|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako vse spravite v avto?
2.2.2008 18:58:16   
Anonimen
A da zberete apartma, kjer imajo otroske postelje?

Veliko zavzame edino vozicek, ostale prtljage je vedno minimalno. Saj ce kaj zmanjka, se da vse kupit.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.2.2008 19:09:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
A ne greste vi vsako leto kampirat, splišni?

Ja, v prikolico, kjer je bilo že vse dol.

Zdaj gremo pa s šotorom, pa je treba še hladilnik, štedilnik, spalke, blazine, posodo, stole, mizo, omarico, šotor ... + vse, kar smo imeli doslej.user posted image  No, vse ne bo šlo.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.2.2008 19:54:00   
2.2.
nam pa prav pride na avtu tisti prtljažnik-kufer ali kako se reče. za poletje noter lahko stlačiš od blazine do vozička-marele....čez zimo ko gremo na smučanje pa smučarko opremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 20:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2008 9:33:51   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Nam ne uspe.

Pa imamo relativno velikega karavana, pa brez truge ni šans.

Se podpišem pod tole. user posted image

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.2.2008 21:14:31   
hmm...
Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. user posted image

Saj večinoma hodimo v hotele.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.2.2008 21:15:22   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. user posted image

Saj večinoma hodimo v hotele.

Aja, nimam otrok. ŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.2.2008 21:50:50   
Olivija
Enako kot Pajaca, imamo Cordobo in vse zbašemo noter. Ravno tako smo uporabili napihljiv čoln za banco, se fajn obnese.

Je bilo pa letos prvič, da smo šli v apartma in smo tudi hrano spravili v avto.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.2.2008 23:16:28   
Anonimen
Mi se ni jasno, kako. Dragi me sicer vztrajno prepricuje, da bo ze slo, da naj se ne sekiram. Ima pa twingota, s tem, da mora na zadnji sedez poleg otroka se boks (pol metrax pol metra x pol metra cca) s psom. Juhu! user posted image Baje bomo vzeli se stresni kovcek s sabo. No ja, je pa lani spravil za 14 dni prtljage, sotor, spalke, mizo in dav stola in sedez za na kolo .. sicer sam zanj in za malega, ampak je slo. Bo ze .. 

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
4.2.2008 23:21:44   
lex
ko sva imela samo avto je šlo vse not (kako ne vem, ker je moj dragi vse zlagal v avto), lani je bila pa kemp prikolica nabita. Bolj kot maš prostora več vlečemo poleg - nazaj pa še 1x večuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.2.2008 23:59:41   
lea23
mi imamo audija karavana, pa strešni kovček. pa hodimo na morje za 3 tedne.. ma se mi zdi da dokler je tako mala da sploh ne rabimo veliko tko stvari za njouser posted image je pa res da hrane ne vlačimo sabo skoraj nič.
men se zdi da nas 3 rešuje to da imava samo enega otroka user posted image  ker potovalke z oblekami lepo zloživa zaradaj na sedež na eno stran pa na tla za sedež. pol v prtljažniku imava nekaj paketov vode oz. pijače in mleko, pa škatla s hrano ( ne nosimo sabo mesa, zelenjave in sanja ), pa v prtlažnik grejo še kakšne bedarije pa voziček....
v strešni kovček dava pa čevlje v vrečki, pa brezveznarije ala blazina za napihnt in čolniček in baženček za tamalo, pa potovalko s posteljnino, pa še ogromno stvari ki jih sabo vzamemo čisto brezveze............

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.2.2008 12:42:33   
Lenny
Dva otroka, dva odrasla za 20 dni apartmaja, prenosna posteljica, voziček- marela, prtljaga, plenice, igrače, hrana in pijača, darila za prijatelje v Dalmaciji, vse to gre z malo truda v trivratno Nissan Almero.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.2.2008 12:57:54   
Sofi
Na srečo vse večje stvari (2 vozička, 2 prenosni postelji, plenice, igrače...) vržemo v čoln, v kuferamu imamo pa kufre z oblačili, pa je vseeno vse prenatrpano user posted image  Ja zmeraj vzamemo preveč cot s sabo, ker kaj če pa...

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.2.2008 22:04:37   
bilbo
mi vzamemo  samo 2 kovčka, saj na letalo ne gre nič drugega in voziček. Kaj pa rabiš drugega na dopustu? Otroška postelja te pa čaka v hotelu.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.2.2008 11:18:57   
VITA74
Tudi jaz se strinjam, da večji avto k mamo več stvari nujno potrebujemo s seboj...prej sta bla dost dva kufra, zdej imamo dva kufra za vsakega user posted image

Je pa res da zdej kampiramo in potem je robe kr hitro dovolj. Me pa tako kot splišni in Gino veliko prostora stanejo cunje - tiste za vsak slučaj user posted image  Po novem jaz napakiram na posteljo in predno zložim v potovalke mož pregleda in polovico pusti doma.... pa je še vedno dovolj.
Je pa tudi res, da imajo sedaj v skoraj vseh kampih tudi pralni stroj in če je nuja...tko da se učim da vsako leto manj kompliciram.

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.2.2008 22:29:31   
* Mateja *
Večji avto ko imamo booj velčemo stvari s sabo.Lani sem šla z mojim pežojem in je bil napaštan do poda, drugič smo šli z moževim Muranotom in je bil tud nabit. To pomeni vse naloženo, tudi odspredaj in odzadaj pod nogami.  Kaj vse vlečemo s sabo pa ne vem. Ful garderobe, domačo zelenjavo z vrta obvezno, voziček, igrače, ful obutka, pa pol moževe pisarne, pa ne vem kaj še vse,...
In isto bi bilo če bi šli v hotel, sam zelenjave nebi bilo s sabo!
Grozno, običajno pakiram jaz ker sem bolj ekspert za to, ampak z nogami paham v kofano stvari, da grejo not. mam in tata pa pravta, da smo včasih hodili kampirat  vtreh s kalimerotom, tako da je bil šoto, kamp oprema, hrana, cunje, ... ne vem kako smo zgledali!!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?