Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 2.2.2008 18:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A da zberete apartma, kjer imajo otroske postelje? Veliko zavzame edino vozicek, ostale prtljage je vedno minimalno. Saj ce kaj zmanjka, se da vse kupit.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 2.2.2008 19:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina A ne greste vi vsako leto kampirat, splišni? Ja, v prikolico, kjer je bilo že vse dol. Zdaj gremo pa s šotorom, pa je treba še hladilnik, štedilnik, spalke, blazine, posodo, stole, mizo, omarico, šotor ... + vse, kar smo imeli doslej. No, vse ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 2.2.2008 19:54:00
|
|
|
|
2.2.
|
nam pa prav pride na avtu tisti prtljažnik-kufer ali kako se reče. za poletje noter lahko stlačiš od blazine do vozička-marele....čez zimo ko gremo na smučanje pa smučarko opremo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2008 20:03:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 9:33:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Nam ne uspe. Pa imamo relativno velikega karavana, pa brez truge ni šans. Se podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 21:14:31
|
|
|
|
hmm...
|
Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. Saj večinoma hodimo v hotele.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 21:15:22
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. Saj večinoma hodimo v hotele. Aja, nimam otrok. ŠE
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 21:50:50
|
|
|
|
Olivija
|
Enako kot Pajaca, imamo Cordobo in vse zbašemo noter. Ravno tako smo uporabili napihljiv čoln za banco, se fajn obnese. Je bilo pa letos prvič, da smo šli v apartma in smo tudi hrano spravili v avto.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 23:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi se ni jasno, kako. Dragi me sicer vztrajno prepricuje, da bo ze slo, da naj se ne sekiram. Ima pa twingota, s tem, da mora na zadnji sedez poleg otroka se boks (pol metrax pol metra x pol metra cca) s psom. Juhu! Baje bomo vzeli se stresni kovcek s sabo. No ja, je pa lani spravil za 14 dni prtljage, sotor, spalke, mizo in dav stola in sedez za na kolo .. sicer sam zanj in za malega, ampak je slo. Bo ze ..
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 4.2.2008 23:21:44
|
|
|
|
lex
|
ko sva imela samo avto je šlo vse not (kako ne vem, ker je moj dragi vse zlagal v avto), lani je bila pa kemp prikolica nabita. Bolj kot maš prostora več vlečemo poleg - nazaj pa še 1x več
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 10.2.2008 23:59:41
|
|
|
|
lea23
|
mi imamo audija karavana, pa strešni kovček. pa hodimo na morje za 3 tedne.. ma se mi zdi da dokler je tako mala da sploh ne rabimo veliko tko stvari za njo je pa res da hrane ne vlačimo sabo skoraj nič. men se zdi da nas 3 rešuje to da imava samo enega otroka ker potovalke z oblekami lepo zloživa zaradaj na sedež na eno stran pa na tla za sedež. pol v prtljažniku imava nekaj paketov vode oz. pijače in mleko, pa škatla s hrano ( ne nosimo sabo mesa, zelenjave in sanja ), pa v prtlažnik grejo še kakšne bedarije pa voziček.... v strešni kovček dava pa čevlje v vrečki, pa brezveznarije ala blazina za napihnt in čolniček in baženček za tamalo, pa potovalko s posteljnino, pa še ogromno stvari ki jih sabo vzamemo čisto brezveze............
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 11.2.2008 12:42:33
|
|
|
|
Lenny
|
Dva otroka, dva odrasla za 20 dni apartmaja, prenosna posteljica, voziček- marela, prtljaga, plenice, igrače, hrana in pijača, darila za prijatelje v Dalmaciji, vse to gre z malo truda v trivratno Nissan Almero.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 12.2.2008 12:57:54
|
|
|
|
Sofi
|
Na srečo vse večje stvari (2 vozička, 2 prenosni postelji, plenice, igrače...) vržemo v čoln, v kuferamu imamo pa kufre z oblačili, pa je vseeno vse prenatrpano Ja zmeraj vzamemo preveč cot s sabo, ker kaj če pa... lp
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 13.2.2008 22:04:37
|
|
|
|
bilbo
|
mi vzamemo samo 2 kovčka, saj na letalo ne gre nič drugega in voziček. Kaj pa rabiš drugega na dopustu? Otroška postelja te pa čaka v hotelu.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 15.2.2008 11:18:57
|
|
|
|
VITA74
|
Tudi jaz se strinjam, da večji avto k mamo več stvari nujno potrebujemo s seboj...prej sta bla dost dva kufra, zdej imamo dva kufra za vsakega Je pa res da zdej kampiramo in potem je robe kr hitro dovolj. Me pa tako kot splišni in Gino veliko prostora stanejo cunje - tiste za vsak slučaj Po novem jaz napakiram na posteljo in predno zložim v potovalke mož pregleda in polovico pusti doma.... pa je še vedno dovolj. Je pa tudi res, da imajo sedaj v skoraj vseh kampih tudi pralni stroj in če je nuja...tko da se učim da vsako leto manj kompliciram.
|
|
|
|
RE: Kako vse spravite v avto? 17.2.2008 22:29:31
|
|
|
|
* Mateja *
|
Večji avto ko imamo booj velčemo stvari s sabo.Lani sem šla z mojim pežojem in je bil napaštan do poda, drugič smo šli z moževim Muranotom in je bil tud nabit. To pomeni vse naloženo, tudi odspredaj in odzadaj pod nogami. Kaj vse vlečemo s sabo pa ne vem. Ful garderobe, domačo zelenjavo z vrta obvezno, voziček, igrače, ful obutka, pa pol moževe pisarne, pa ne vem kaj še vse,... In isto bi bilo če bi šli v hotel, sam zelenjave nebi bilo s sabo! Grozno, običajno pakiram jaz ker sem bolj ekspert za to, ampak z nogami paham v kofano stvari, da grejo not. mam in tata pa pravta, da smo včasih hodili kampirat vtreh s kalimerotom, tako da je bil šoto, kamp oprema, hrana, cunje, ... ne vem kako smo zgledali!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?