi . ja,sam res!moj je isti.in ko mu rečem,da naj stvari pospravlja za sabo,sem najbolj zoprna baba on pa največji revež..pa tud ni mu čist jasn zakaj so njegove stvari tam kjer jih pusti pa zmeri ga ful lulat če je treba kej narest kar njemu tist moment ne ustreza...al mi pa reče sem glih hotu to narest
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 19:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojemu je odgovor vedno - bom pol ali pa takoj. Druga stvar pa je ta da je moj tak zeloooooooooo počasen. In njegovi takoji in poli se vlečejo in vlečejo in vlečejo dokler baba ne popizdi in naredi sama. Jaz pa tako nora kot sem in mora biti vsej takoj narejeno ko si spomnim pa delam vse sama. Zadnjič sem mu po sobi pobrala stvari od faksa in mu dala v mapo. Pa sem nesla v kuhinjo na mizo in mu rekla naj si lepo po predmetih zloži stvari in naj jih več ne meče po sobi. On zatopljen v križanke reče: ja lubi bom. In je mapa ostala nedotaknjena teden dni v kuhinji na mizi. In za milijon svari je tak. Ko pa naredim sama kar sem mu naročila pa mi reče saj bi jaz. Ja za 100 let verjetno. Ko pa ga kregam je pa on najbolj bogi, jaz pa nora baba ki bi rada vse na svojem mestu pa mi ob njem nekako ne uspeva. Drugače pa tudi moj mora vedno na wc takrat ko ga nekaj prosim MOŠKI le kdo bi jih razumel
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 2.2.2008 23:04:26
|
|
|
|
N _ B
|
Ravno danes sem bila deležna "takoj". Sem ga prosila, naj gre v klet po krompir, da pripravim za za kosilo. Po besedi takoj se je ulegel na kavč in zaspal. Sem ga šla sama iskat. Čez dve uri se je malček zbudil in se gospod spomni na krompir, ki je bi že skoraj kuhan.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 3.2.2008 16:43:00
|
|
|
|
natalia
|
moj TAKOJ ma pri njemu zakasnitev za enih 4,5 minut. Drugače pa vse stvari dela zelooo počasii, in to me včasih iritira, včasih pa niti ne... če veste kaj mislim..
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 3.2.2008 16:59:08
|
|
|
|
* Mateja *
|
hm,... le mu že rečem, traja fuuullll časa prej ko stvar realizira. tako da raje sama kaj naredim in se niti ni potrebno zaradi tega kregat.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 3.2.2008 17:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se brani z besedami "a moram čist prec"? Ah ne, jutri. Ko pa pride njegov oče in mu kaj reče, pa mu še dokončati ni treba, že leti.
|
|
|
|
RE: Moški in beseda 'takoj' 3.2.2008 23:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Moj se brani z besedami "a moram čist prec"? Ah ne, jutri. Ko pa pride njegov oče in mu kaj reče, pa mu še dokončati ni treba, že leti. ------------------------ Jaz bi ga s tem imela v šahu! "Ljubi, nesi smeti, prosim, TAKOJ! In če ni takojšnjega efekta: " Se mi je mal zaluštalo tasta na kavico povabit ! Ja, pol bi pa onedva kavico pila, jaz pa smeti nosila.
|
|
|
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
28%)
ne (
47%)
za vse (
0%)
na kater e-mail naslov (
15%)
nikoli (
4%)
za katero kitaro (
6%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!